adamlar sanki galibiyet almış gibi sevindiler, bunların bütün derdi Trabzonspor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Çok kötü oldu bu skor,hem özgüven kaybına hem moral kaybına neden oldu,Ne yapıp edip takım toplarlanmalı aklımdan kötü senaryoları geçirmek istemiyorum ama korkuyorumda.Haftaya Şampiyonlar ligi maçı var lille ile çok önemli maç bu kafayla zor ama,
Takımın terapiye ihtiyacı var kafa olarak beyin olarak hazır değiller. Hayırlısı
Yorum
-
Halil'le Colman o golleri kaçırmasa şimdi ne kadar mutlu olacaktık.Yazıklar olsun bunlara hele 83'de karşı karşıya atamayıp 2 dk sonra golü yemek ne kadar kötü.
Şenol hoca serkana nasıl bu kadar sabretti anlamak mümkün değil.Alanzinho'yu da daha erken sokabilirdi oyun kontratağa müsait bir hal almıştı.
Neyse sağlık olsun diyecem ama hiç içimden gelmiyor 3 haftada 1 puan 4 puanı manisada ve samsunda son dk'larda bıraktık inşallah ilerde bu puanları arar vaziyete düşmeyiz.
Yorum
-
Sabah otobüs durağında 3 kişinin konuşmasına şahit oldum. kimse bana laf etmesin adamların konuştuklarını yazıcam sadece. Dışardan nası göründüğümüzü...
-Ts taraftarı Şenol hoca yı tartışmaya başlamış, böyle nankör taraftar olur mu ya!
- olm onlara iyilik yaramaz. Şenol nası Ts liymiş ki gitti o takımın başına 80 sene yaşıcana 65in de gidecek.
-Dimi, adamın yaptıklarına bak hakkında konuşulanlara bak...
Bilmiyorum nerde ne tür bi eleştri gördüler neye göre konuşuyolar ama başka takım taraftarları böyle düşünüyor.
Tekrar sölüyorum kimse demesin hoca şunu yanlış yaptı bunu yanlış yaptı diye. Evet benimde beğenmediğim taktiksel yönleri yok değil ama insanlar dışardan böyle düşünüyorlar. sadece onu belirtmek için yazdımOscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
adrian belki yerinde oynatilmiyor ona katiliyorum ama nerde oynarsa oynasin bu kondisyonla kaleye bile gecemez.
En az mac oynayan adam adrian ama ilk yorulan sürekli top kaptiran yine o.
Genel olarak bakarsak takimin en zayif halkasi orta saha. Rakip takimlar orta sahamizi cok cabuk geciyorlar, bizde ayagimizda top tutamiyoruz.
Bu yüzden de ikinci yari pozisyona giremiyoruz, rakip üstümüze üstümüze geliyor
Yorum
-
rakiplere bakıyorum
bu sene yürüyerek ligi götürürüz diyorum
ama takım beni yanıltıyor
kötü oynamıyoruz iyi de oynamıyoruz şanssısız hepsi üstüste binmiş durumda
bu ligde 3 maç üstüste kazanan takım tepeye çıkar
bi yerden başlamalıyız o da bu hafta olur umarımadalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak emin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Hoca Türkiyenin en iyi hocasi demek, ben Senol Hocanin Türk Futboluna verdigi emeklerine büyük saygim var, ama türkiyenin en iyi hocasi degil!!!
Son sene Sampiyon nasil olduk, takima bir bakalim. Takimin iskeleti halen Ersun Yanal in birakdigi takim. Bu Takimin alt yapisi cok iydi. o Takim simdi dagildi gitdi o baska.
Simdi sira Transfer lere gelelim. Simdiye kadar en isabetli futbolcu Zokora. Diger Futbolcular siradan! Yapilan transferler hep ayni yerlere. Kaliteli bir Forvet halen alinmadi, bunlar 20 Milyon Euro yu ne yapacak bakacaz.
Trabzonsporun kanat oynunu siz en son hangi macta gördünüz? Sol ve Sag kanata kaliteli Transfer yapildi mi? Bunu eskiden iyi zamanlarinda Yatattara yapiyordu. Özledik kanat oynunu. Transferleri bosverleim Kanatlar hic kulanilmiyor! Oynadigimiz Takimlarin Teknik Direktörleri Trabzonsporumuzu ezberledi artik. Bunar kanat kulanamiyorlar ortayi kalabalik tutup oyun sansi vermeyelim (4-5-1).
... daha cok seyler var bu ama yeterli olmasi lazim.
takımın gol yükünü çeken jaja-burak ve kaleyi kapatan onur-tolga yı da ersun hoca keşfetmişti zaten.
evet oyuncuları özellikle selçuk-egemen-colman onun zamanında getirdik bu takıma ama sanki adam çok iyi TD miş gibi de yazmayın bence. Şenol Hoca nın yarısı etmez... kıstas yapacaksan milli takıma bakabilirsin. ikisi de milli takım hocalığı yaptılar. kıyaslayabilirsin.
bu arada ersun hoca dönemindeki selçuk la şenol hoca dönemindeki selçuğu da kıyaslayabilirsin. istersen. ya da egemeni.
Şenol Güneş her anlamda bu ülkedeki en iyi TD dir. Her anlamda...
Yorum
-
61.dk'da geriye doğru sayıp ondan sonra stadın hep bir ağızdan i..e trabzon olamazsın şampiyon diye bir karadeniz takımının böyle bağırması çok moral bozucu ve çok garip.
92 doğumluyum eskiyi bilmiyorum acaba biz samsuna ne yaptık yoksa kümeye filan mı gömdük?
Yorum
-
aynen katılıyorum abi hemen telaşlanmaya, stres yapmaya başladık tamam kızgınız skorlar hoş değil kendimizden başka şu samsunsprluları bile sevindirdik öfkeliyiz ama az sabır diğer renkdaşlarımı bilmiyorum ama ben takımıma güveniyorum duraklama devri bitecekİlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni ümitlendiren şey ise:
Bu halimize rağmen ligde "en iyi oynayan takım biziz". Şaka yapmıyorum !
Oynadığımız oyunun karşılığını alamadık saydığımız sebeplerden.
Lige başladığımız takımlar nispeten güçlü takımlar.
Bize karşı aşırı faullü ve sert oynuyorlar, aynı takımların feneve GS ye öyle oynamasına kimse müsaade etmeyecek göreceksiniz
GS, zaten bu sezon toplanıyor, Selçuk demiş ya "sistem filan yok çıkıp oynuyoruz" diye doğru.
fenevin oyuncu kaybı çok yerine gelenler o kalitede değiller
BJK nispeten toparlanıyor
Bursa iyi
Biz de büyük değişim var, alışma sürecindeyiz.
Üzüntümüz, bu süreçte bile kaybedilmeyecek puanları kaybettik. Bu puanlar ileride bize çok lazım olacak.Herkes Bana Kızıyor,
Bırak Şu TrabzonSporun DerdiyLe DertLenme, diye.
OnLara ŞöyLe Diyorum;
BİR Derdim Var, BİN Dermana Değişmem..!
Yorum
-
**tolga kaptan gibi davranmıyor.
**serkanda inanılmaz form düşüklüğü var.
**hucüm esnasında futbolcularımız ne yapacakları konusunda çok hata yapıyorlar.
**volkan şen dünyanın diğer ucundan gelmiş gibi bir şaşkınlık içinde...
**burak bencikliğini bırakması lazım dün rakip bastırıyor kontra ataklarımızda
3 defa 3-4 kişinin arasına giriyor ne gerek var pas versene
**golü yiyeceğimizi manisa maçında olduğu gibi dünde bildik,,şenol hocamızında bilmesi ve önlem alması gerekiyordu
**şenol hoca ünal hocaya birşeyler söylüyor ünal hoca futbolculara hiç hoş durmuyor
**adrian dışarı çıkmaz skor 1-0 her an 1-1 olur olduda zaten duran topları kim kullanacak yaratıcılığı kim yapacak aykut değil dir herhalde?
**giray o boyuna rağmen her hava topuna çıktığında eli rakibin sırtında yapma kardeşim dün kaç tane rakip duran top kazandı
**ligde iyi şeyler yapmıyoruz 3.hafta bitti gerçi puan farkı az
**inşallah karabük çıkış maçımız olur yoksa durum çok kötü olabilir.
Yorum
-
O zaman Aykut, Eren gibi oyuncularla başlamalıydı Hoca lige. As kadroyla 3 maç galibiyet alamadıktan sonra planımız yok demek sadece komik olur. Ötesi değil.İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün şenol hocanın konuşmasını dinleyenlerin dikkatini çektimi bilmiyorum ama hoca ligde ki durumumuzla ilgili bişey düşünmüyoruz planımız yok dedi .hoca belli ki bu sene lige önem vermiyor son yaşananlardan sonraEn son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 10:26.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Konu ile alakasız ama bir şey sorabilirmiyim arkadaşlar ??
Bununla ilgili başlık olmadığı için soruyorum.
Biletleri iade edip parası yatmayan varmı nerdeyse 1 ay oldu para yatmadı ihtiyacım olmasa umrumda olmaz ama 200- 300 lira para insan sıkışınca arıyor.
Şimdiden kusura bakmayın konuyu böldüğüm için...
Herkese hayırlı günler..
Yorum
-
Vay arkadas senol gunes yargılanmaya baslamıs.Cıldırmamak elde degıl.Hoca elestırlır katılırım,ama yok hoca degıl yok taktık bılmıyor,yok sunu bunu bılmıyorum,hadı hep berbaer 10 sene daha gerıye gıdelım.ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Dün akşam TRT-3 yada spor kanalı olması lazım. Türkiye’de atılan frikik gollerini gösteriyorlardı. Nostalji görüntüleri de denebilir.
Görüntüleri seyrederken içim burkuldu. Şampiyonlukta her daim rakibimiz olan takımda Oğuz Çetin, Okocha, Revivo, Alex tam manasıyla 10 numara bölgesinin oyuncuları. Yani bu mevkileri hiç boş kalmamış. Bizde ise 15 seneden beri bu bölge boş.
Bu kronik sorun mutlaka aşılmalı.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum