atacağız bu şanszılığımızı üzerimizden,takım fena top oynamıyor,şansızlık cok fazla hermacta direkler engel oluyor,bir galibeyet düğümü çözer..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Maşallah ki sizin tarzınızda Kumru gibi saf ve temiz taraftarlarımız var.İlk olarak cahana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleALLAHtan sadece sendeledik ya yere düşseydik nolacaktı merak ediyorum havada akbabalar leş kargaları cirit atıyor mazallah sen sen ol sakın düşme trabzonspor
Çük şükür Rabbim....
Hocam, merak etmeyin eleştiriden zarar gelmez.İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar kusura bakmayın da bu taraftarlık bu kadar nankör olmamalı. Kötü bir başlangıç sonucu hemen Şenol hocayı tartışmaya açıyorsak işimiz var demektir. Heyecanını kaybetmiş, kırgınlıkları varmış, oymuş buymuş. Evet hocanın huzursuzluğu var ama O da insan. Antep kötü başladı Tolunay gitsin, biz kötü başladık Şenol hoca gitsin. Hala bazı şeylerden ders almamışız. Tamam bıraksın gitsin ya da yönetim göndersin, e sonrası ne olacak? Ondan daha iyisini mi bulup getireceğiz takımın başına ! Biraz sabırlı olun ya !
Ben sonuçlardan ötürü hoca gitsin demiyorum, niyet okuyuculuğna gerek yok.
Diyorum ki Hoca eski hoca değil.
Kırılmış, üzülmüş, yılmış, bıkmış.
Bunu hiç gülmeyen surat ifadesinden bile görebilirsiniz.
Aykut Kocaman'ı seyrediyorum sanki kulübede, suratsız, asık suratlı.
Geçen yıl böyle miydi ?
Diyorum ki heyecanını kaybetmiş bir hoca, takımı ne kadar heyecanlandırabilir.
Takıma eleştiriden önce tabi hocayı eleştireceğim. Çünkü nasıl ki geçen yıl bu kadroyu o oynatıp buralara getirdiyse, bu sene ki olası başarısızlıkta da o sorumlusu olacak...
Yorum
-
şu forumda sadece mağlubiyet sonrası gözüken tipler sizinkisi nasıl bir midedir anlayamıyorum
şenol hocanın moralsizliğinden dem vuruluyor onun yerinde olupta morali yerinde olabilecek normal bir insan varmıdır acaba
takımın bütün yükünü çeken o siz ortada bunca şerefsizliği göğüsleyen veya göğüsleyebilecek bir yönetim görebiliyormusunuz
takım adına açıklamalrı bile şenol hoca yapar olmuş
siz kaybedilen 7 puan için adam asmaya devam edin ben hakkımız olan gene seneki şampiyonlukla övünmekle meşgulum"Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
(ALINTIDIR)
Yorum
-
Günaydın Metehan,
Ağır eleştirilere gerek yok haklısın.
Ancak kaybettiğimiz puanların sorumlusu da kesinlikle Şenol hocadır.
Kaybettiğimiz takımlar, bizden daha iyi takım da değillerdi, daha iyi oyuncuları da yoktu, daha iyi oyunları da yoktu. Buna rağmen 3 maçtır galibiyet yok. Serkan nedir Allah aşkına? Bu haliyle ne işi var takımda? Alan desen ayrı. Volkan desen ayrı. Bitikdurumdalar.
Ben kızgınım ama ümitliyim daha çok zaman var. Ancak kaybedilen bu puanlar, şampiyonluk yarışı için bizi çok sıkıntıya sokacak (eğer öyle bir yarışta olabilirsek), çünkü bu kötü anlarımızda kazanmamız gerekiyordu.
Şenol hocanın konsantrasyon eksikliği bizimk ile aynı. Keşke açık açık söylese
"Her şeyin fenev için planlandığı iğrenç bir ligde oynamak istemiyoruz" dese.
Seyircisiz maç cezasını bile kaldırıp yüzyılın kahramanlık hikayesine çevirdiler
Playöff ile hergüne maç koyup oyuncu kasabı bir lig yaptılar
fenerasyon ligin içine etti tam olarak
Bakalım bekleyip Trabzonspor a destek olalım. Biraz zaman gerekiyor.
İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar kusura bakmayın da bu taraftarlık bu kadar nankör olmamalı. Kötü bir başlangıç sonucu hemen Şenol hocayı tartışmaya açıyorsak işimiz var demektir. Heyecanını kaybetmiş, kırgınlıkları varmış, oymuş buymuş. Evet hocanın huzursuzluğu var ama O da insan. Antep kötü başladı Tolunay gitsin, biz kötü başladık Şenol hoca gitsin. Hala bazı şeylerden ders almamışız. Tamam bıraksın gitsin ya da yönetim göndersin, e sonrası ne olacak? Ondan daha iyisini mi bulup getireceğiz takımın başına ! Biraz sabırlı olun ya !İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
inan hep aynı dertteyiz...İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazen düşünüyorumda Trabzonspor' u hayatımın içine fazlasıyla sokmuşum diye diyorum. Puan kaybedinde uyuyasım işe gelesim çalışasın gelmiyor... Acaba yanlışmı yaptım Trabzonspor' a bukadar bağlanmakla
TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
Geçen sezon 80-90 arası gol bulup maçı kazanıyorduk.Şimdi üç maçtır 85 de gol yyip puan kaybediyoruz.Ya son dakikada gol yeme hastalığına son vereceğiz.Ya da 2-0 3-0 lık skorla son dakikalara gireceğiz.Adamların golü şans golüydü.Onların bir topu direkten döndü.Bizim 2 Halille birde Colman ile kaçırdığımız üç pozisyon içler acısı.Takımda fazla rotasyonda olmadı.12 günde 4 maç oynadık.Sonuç olarak 3 maçta galibiyetimiz yok.Her maç gol yedik.SAdece 2 gol atabildik.Defans gol yiyor ortasaha pozisyon üretemiyor atak kesemiyor hücum gol atamıyor.Sadece Burakla bu iş yürümeyecek gibi.Halil ve Henriqe hayal kırıklığı yarattı.Pawel nerlerde bilmiyorum.Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.
Yorum
-
kaçtane gol kaçırdık Şenol hoca napsın halil ve colman o pozisyonları gol yapabilseydi burada başka şeyler konuşacaktır Şenol hocamın tek eleştirdiğim yönü öne geçtiğimizda takımı geriye çekmesi takım yorgun şampiyonlar ligi maçlarımız lig maçlarımız dahada yorgun olacaklar bize sabır lazım hemde en bolundan...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Gelelim maç ile ilgili yorumlar
HANİ BİZ zirveye oynayacak 3 tane takım kurmuştuk neden hep aynı kadro ile oynarız,
neden Yorulan adamları dinlendirip yeni kadrolar sürmeyiz,
Neden İlla aynı çıktığımız kadro ile 60-70 dakika mücadele eder daha sonra öylesine bir oyuncu değiştirip dakika 80 den sonra tekrar değişiklik deneriz.
Tüm Takımlar Trabzonsporu çözmüş durumda 80 dakika hiç bir şey yapma nasıl olsa 80 den sonra bir gol buluruz eğer maç 0-0 sa galip geliriz,1-0 malupsak berabere bitiririz taktiği ile 3 haftada 7 puan uçtu gitti.Geçen sene nerdeyse yarım sezonda kaçırdığımız puanları 3 maçta kaçırdık,
Ama bizim takımı nedense 2 tane kaliteli teknik direktörle biz çözemedik.
Diğer Bir konu neden Oyuncular Bu kadar laubali kaleci ile karşı karşıya gol atamazlar atmazlar daha sonra puanlar gider.Yoksa Oyuncularda Biz Şampiyonlar ligi oynuyoruz sizde Kimsiniz edası ile rakibi küçümseme modlarımı var.?
En Önemli Konu Nedense Trabzonsporda fatih Tekkeden sonra ondan daha kaliteli bir santrafor olmadı,GOLCÜ ALMADILAR neden almadılar neden almazlar hala çözebilmiş değilim.
Ben Tüm maçları seyrediyorum 2 puanla ligin sonuna demir atmamıza rağmen Beğenmediğimiz A.gücü yada Sivas dan birisi Bu gün galip geldiğinde bizim üzerimize Çıkacak olmasına rağmen Şu an ligde en iyi Topu Biz ve Bursa oynuyor ama Bursa Gol atmasını biliyor,Bursa Her maç 3 gol atarken 2 maçta 6 gol atmışken biz 3 maçta 2 golü zor atmışızı.Ama pozisyon olarak Bursanın Çok üzerindeyiz.
FARK atacağımız manisa maçı 1-1
Fark atacağımız İBB maçı 0-1
Tarihi fark olacak Samsun Maçı 1-1
Eğer Fatihten sonra kaliteli en az onun kadar kaliteli adam almassan Millet 5 senedir fatih Tekke diye tezahürat yaparsa kızmaya hakkın yok.
