İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
serkan malesef orta alanda oynayabilcek bi oyuncu değil baskı anında top yapcak yeteneği yok onun yerine aykutu hazırlamalı bence şenol hoca, volkan şen geçen maç iyi performans gösterse onla başlardı ama o da iyi değil takıma zaman lazım ve öncelikle bir galibiyet karabük maçını bi şekilde içerde kazanmak gerekiyo bu kesin, bunun içinde trabzondaki taraftara biraz sabırla takımı desteklemesini rica ediyorumKARADENİZ KAPLANI
-
Bence geçen yıl o bölge doluydu ve şampiyon olduk. Ancak adam disiplinsiz, sanki kız vereceğiz arkadaş.İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam TRT-3 yada spor kanalı olması lazım. Türkiye’de atılan frikik gollerini gösteriyorlardı. Nostalji görüntüleri de denebilir.
Görüntüleri seyrederken içim burkuldu. Şampiyonlukta her daim rakibimiz olan takımda Oğuz Çetin, Okocha, Revivo, Alex tam manasıyla 10 numara bölgesinin oyuncuları. Yani bu mevkileri hiç boş kalmamış. Bizde ise 15 seneden beri bu bölge boş.
Bu kronik sorun mutlaka aşılmalı.
O tip bir adamı bir daha bulabilir miyiz? Zor, çok zor.
Yorum
-
serkan acayip formsuz dinlendirilmesi lazım.
orta sahada acayip top kaybediyoruz.
takım geçen yılki gibi topu rakip ceza alanına pas yaparak çabucak taşıyamıyor bu yıl izlediğim takımın hugo bross zamanındaki takımdan bir farkı yok.
en önemlisi ise geçen yıl takım son dakikalara yenik yada berabere girdimi ataklarla rakibi bunaltırdı
giden futbolculara birde eldekilerin formsuzluğu eklenince olacak olan bu kadar....
burak 30 koşu yapmışsa defan arkasına 1 bilemedin 2 tane top atabilmiştirler ona oda topla fazla buluşamayınca bu kez geriden gelip top alıp gitmek istiyor tek başına ama onada tekniği izin vermiyor
bu takımın çok uzun zamana ihtiyacı var. biran önce serkanın kesilmesi sağ bek celutska sağ açık burak olması lazım ilerde halil tek santrafor olmalı solda ise yine yaratıcı izellikleri olan alanzinyo sapara ayarında birisi olmalı biz geçen yıl bu şekilde başarılı olduk.
kadroda heran iyi bir pasla takımı pozisyona sokabilecek selçuk-engin-colman
ve sürekli sağa sola koşarak rakipi dağıtan ve burak'a pozisyon hazırlayan umut gibi futbolcular vardı...
ayrıca defansta bir oyuncunun lider olması lazım çok bireysel duruyorlar...
Yorum
-
serkan orta sahada hiç oynayamıyor o ayrı mesele de, yabancı kontenjanını da göz önüne alırsak, çünkü kesintiyi defans bölgesinde yapacağız muhtemelen, tayfun sağ bek oynayacağına serkan oynasın. göbekte de yumlu olmuyor bence. glowacki daha iyi.İlk olarak snn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserkan malesef orta alanda oynayabilcek bi oyuncu değil baskı anında top yapcak yeteneği yok onun yerine aykutu hazırlamalı bence şenol hoca, volkan şen geçen maç iyi performans gösterse onla başlardı ama o da iyi değil takıma zaman lazım ve öncelikle bir galibiyet karabük maçını bi şekilde içerde kazanmak gerekiyo bu kesin, bunun içinde trabzondaki taraftara biraz sabırla takımı desteklemesini rica ediyorum
Yorum
-
Şenol Hoca eleştiriliyor diye sitem edip Şenol Hocamın söylediği her şeyi, yaptığı her şeyi sanki dogmatik bir şekilde doğru bulanlar, eleştirmeye bile teşebbüs etmeyenler yararı olduğunu zannediyorlarsa çok yanılıyorlar. Ben Şenol Hoca'nın bu takımın teknik heyetinden ayrıldığında başkan olarak ayrılmasını istediğimi defalarca belirttim. Şenol Hoca hatalarıyla, hatalarından çok daha fazla olan doğrularıyla bizim Hocamız.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekemal topu eliyle kesti burağa gelecekken, kart bile vermedi hakem... hem de bildiğin 1 metre açıktan gelen topu kesti.
Takım Kotumu? Gecen seneye gore kotu,ama lıg standartlarına gore kotu degıl, gayet ıyı,gecen seneki Trabzonsporda kusura bakmasın kımse Lıg standartlarının cok ustunde bır takımdı.O farklı bır takımdı.he suda var gecen seneki takımıda bukadar olan mac programına koy,o takımda tokezlerdi...
Yahu gormuyormu kımse bu hafta butun maclar berabere bitti.bu demek oluyroki haftada 2- mac kaldıramaz turk takımları,Ki trabzonspor avrupa macı dahıl bır tanede ust duzey mac yapıyor su programda.Bune ragmen,su tempoda bu takım Samsun deplasmanında,3 net gol pzosyonu artı bır gol atıyorsa,mıllete bır sussun artık.
Kaldıki Cogu takım cok fazla dusus yasayacak.Sımdı serı yaklayan Bursa Eskisehir 8-9 hafta sonra gorecegız...ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Sapara mutlaka takıma monte edilmesi gerekiyor.
Gerek Adrian'dan daha fazla katkı sağlayacağından gerek duran topları çok iyi kullandığından dolayı.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Hocayı tek soyle elestırım fazla rotasyon yapmasın.Bıze genis kadro yaramıyor...
Serkan acıl eski yerıne geri donsun,Celuska Gıray defansa monte edılsın.. Adrıan yerınede Sapara gecerse,devam ederiz ..Lıgler soyle bıraz tatıle gırse ılac gıbı olucakENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
Yorum
-
İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca eleştiriliyor diye sitem edip Şenol Hocamın söylediği her şeyi, yaptığı her şeyi sanki dogmatik bir şekilde doğru bulanlar, eleştirmeye bile teşebbüs etmeyenler yararı olduğunu zannediyorlarsa çok yanılıyorlar. Ben Şenol Hoca'nın bu takımın teknik heyetinden ayrıldığında başkan olarak ayrılmasını istediğimi defalarca belirttim. Şenol Hoca hatalarıyla, hatalarından çok daha fazla olan doğrularıyla bizim Hocamız.
senin bu yazdıklarına bu forumda kastettiğin kişiler dahil karşı çıkacak kimse yoktur eminim
mesele şu ki ortada bariz bir art niyet var sadece mağlubiyet veya beraberlik sonucu foruma uğrayıp şenol hocaya sallayayım da şöle iyice bir rahatlayayım zihniyetinde ki insanlar ister istemez benve benim gibi düşünenlerde otomatik bir savubnma mekanizmasını devreye geçiriyor
kimse şenol hocayı bay doğru olarak görmüyor bende kendimce birçok eksik sayarım ama bu yazılanları görünce eldekini muhafaza derdine düşüyorum şahsen"Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
(ALINTIDIR)
Yorum
-
Takimin fizik problemi basimizi cok agritacak. Daha sezonun basinda 3 mactada golleri son dakikada yiyorsak biz sezon sonunda ne yapacagiz acaba ?
Ayrica Senol Hoca iyisin hossun da 3 macta da oyuncu degisikliklerin takima yarar saglamadi, hatta gol yememize sebep oldu. Hem takimin hem teknik heyetin formunu bulmasi gerekiyor.
Takima guveniyorum, Karabuk macini kazanarak lige yeniden baslayabiliriz.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
rotasyon olmadan da bu tempoyu kaldıramazlar ki her takım bu tarz rotasyonu dener ki bizde bide şampiyonlar ligi varİlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocayı tek soyle elestırım fazla rotasyon yapmasın.Bıze genis kadro yaramıyor...
Serkan acıl eski yerıne geri donsun,Celuska Gıray defansa monte edılsın.. Adrıan yerınede Sapara gecerse,devam ederiz ..Lıgler soyle bıraz tatıle gırse ılac gıbı olucakKARADENİZ KAPLANI
Yorum
-
Evet dun bende macı ızlerken cok sırnılendım kızdım,elestırdım,ama sakın kafayla dusununcede bu takım cokta kotu bır takım degıl
Konsantırasyon sorunu atlatıılmıycak sorun degıl.Lıgler bıraz yavaslarsa eger ılac olur bızım ıcın...Kendımıze gelırsın.Yenı gelenler acaba kac kez ıdmana cıktı.
al 3 gun sonra mac var hocanın dedgı gıbı,bır gun ızın kalan ıkı gunde hoca ne yapsın? Kondısyonmu yuklesın?Taktıkmı calıssın?Yeni gelenleri adaptemi etsin?
Yahu biraz ınsaflı olun Allah askına Lutfen...
Cunku adım gıbı emınım 4-5 ay sonra hepınız utancaksınız (Hocayı agır elestırenlere lafım)ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum