senol guens 3 maçdada ıyı oynadık dıyor bu maç daha ıyıydık ama oyun olarak hakıkaten oynadığımız oyunun ıyı oluduğunu yanı senol gunes gıbı dusenen varmı acaba..ben kesınlıkle dusunmuyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Şu Pawel'i denemenin zamanı geldide geçiyor sanki... Birde Volkan'a ilk 11'de şans tanımamız lazım.. Bir de bence Şu Aykut'a biraz sabır göstermeliyiz. Bana çok iyi işler yapacak gibi geliyor... Gerçekten yetenekli bir oyunucu...And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Rakibe göre daha iyiydik üç maçtada.Kastı o...İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenol guens 3 maçdada ıyı oynadık dıyor bu maç daha ıyıydık ama oyun olarak hakıkaten oynadığımız oyunun ıyı oluduğunu yanı senol gunes gıbı dusenen varmı acaba..ben kesınlıkle dusunmuyorum..
Yorum
-
İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenol guens 3 maçdada ıyı oynadık dıyor bu maç daha ıyıydık ama oyun olarak hakıkaten oynadığımız oyunun ıyı oluduğunu yanı senol gunes gıbı dusenen varmı acaba..ben kesınlıkle dusunmuyorum..
Aslinda haksiz sayilmaz...Mesela Samsun macinda Halil yada Colman %100 pozisyonlari atsaydilar maci rahat kazanirdik.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
benım bıldığım maç gırılen pozısyonlarla değerlendırılmez zira bu yanıltıcı olur..onemlı olan 90 dakıka nın en az 70 dakıkası oyunu forse edebılmek rakıbe top yaptırmamak gerıye yaslanıp rakıbı ustune cekmemektır..bunların hıcbırını 3 maçdır yapadık..İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda haksiz sayilmaz...Mesela Samsun macinda Halil yada Colman %100 pozisyonlari atsaydilar maci rahat kazanirdik.
Yorum
-
Alakası yok.İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarabük galibiyeti ve lilleden alınacak bir beraberlikle takımı yerin dibine sokanlar şampiyon ilan eder alıştık artık..
Burası bir forum ve herkes fikrini söyleyebilir. Bunun adı takımı yere sokmak değildir. Futbolcular ligi önemsemez bir tavırla futbol oynuyorlar, özellikle de Colman.
O pozisyon kaçırılacak bir pozisyon değildi malesef atamadı.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
hocam takımı yerin dibine sokan skor değil oyun..rezil futbol oynuyoruz..karabük maçını bu oyunla alacağımızı hiç düşünmüyorum...İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarabük galibiyeti ve lilleden alınacak bir beraberlikle takımı yerin dibine sokanlar şampiyon ilan eder alıştık artık..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Tamam şu an kötüyüz de, mesela akşamki Samsun'un bizden daha iyi bir takım olduğunu söyleyenler bunu neye dayanarak söylüyor, çok merak ediyorum ! Bizim kötü oyunumuz nedeniyle ikinci yarıda biraz kıpırdandılar hepsi bu, nesi bizden daha iyi?Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
oyun umut vermıyor bu tespıtı yapmak takımı yere sokmak değıldır takım bı tek burağa bakıyor hatlar arası kopukluk cok organıze olamıyoruz.. gecen senekı gıbı tek farkın ustune yatarak bu sene gecılmez bellı cunku gecen senede kadro yapımız kalıtemız daha dusuk benım gorusum bu..İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarabük galibiyeti ve lilleden alınacak bir beraberlikle takımı yerin dibine sokanlar şampiyon ilan eder alıştık artık..
Yorum
-
Bizim oynadığımız futbol rezilse rakiplerimizin futbolunu nasıl açıklayacağız..İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam takımı yerin dibine sokan skor değil oyun..rezil futbol oynuyoruz..karabük maçını bu oyunla alacağımızı hiç düşünmüyorum...
Geride kalan 3 maçtada oyunun büyük bölümünde üstün olan taraf bizdik..
70 den sonra takım düşüyor bunu hepimiz görüyoruz fakat değişiklik yapıp direnci artıracak kalitede bir kadro zenginliği mevcut değil..
Ligde hiç bir takım ahım şahım futbol oynamıyor ilk dörde girelim futbolcular gibi benim önceliğimde avrupa..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
Halil'ki atılabilirdi ve yüzde yüz değildi. Pası aldı döndü vurdu iyide vurdu bence birazda kavis verseydi kaleci öne çıkmıştı tutabilirdi ama colman tam bir %100 dü ben burda burağada kızıyorum biraz kendine bakıp ofsayttan çıksaydı hatanın tamamını Colmanın üstüne yıkabilirdik. Ama bence takım iyi oynamadı ve iyide değil. Geçen sene hoca takımı beğenmezdi daha iyi olmamız lazım derdi biz ise beğenirdik şimdi biz beğenmiyoruz hoca beğeniyor. Enteresan Ben konuşmak yerine çok çalışmalıyız çok.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda haksiz sayilmaz...Mesela Samsun macinda Halil yada Colman %100 pozisyonlari atsaydilar maci rahat kazanirdik.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum