Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dert etmiyorum..
    Üstüste alınacak iki galibiyet takımı havaya sokmaya yeter.
    Zaten hala oyuncular birbiri ile oynamaya alışamadı tam olarak..
    Haftalar ilerledikçe ritmimizi fe formumuzu yakalayacağız.
    Biz Lille maçın konsantre olalım yeter.
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• samsun hiç gol beklemezken,başka işlerle meşgul olurken geldi gol.nasip,buna yapacak birşey yok.

Yorum

• bir takım 3 maç arka arkaya 85-87. dk. arası gol yermi?
        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Yemeği hızlı yiyen,

Yolda hızlı yürüyen,

Hızlı konuşan,

Beklemeyi sevmeyen, tez canlı,

Savaş oyununda pusamayıp, hemen olduğu yerde çıkan,

insanlarız, ama gel gelelim golü attıktan sonra bitime kaç dakika kaldığı hiç önemli değil, hemen geriye yaslanıp gol yemeği bekliyoruz. Becerebilsek ne mutlu, ama yapamıyoruzda...

Ve çok samimiyim.

Şenol Hoca'nın bırakmasını istiyorum. Evet bunu canı gönülden istiyorum.

İçinde ki heyecanı bitmiş, attığımıza da, yediğimize de tepki veremez durumda olan, yanına eleman alınmış kalfa gibi tüm işleri Ünal hoca'ya bırakmaya meyilli bir hocanın bu takıma daha fazla ne vereceğini düşünmeden alamıyorum kendimi.

Düşüncesi, Trabzonspor'da ki hedefi nedir bilmiyorum, ama tamamen mi bırakacak, daha üst kadroya mı geçecek, yoksa Başkan mı olacak bilmem. Ama bu kadar küskünlük yaşayan, bunu her halinden belli eden bir hocanın Trabzonspor camiasına birşey verebileceğini düşünmüyorum.

Olmadı kırgınlarını anlatsın, onu kıranları biz harcayalım.

Ama bu kadar heyecansız olmasın.
          En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 08:25.

Yorum

• Bir kuruma torpil girmişsse eğer o kurumun faydalı olmasını bekleyemezsiniz.....

Geçen günlerde Şenol Hocanın bir oyuncuya taktığı zaman onu hiç oynatmadığını ( Pawel , Teofilo) ama sevdiği oyuncuları ne kadar kötü olursa olsun her zaman oynattığını ( Umut , Serkan vs) söylemiştim.....

Bu Serkan inadının torpilden başka hiç bir açıklaması yok....

Ha bir şeyler bilipte yapsa ve sonuçta galip gelsek bu inadını anlayacağım ama 3 haftada 7 puan kaybettik....

İnter maçıyla azandığımız parayı ligde kaybettik....

YETER ARTIK......
            En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 08:25.
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• akşam maçı beraber seyrettiğimiz arkadaşta şenol hocanın eski heyecanının olmadığından dem vuruyordu...bence de öyle görünüyor...

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gecen yilin ikinci yarisindan bu yana hic bir sekilde attigimiz golun devamini getiremiyoruz. Sanki 1-0 a yemin etmis gibi takim.
                Serkan Balci'nin 3 ve ya 4 mac dinlendirilmesi gerekiyor. Dun resmen gezdi sahada.
                Aynen sana katiliyorum bu bir Senol Günes klasigi dir!
                Her zaman aynisini yapiyorlar bir macda farka kadar gidebilecek olan TS 1-0 in üzerine yatip zamani doldurmaya calisiyor. Bu ne mantik?
                Zaten gol yollarinda zorlaniyoruz takimi bozma Senol Hocam da, bizim forvetler bi kac gol atip kendilerine gelsinler. Son sene bizi Averaj ile 2. yaptilar (Sampiyon uz zaten ona da az kaldi)

Bizim takimda bana sorarsaniz yardimlasma ve uyum yok. Top isteyen bosa kacan futbolcu yok. Alanzinho bi hareketlilik getiriyor diyorlar oyuna girdigi zaman, ona da bu son maclardan beri uyuz oldum, bencil futbolcu topu alip kendi kafasina göre kosuyor ve topu kaybediyor, bunu hep yapiyor. Bunlari gör Senol Hocam, adam Takima katki yapmiyor hic alma takima akli basina gelsin.
                En son emin61 tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 08:27.

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bir takım 3 maç arka arkaya 85-87. dk. arası gol yermi?
                  Oyuncu değişikliklerini beceremeyen inatla kendi adamlarını oynatan Şenol Güneş gibi bir hocası varsa yer.....

Yorum

• Sabır sabır sabır...

Yorum

• dün bir arkadaş yazmıştı bakmayın 30 kişilik kadromuz olduğuna hoca 15 kişiyle oynar diye hakkaten doğru...

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dün bir arkadaş yazmıştı bakmayın 30 kişilik kadromuz olduğuna hoca 15 kişiyle oynar diye hakkaten doğru...
                        Zokora - Colman ikilisi lig başladığından beri ilk 11 de oynuyorlar.

İyi işlerde çıkarıyorlar,

Sorun şu. Nereye kadar ?

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zokora - Colman ikilisi lig başladığından beri ilk 11 de oynuyorlar.

İyi işlerde çıkarıyorlar,

Sorun şu. Nereye kadar ?
                          onu bende hep düşünüyorum nerden baksan 2 şer sarı kartları var yarın birgün ceza aldıklarında kim oynacak o bölgede?

Yorum

• 1. Maç, 1-0 iken haddinden fazla rahatlama sonucu kaçırılan net pozisyonlar yüzünden 2 puan gitti...

2. Maç, 0-0 dan önce 2 etkili şut direkten döndü, şansızlık eseri 3 puan gitti...

3. Maç, 1-0 iken oyunculardan bazılarının şımarıklığı sonucu 2 puan gitti...

Yazık diyorum...
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Olmadı kırgınlarını anlatsın....
                              Bir anlatırsa, ortada ne Trabzon kalır, ne de Trabzonspor .

Neyse, şaka bir yana; ben ortalıkta yokken benim görüşümde olanların forumda bir hayli çoğaldığını sevinerek gözlemlemiş durumdayım. Eskiden sadece bendim, şimdi aşağı yukarı forumun %10'unu bulmuşuz.

Aman ben bir müddet daha ortalıkta görünmeyeyim. Hep böyle uşaklar, hep böyle.

.
                              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                              -"Burada klima yok mu?"
                              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Koskoca Trabzonsporun 1-0 ın üstüne yatıp rakibin insafına bırakılmasını hazmedemiyorum....

Ben izliyorum.....

Şenol Hocada izliyor.....

Peki farkımız ne Allah aşkına.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X