Umut gitsin derken eğer Umttan daha kalitelisini almassan Bu millet 2 maçlık kötü sonuçtan Sonra Umut Bulut diye bağırırsa şaşırmamak gerekir.
Tüm Bu olmusuzluklara rağmen Şampiyonlar ligininde başarılı olmak lazım Onun içinde Çok önemli sakatlanabilecek Oyuncuları Şampiyonlar ligine saklamak lazım
İBB maçına Vitekle Çıkacağına Murat Tosunla çıksan daha iyi
Zokora Colma artık yeter adamları dinlendirin kardeşim.
Girayı artık dinlendirin.
Şenol Hoca artık Karabüksporu yenmek zorundasın yenemssen Ligde 18.sırada şampiyonla liginde Oynayan Milletin dalgasını geçeceği bir takımla karşı karşıya kalacaksın,
Şu Alanzinho gibi bir adamı alsan Samsun Maçının 60.dakikasından sonra belkide maç farka gidecek ama sen inatla gol yedikten sonra adamı sahaya sürmeye çalışıyorsun adam 5 dakikada oyuna ısınana kadar zaten maç biter ya hiç değiştirme yada Zamanında al.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
al bendede o kadar.İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazen düşünüyorumda Trabzonspor' u hayatımın içine fazlasıyla sokmuşum diye diyorum. Puan kaybedinde uyuyasım işe gelesim çalışasın gelmiyor... Acaba yanlışmı yaptım Trabzonspor' a bukadar bağlanmakla
Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.
Yorum
-
aib işin kötü tarafı bırakmakta bırakamıyosun sanki vücudun bi parçası ALLAH bize sabır versin...İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinan hep aynı dertteyiz...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk 2 maç neyse de son maç tan 3 puan almamız lazımdı.Kendimizi gereksiz bir stresin içine soktuk,ters giden bir şey ler var hem teknik ekip hep topçular bazında ama ney bilemedim.
Samsunspor taraftarının yaptıklarına gelince,
ben kendimi Trabzonlu sayar hissederim,Rize ve Ordu'ya hep sempati ile bakar daima süper lig de olsun isterken niye ise yüz yıllardır Samsunspor'a hiç sıcak bakmazdım,haklı olduğum dün bir kez daha ortaya çıktı,en kısa zaman da layıkınız olan lige dönmeniz dileği ile.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Trabzon- Manisa 1-1 ( 1 puan)
Ordu- Manisa 1-0 ( 3 puan)
Trabzon- İstanbul bb 0-1 ( 0 puan )
İstanbul Bb- Ordu 1-1 ( 1 puan)
2 maçta Trabzon 1 puan
2 maçta Ordu 4 puan
Ordudan daha güçsüz bir takımmıyız Allah aşkına adamlar takıt takır puanları topluyor peşimizden. İddia ediyorum önümüzdki hafta Samsundanda en az 1 puan alıcaklar.... belkide 3 puan....
Sorun rakiplerimizde değil bizde.....
Biz kendimiz gibi oynamıyoruzzzz..
BİR BOŞVERMİŞLİK VAR ÇOĞU FUTBOLCUMUZDA.....
Sağolsun şenol Hocada oynayanla OYNAMAYANI AYIRT EDEMİYOR VE BAŞARISIZLIK KAÇINILMAZ OLUYOR....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Oyuncu değiştirmeler çok geç ve hatalı
Oyunu yavaşlatmayı beceremiyoruz
Yanlış oyuncularla oynuyoruz
Kenar yönetim yerlerde sürünüyor
O yüzden gitti puanlar.En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 09:04.İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
Ben takımı genel anlamda beğendim. Halil beklediğimden daha iyi. Diğerleri beklediğim gibi.
Yalnız 5 milyon euro'ya Jaja'yı satıp yerine daha fazla paraya Adrian'ı almak tam bir fiyasko bana göre. Trabzonspor tarihinin belki de en yetenekli oyuncusunu sırf disiplinsiz diye göndermek affedilir bir hata değil benim gözümde. Disiplin amaç değil araçtır.
İnşallah Adrian yanıltır beni ve Jaja katkısı yapar.
Yorum
-
Bu soruya cevabım evet oldu benim hep,bu sebeple de çocukları bari sıkıntıya sokmayım diye çok düşündüm ama yapamadım,çektiklerimizi onlar da çekecek malesef.İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazen düşünüyorumda Trabzonspor' u hayatımın içine fazlasıyla sokmuşum diye diyorum. Puan kaybedinde uyuyasım işe gelesim çalışasın gelmiyor... Acaba yanlışmı yaptım Trabzonspor' a bukadar bağlanmakla
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum