bir oyuncu 48 saate kendini diger maça yatiştirebilir bu test edilmiştir bunu unutmuyalım he zokora yaşı itibariylen kaldıramayabişlir aynısı glo içinde geçerli ama diger ooyuncular öle bir lüxs yok sen trabzonspor'un oyuncuusun çıkıcaksın inatcılııgını,hırısnı sahaya yansıtım alıçaksın bukadar basit...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Herşeye rağmen ben bu takımdan umutluyum zamanla daha iyi olacağız..
Yeni kurulmuş bir ekibiz ve 11 de oynayan oyuncularımızın kalitesinden şüphem yok..
Geçen yıl kadroda olup şimdi olmayaları arayarak ahlanarak vahlanarak bir yere varamayız..
Jajayı selçuğu göklere çıkartıp bu çocukları tu kaka yapmanın bir anlamı yok yakışmıyor..
Sanki o takım tüm rakiplerini ezerek yenniyordu hatırlamıyormusunuz kaç maçı son dakikadaki istek kondisyon ve şansımızla kazndığımızı..
Oynadığımız bu 3 maçta kazanmaya yakın olan taraf bizdik ufak ayrıntılarda kaybetdik maçları..
Skora göre yorum yapmayalım son bir ayda üst düzey 7 maç yaptı ve yük 13-14 oyuncuya bindi biraz insaflı eleştirin..
Kolay değil bu tempoyu kaldırmak biraz sabırlı olmayı deneyelim..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
Geriden top çıkarma konusundaki alıntıların hepsini okudum. Hepsine katılıyorum. İleride uzun topları tutacak oyuncu eksikliği ve kanatlara oyunu açamama sorunu... Jaja geriye gelip oyun kurmaya çalışıyordu tek başına, bazen topu kurtarıyordu ama çoğunlukla bir tık faulle durduruyorlardı. Bir faul ve yine tempo düştü.
Bu takımın en önemli özelliği pas yapmak, topa rakipten daha fazla sahip olmaktı. Bir takımın en önemli özelliği en büyük zaafına dönüştü.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şenol Güneş o kadroyu kuramaz. takım böyle gitsin kendisi istifa eder. Yani ben kalıyım bunu düzelteyim diye çaba bile gösteremez. Şenol güneş en iyi yaptığı şey önceden hazırlanan ama takım olamamış iyi oyuncuları takım halinde makineye dönüştürür onun dışında bir takım kurma yeteneği yok. Öyle olsa direk oynattığı 18 - 22 yaş arasında geç oyuncu var mı?? Yabancıları es geçin. Onları oynatır çünkü onları kendini ispatlamış biri olarak görüyor.İlk olarak MaHMuT_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese Merhaba ;
Trabzonspor'un son iki maçınıda yerinde izlemiş birisi olarak nacizhane tespitlerim ;
1- Bu Hakemler ve Bu anlayışla lig çok zor :
Aralarınızdan bazılarınızı duyar gibiyim ne alaka diye sesleniyordur bazı futbol duayeleri. Trabzonspor-Benfica maçını iyi izleyin Samsun ve İBB öyle yapmış (taç atışlarıda dahil) takım daha orta sahadan çıkmadan çok sert müdehalelerle karşılaşmıştı. Oyun kuramadığımız için organize şekilde gelemiyorduk da şimdi son iki maçı canlı izlemiş birisi olarak iddaam aynen şu Kemal Tokak ve dün kırmızı kart yiyen Efe inanç Samsun ve Belediyeden iki isim diğerleride bunlar kadar faul yaptı ama bunlarınkiler inanılmazdı. Bu iki adama Trabzonspor ne zaman çıkacak olsa hep fauller kasti hareketler ve basiretsiz sadece itiraza kart veren hakemlerle karşılaştık. Yani orta sahada o kadar çok faul yapılıyorki bize oyun dahi kuramıyoruz. Dün maç sonu Şenol Güneş'de bunları söyledi aslında ama duyan kulaklara söyledi 2 maçtır tekme yiyoruz dedi. Bilmem anlatabildim mi?
2- Yabancılar Meselesi :
Sene başında yeni Ronaldo'yu bu sefer biz keşfettik demiştim. Dilimi eşek arısı soksun ne oldu bu oğlana ? Bu ne güçsüzlüktür yahu ! Bu ne yavaşlıktır Henriq'e sana ne oldu böyle gecelerde mi hızlı akmaya başladın. Dİkkatle araştırılması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum. İBB maçında ben ondan daha çok koştum diye bilirim.
Marek ve Celluska iyi birer oyuncu bence yalnız onlarda takıma ayak uydurmaya başlamış gibiler umarım yapmazlar yine de Trabzonspor Abdullah Ercan'dan sonra bir bek oyuncusu görmüş oldu.
Vittek ve Sappara kardeşler
bunların kardeşliği Cam kardeşliği sanki izocam fabrikasından çıkmışlar ikisi toplam 1 yarı oynamadan sakat. Ben ikisini de çok beğeniyorum Sappara'yı canlı izlemedim ama Vittek'i izledim gerçekten büyük takım forveti bizde çok iyi iş yapar ancak kırılMASSA!
Son UMUT BROZEK KARDEŞLER
Bulan duyan gören biri varsa bize haber versin Giray forvet oynadı dün akşam .. . .
Zokkora : İlk Benfica maçında çok eleştirdim haklıymışım çok daha iyisini yapabiliyormuş, zamanla daha iyi oynuyor ve ilginçdir gençlerden daha iştahlı.
COLMAN: Yeteneğini senin kadar vurdum duymaz kullanan yoktur herhalde bence Türkiye liginin en kaliteli oyuncusu ama o aldırmıyor bile umrunda değil yada çok rahat çok alakasız yerlerde top kaybediyor alakasız işler yapıyor ama dedimya ben hocası olsam 2 tokat atarım ama tek pasıyla hayatı değiştirecek bu adamı dışarı almam.
Adrian : 5 M € ? İnşallah beni yanıltırsın Adrian bana iyi niyetli istekli ama yetersiz gibi geldin, yanılmayı çok isterim.
3- Ersun Yanal ve dönemi :
Sayfaları okurken gözlerim takıldı geçen sene Trabzonspor'un top oynamadığını söylüyorlar. Geçen senenin ilk yarısından herhangi bir maçı izleyin sonra konuşun eğe konuşabilirseniz. Peki bu takım nereden geliyor ?
Ersun Yanal Trabzonspor ile 25 transfer yaptı ve resmen yeni bir oluşumu başlattı Trabzonspor'da ve şunu söyledi bu sene takım olacağız ve seneye şampiyon olacağız dedi. Ancak Fener ve Gayse bizim şanssızlığımız olarak o sene şampiyonluk yarışı dışında kaldılar BaJK biz ve Sifas yarışta kalıp Sivas'ta yenilince Ersun Yanal KOVULDU ! ! ! İşte biz ne yazık ki böyleyiz...
Geçen sene Serdar Bali programda anlatıyor Trabzonspor'u övüyor aklı sıra efendim konuşuyorlarmış devre arasında bu Trabzon yıldızı bile olmadan nasıl böyle oynarmış maşallahlar şaklabanlıklar gırla gibiyor. Bahsettiğim Ersun yanal Yıldızlı kadro yarattı oynatmak Şenol'a nasip oldu o yıldızsız kadro vardıya o kadrodan Selçuk 21 M € ya anlaştıda gitti Umut Fransa'da Egemen senin gururla gittiğim yer dediğin BJK nin değişmez oyuncusu oldu, Jaja'yı 4.5 M € ya sattık, Ceyhun'da Gayse de Tolga ile Onur'u bu gün istemeyecek bir takım var mı ? Burak hakkında konuşan var mı ? Ya Serdar Bali demekki bu takım yıldız doluymuş tek eksiği adam gibi yorumcusuymuş geçen sezon.
Son söz : Teşekkürler Ersun Yanal senin yarattığın ağacın son ve en güzel meyvelerini 7dik geçen sene bundan sonra Şenol Hocamın hamsilerinin tadına bakacağız umarım senin meyveler kadar geç olgunlaşma ama en az onlar kadar tatlı olur .. Bundan sonrasıını Şenool GÜneş yazacak..
Yorum
-
Sonuna kadar katılıyorum. Şevki kırılmış gibi görünüyor şenol hoca. Geçen sezon selçuğun sivasa attığı golden sonra küçücük cocuklar gibi sevinen şenol hoca sanki bu sezon atsak ne olur der gibi gollerden sonra. Bu ülkeye fazla bu insan her zaman söyledim.İlk olarak mavikan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikecilerin halen oynatıldığı ve sonunun ne olacağı belli olmayan play-off uydurmalı bir lige kim konsantre olabildi ki.. ne hoca ne futbolcu ne taraftar.. şampiyonlar ligi hatrına kimseye bi laf etmemek lazım! volkan demirel adisinin maç bitiminde "yeter , hala hakkımız yeniyor" diye bağırması bile yeterince utanç verici.. hiçbirşey yokmuş gibi!? Bence şenol hocanın bu "tiyatro"ya devam etmek zoruna gidiyor ve yeterince oyuna konsantre olamıyor!!!
