Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yemeği hızlı yiyen,

Yolda hızlı yürüyen,

Hızlı konuşan,

Beklemeyi sevmeyen, tez canlı,

Savaş oyununda pusamayıp, hemen olduğu yerde çıkan,

insanlarız, ama gel gelelim golü attıktan sonra bitime kaç dakika kaldığı hiç önemli değil, hemen geriye yaslanıp gol yemeği bekliyoruz. Becerebilsek ne mutlu, ama yapamıyoruzda...

Ve çok samimiyim.

Şenol Hoca'nın bırakmasını istiyorum. Evet bunu canı gönülden istiyorum.

İçinde ki heyecanı bitmiş, attığımıza da, yediğimize de tepki veremez durumda olan, yanına eleman alınmış kalfa gibi tüm işleri Ünal hoca'ya bırakmaya meyilli bir hocanın bu takıma daha fazla ne vereceğini düşünmeden alamıyorum kendimi.

Düşüncesi, Trabzonspor'da ki hedefi nedir bilmiyorum, ama tamamen mi bırakacak, daha üst kadroya mı geçecek, yoksa Başkan mı olacak bilmem. Ama bu kadar küskünlük yaşayan, bunu her halinden belli eden bir hocanın Trabzonspor camiasına birşey verebileceğini düşünmüyorum.

Olmadı kırgınlarını anlatsın, onu kıranları biz harcayalım.

Ama bu kadar heyecansız olmasın.

Sana katiliyorum, takim icin de bir sistem görünmüyor.
    kim ne yapacagini bilmiyor, düsünün bir forvet tac atmaya baslarsa olacagi budur. Ben kendim uzun yillar top oynadim. Takimin kornercisi, frikikcisi sezon basinda belirlenir.

Sampiyornlar Ligin den 20 Mio. € gibi bir para geliyor. bizim yapdigimiz transfer Ankaragücü takimin dan 1 Mio.€ luk transfer! Hep ayni yere Transferler yapildigini burda söylememe gerek yok bunu biliyorsunuz zaten.
    Adamlar bize bu parayi veriyorlar ki kaliteyi artdirmak icin güclü transferler yapilmasi icin. Sonucda Sampiyonlar Ligi bir markadir ayni Trabzonspor gibi!
    Ama bunu malesef bu sezon bir kere gösterebildik.

Yorum

• sadece şunu merak ediyorum, serkanda Şenol Hocanın görüpte bizim göremediğimiz özelliği ne? bu ısrar niye? takıma ne katıyor ortasahada?
      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Öncelikle İlk Lafım ASANSÖR TAKIM SAMSUN a
        Bir insan Bu kadar geri zekalı embesil olmalıki derdi yarası Trabzonspor olsun,Sizin Dediklerinizin Doğru olmadığı İsbatlı biz sizi düşürmedik burda anlatacak değilim.
        İkincisi dediğiniz diyelimki doğru sizi biz asansör yada paspas yaptık hangi yıllardan bahsediyorsunuz 1970-1980 li yıllardan ulan geri zekalı embesiller 30 yıl geçmiş halamı Trabzon,
        Daha 5 sene önce sizi Düşüren FB ye neden sesiniz çıkmaz,FB ye hertürlü yatar maç satarsınız,
        Sizleri bundan sonra Kulüp bazında kaale almamak lazım hatta sizi Ligden düşürmek İçin her şyei yapmak lazım.
        Siz takım olsaydınız 2 puanlı sistemde 6 puan GS ın önünde iken Tanju ve Savaşla beraber Şampiyonluğu Gs a satmazdınız.GS a 4-1 malu ol Buna rağmen 4 puan fark varken hemde 2 puanlı ligde 5 maçtada beraber kalıp siz ancak satarsınız karadeniz takımlarına karşı ne olursa olsun birazcık sempatim vardı ama dün itibariyle bitmiştir aşşağılık satlık asansör takım siz kendinizi bitirdiniz.
        Hayatımda İlk defa Bundan sonra Sizinle Oynayan her İstanbul takımın tutuk size 5-6 attığında zevk alacağım.
        Aşşağılık satılık asansör takım Sanki şampiyon olmuş sanki top oynamış maçta yaptığı küfürler yetmiyormuş gibi nerdeyse maç sonu Şampiyonluk turu atacaklar.
        (Tüm samsunlu kardeşlerim alınmasın Bende orduluyum Eğer Orduda aynısını yapıyorsa Yukardaki sözlerimin daha fazlası Orduya gider merak etmeyin)
        Benim İçin Asansör Takım Samsun Bitmiştir.
        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dün bir arkadaş yazmıştı bakmayın 30 kişilik kadromuz olduğuna hoca 15 kişiyle oynar diye hakkaten doğru...
          Transferler isabetli degil de ondan oynatilmiyor.

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sadece şunu merak ediyorum, serkanda Şenol Hocanın görüpte bizim göremediğimiz özelliği ne? bu ısrar niye? takıma ne katıyor ortasahada?
            Takim a katkisi söyle, Nihat Usta da en iyi performansi gösteren o
            karni kendisin den önde gidiyor. Bu ne arkadas?
            Paslar gelmiyor, bosluga kosmuyor, orta yapamiyor, adam gecemiyor
            eee tabiiki Senol Hoca onu oynatacak baska kimi oynatsin???

Yorum

• ALLAHtan sadece sendeledik ya yere düşseydik nolacaktı merak ediyorum havada akbabalar leş kargaları cirit atıyor mazallah sen sen ol sakın düşme trabzonspor
              "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
              (ALINTIDIR)

Yorum

• Arkadaşlar kusura bakmayın da bu taraftarlık bu kadar nankör olmamalı. Kötü bir başlangıç sonucu hemen Şenol hocayı tartışmaya açıyorsak işimiz var demektir. Heyecanını kaybetmiş, kırgınlıkları varmış, oymuş buymuş. Evet hocanın huzursuzluğu var ama O da insan. Antep kötü başladı Tolunay gitsin, biz kötü başladık Şenol hoca gitsin. Hala bazı şeylerden ders almamışız. Tamam bıraksın gitsin ya da yönetim göndersin, e sonrası ne olacak? Ondan daha iyisini mi bulup getireceğiz takımın başına ! Biraz sabırlı olun ya !
                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• nedense hep son 5dkda golü görüyoruz kalemizde...

gereksiz bir gol yedik hem de dün...adam 100bin kere vursa 1 anca girer o da geldi bize patladı...

işin garibi son 3 maçtır kazandığımız %100lk pozisyondan 3 dakika sonra golü yiyoruz...noluyorsa takıma artık?

Yorum

• Colman'ın pozisyonundan sonra maçı seyretmeyi bıraktım. Çünkü Trabzon'da 1-0 yendiğimiz Beşiktaş maçında aynı pozisyon olmuştu. Çekirge biz olunca üçü beklemeden ikinci sıçramada takılacağımızı biliyordum.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• bazen düşünüyorumda Trabzonspor' u hayatımın içine fazlasıyla sokmuşum diye diyorum. Puan kaybedinde uyuyasım işe gelesim çalışasın gelmiyor... Acaba yanlışmı yaptım Trabzonspor' a bukadar bağlanmakla
                      En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 08:50.
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir anlatırsa, ortada ne Trabzon kalır, ne de Trabzonspor .

Neyse, şaka bir yana; ben ortalıkta yokken benim görüşümde olanların forumda bir hayli çoğaldığını sevinerek gözlemlemiş durumdayım. Eskiden sadece bendim, şimdi aşağı yukarı forumun %10'unu bulmuşuz.

Aman ben bir müddet daha ortalıkta görünmeyeyim. Hep böyle uşaklar, hep böyle.

.
                        Ortalıklarda olmama sebebinizide açıklasaydınız ? Geçen sene herşeye rağmen 82 puan toplayıp Şenol Güneş'le şampiyon olmamız mı ? İnter'i deplasmanda yenmemiz mi ? Bir kaç maçta puan kaybedince çıkmışsınız hemen ortaya =) Kusra bakmayın 49 yaşındasınız ama şaka gibisiniz..

Yorum

• nasıl bir şansızlık var ki rakip oyuncu hayatının golünü attı ya...

Yorum

• İlk olarak emin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sana katiliyorum, takim icin de bir sistem görünmüyor.
                            kim ne yapacagini bilmiyor, düsünün bir forvet tac atmaya baslarsa olacagi budur. Ben kendim uzun yillar top oynadim. Takimin kornercisi, frikikcisi sezon basinda belirlenir.

Sampiyornlar Ligin den 20 Mio. �gibi bir para geliyor. bizim yapdigimiz transfer Ankaragücü takimin dan 1 Mio.�luk transfer! Hep ayni yere Transferler yapildigini burda söylememe gerek yok bunu biliyorsunuz zaten.
                            Adamlar bize bu parayi veriyorlar ki kaliteyi artdirmak icin güclü transferler yapilmasi icin. Sonucda Sampiyonlar Ligi bir markadir ayni Trabzonspor gibi!
                            Ama bunu malesef bu sezon bir kere gösterebildik.
                            Eğer dün akşam taç atışından kalemize gelen iki atakta gol olsa idi, Avrupada taç atışından en fazla gol yiyen takım olma ünvanını ele geçirmiş olacaktık.

Dün akşam kaç oyuncumuz itirazdan sarı kart gördü ?

Bakın Fatih Terim'i en çok eleştirdiğim konu adam kayırması idi.
                            Fatih Tekke gol kralı olduğu sene Milli Takımda sağ açık oynatıldı. Bu resmen adama hakarettir.

Şimdi bakıyorum geçen yıl beceriksiz transfer politikası yüzünden alınamayan sol açık yerine Colman ve Umut ikilisinden sol açık yaratma çabası, bu sene de mücadele gücünden faydalanarak Halil'den bir açık oyuncusu yaratma çabasına girilmiş.

İki maç kötü oynayan Henrique rotasyan kurbanı olurken, Serkan, Alanzinyo,hiçbir maç oynayamamasına rağmen Sezer gibi oyuncular bir türlü bu rotasyona kurban gitmiyor...

Kötü gidiyor, hadi eleştiri demiyoruz.

Fakat takımda heyecan kalmamış, herkeste şu hava var.

Trabzonspor için geçen yıl gerekeni yaptık. Bu sene dinleneceğiz.

Sanki biz sadece geçen yıl için mutlu olmayı hak ettik.

Şenol Hoca bu sıradanlık ile bu işi idare edemez.....

Bu kadar net....

Yorum

• ya şenol hoca niye önemsesin ki ligi..adam elinden geleni yaptı,82 puan aldı,şampiyonluğunu çaldılar,kimse bunun üzerinde durmadı..başkanımız bile çıkıp da şampiyonluğu isteyemedi.üstelik bir de herkes fenerin (olmayan) mağduriyetinden dert yanıp,kulüpler birliği şike yapan takımların düşmemesi için bakanlığa başvurdular..yani bu düzen devam etsin isteği..
                              futbolcular da aynen..emeklerinin karşılığını alamayacağını anlayan futbolcular sezon sonunda gitti..sen futbolcunun emeğini,hakkını savunamazsan futbolcuda sende oynamak istemez.kalan futbolcuların da hevesi kalmamış lige.. şimdi arkadaşlar şenol hoca kimi motive etsin bu durumda,kazansak nolcak ki? şampiyon olsak,kupayı verecekler mi bize? boşverin ligi,şampiyonlar liginde ne kadar oynarsak kar..
                              En son mourner tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 08:52.

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar kusura bakmayın da bu taraftarlık bu kadar nankör olmamalı. Kötü bir başlangıç sonucu hemen Şenol hocayı tartışmaya açıyorsak işimiz var demektir. Heyecanını kaybetmiş, kırgınlıkları varmış, oymuş buymuş. Evet hocanın huzursuzluğu var ama O da insan. Antep kötü başladı Tolunay gitsin, biz kötü başladık Şenol hoca gitsin. Hala bazı şeylerden ders almamışız. Tamam bıraksın gitsin ya da yönetim göndersin, e sonrası ne olacak? Ondan daha iyisini mi bulup getireceğiz takımın başına ! Biraz sabırlı olun ya !
                                Kötü başladığımızı da düşünmüyorum..bu kadar yoğun maç trafiğimiz içinde 2 deplasmanda son 5 dakikada beraberlik golünü yedik diye,kimseyi asıp kesmemiz gerekmiyor..
                                Sabır sabır sabır..lütfen arkadaşlar sabır..

*sözüm size değil bu arada..
                                Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X