Yorum
-
Serkan'a çözüm bulmalıyız.. İsabetsiz paslar atıyor... Yardıma gelmiyor Celustka'ya... Koşmuyor... Vurmuyor... Geri dönmüyor en önemlisi onun yeri bomboş kalıyor rakipte 3 kişi o kanattan bastırınca Celustka'da hata yapıyor...And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Şu Serkan a baktığımızda,Şenol Hoca onun yerine bırak Volkan ı ,kadroda bulunan hangi futbolcuyu koyarsa koysun ,kesinlikle doğru bir iş yapmış olur.İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan'a çözüm bulmalıyız.. İsabetsiz paslar atıyor... Yardıma gelmiyor Celustka'ya... Koşmuyor... Vurmuyor... Geri dönmüyor en önemlisi onun yeri bomboş kalıyor rakipte 3 kişi o kanattan bastırınca Celustka'da hata yapıyor...
Yorum
-
Bu düzenlede gitmez bu iş takım bir oturmadı kim nerede oynuyor belli değil ben anlamadım bu işten hiç bir şey... 4. hafta oldu takım oturdumu oturmadımı belli değil... Artık köşede bekleyenlerin oyuna girme zamanları... birazda oyundakiler köşede otursunlar...İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımda cezasahası içinde gol atmayı düşünen tek bir oyuncumuz var.
Cezasahasında kalabalıklaşmayı öğrenmeden bir nane olmaz bu takımdan...And you'll never walk alone!
Yorum
-
Samsun maçında Babam,Abim,Ben ve kim bilir kaç bin Trabzon'luyu çıldırttı bencede doğru bir karar olur inşallah hocamız Serkan'a tercih edecek birini bulur.İlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Serkan a baktığımızda,Şenol Hoca onun yerine bırak Volkan ı ,kadroda bulunan hangi futbolcuyu koyarsa koysun ,kesinlikle doğru bir iş yapmış olur.And you'll never walk alone!
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hocanın yapacağı tek bir şey var ne yapıp edip Pawel ve Henrique'yi hazır tutup Burak'la oynatmalı...
-------Zokora--Colman---
Burak-----Adrian-----Henrique
---------Pawel-----------
5 yabancı.. defansta cech in oynayacağını düşünürsek celuskta ve glowacki yerine serkan ve m.yumlu oynar. bu ikiliden biride büyük ihtimal tribüne gönderilir."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
katılmıyorum renktaş,biz sadece şuanda mental olarak gerideyiz sadece ve şuan eleştiriye en müsahit takımız tabeladan dolayı ama,İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Türkiye liginin en kötü takımlarından biriyiz kesinlikle yani Samsun,Ordu vb takımlar bile daha yeni takım kurdular bizden çok daha iyiler aferin sana yönetim be ne süper kadro kurmuşun...
Türkiye'nin en iyi kadrosu bizde
Rotasyona en müsahit kadrosu da bizde ,
En iyi yabancıları bizde(genel bireysel iyiler var) q7,webo,melo,batasa....
ilk 11 deki Türk oyuncularımız Türkiye deki her takımda oynayabilcek kapasitede (şu formuyla serkan hariç)
Dünyanın her takımı böyle düşüşler yaşayabilir,biz değişimin hemen yarın olmasını isteyen sabırsız bir milletiz hele ki biz Trabzonlular daha da sabırsızız ama bekleyin sabırlı olun 3-4 hafta sonra her şey güzel olacak.
Ayrıca giden gitti bırakın artık jaja,selçuk,egemen muhabbetini bu kadroyu analiz edin,
Dün HAKLI olarak takımı, kişileri eleştirenler burdaki yazılarımızı da eleştirebilir ama bu takımı DESTEKLEYİN ümidinizi yitirmeyin,bir kaç puan kaybıyla şevkiniz kırılmasın.Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
Inter maçında da en çok bunu yapabildiğimiz için övgü almıştık. Hıncal Uluç, yazısında bu duruma vurgu yapmıştı. Inter gibi bir rakibe karşı bunu yapıp lig maçlarında yap(a)mamak beceriden ziyade beyin ile ilgili. Demek ki takım lig maçlarını aynı iştah ve ciddiyetler oynayamıyor.İlk olarak Telha TANYILDIZI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim anlayamadığım bişey var neden bir oyuncu pas verdikten sonra olduğu yerde bekler sağa sola kaçıp top istemez kardeşim langirt oynamıyosunki pası verice kaç boşa bu nedir yaBertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum