Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen katılıyormusun abi buna ?

Zokora varken , Celutska... Biraz saçma olmuş İnter maçına bağlı olarak mı seçildi acaba.. Taraftar oyları falansa ondandır.. Celutska'yı ben hiç beğenmedim bu akşam..
    ben de pek begenmedim "Dünya'nin ezberleyecegi isim" olan Celustka'yi
    Zokora en iyisiydi, adami kaç defa ceza sahamizin içinde gördüm bance veya zenke'yi kovalarken.....
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen katılıyormusun abi buna ?

Zokora varken , Celutska... Biraz saçma olmuş İnter maçına bağlı olarak mı seçildi acaba.. Taraftar oyları falansa ondandır.. Celutska'yı ben hiç beğenmedim bu akşam..
      Maçın adamı attığı golle Burak olabilirdi. Ligtv çalışanları seçiyor. Ben Celustka'yı genel olarak çok beğeniyorum. Pozisyon bilgisine hayranım. Tam bir sağbek gibi oynuyor. Altyapısı çok kuvvetli. Bugün için de beğendiğimi söyleyebilirim. Zaten bu tür oyunculşar kanımca kötü oynamazlar. İstikrarlı olacağını sanıyorum.
      Her iki bekimizden de memnunum.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sanırım daha iyi olacaklar sınıfında Adrian, Cech, Colman, Celustka, Zokora gibi oyuncuları kastediyorsun.
        Aksayan kimler olur ? Kimler topsuz oyunu beceremezler?
        Cech'i mesela pek kullanamadık hücumda İnter maçına göre temposu düşük ama hücuma çıkıtığında da koşu yollarına pas atamıyoruz artı Celustka da hücuma katılmayı seviyor onu da pek kullanamadık Adrian bu takımın oyununu canlandıracak kilit bir oyuncu seri oynaması,dikine gidebilmesi savunma arkasına etkili toplar atabilmesi gibi özellikleri var ama onu da forvet gibi oynattığımızda bu özelliklerinden yararlanamıyoruz Zokora belki Selçuk kadar ince oynayan bir oyuncu değil ama bildiğimiz Zokora oyunu hızlandıran pasları atabilen bir oyuncu yani tek tek baktığımızda kalite sorunu yok sadece taşları yerine oturtamıyoruz bunu da zamanla aşarız. Topsuz oyunda takımı genel olarak kast ettim.
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• he bir de merak ettim su 3 taraftarimizin biçaklandigi söylentileri gerçekten olmus mu yoksa söylentiden öteye gitmeyen bir sey mi ??
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• kotu deyiliz , iyi de deyiliz , manisa macinda son dakikalarda yedik , belediye macinda 2 topumuz direkden dondu , samsun macinda kacirdiklarimizi atsak 5licez ... sansimiz yanimizda deyil, duzelecegiz inaniyorum .. simdi baksan 9 puanimiz olsaydi kimse bisey demezdi herkez simdi senol gunesi dunyayi kurtaran adam yapmisti .. zamana ihtiyacimiz var , karabuku yenip lille macini kaybetmezsek onumuz acilir...
            14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Adrian ve Volkan daha iyi performans göstermeliler az geriye dönük oynasalar açıkta Cech ve Celustka bu ligde on numara işler yaparlar bekler olarak..Burak her geçen maç daha zekice şeyler yapıo her maç daha büyüyo kafa vurma eksiklıgını gıderırse tadından yenmez..
              Pawel sisteme uygun degıl heralde o yuzden oynayamıo ıkızler gıdıcı gıbı..
              En son olarak gözlerm bu maç Jajayı aradı
              aynen aynen

Yorum

• nedir bu arkadasya lig basladi daha trabzon maci izleyemedim hic galibiyetimizde yok takim iyimi oynuyo kotumu oynuyo bilemiyom karabuk macinida izleyemicem. Takim cokmu kotu hep son dakkalarda gol yiyo aliskanlik oldu
                https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• gecen yilin ikinci yarisindan bu yana hic bir sekilde attigimiz golun devamini getiremiyoruz. Sanki 1-0 a yemin etmis gibi takim.
                  Serkan Balci'nin 3 ve ya 4 mac dinlendirilmesi gerekiyor. Dun resmen gezdi sahada.

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    marartonda çok fazla trabzonlu var, pek çok arkadaş araçla gitti biz tv de bile izleyemiyoruz, kale arkalarındaki samsunsporluların yarı yarıya fenerli ve trabzonsporlu olduğunu biliyorum en az 50 kişi tanıdığım gitti, marratonda zaten fenerli ve biz çoğunluktayız eminim...böyle bir taraftar yapısı var kısaca stadın yarısı samsunsporlu değildir..
                    Bana hiç öyle gelmedi nedense.. Özellikle Belediye Evleri kale arkasında bir tane bile Trabzonsporlu olduğunu sanmıyorum
                    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Simdi 3 mactada son 10 dakikadlarda yedik golleri degilmi? Futbol 80 dakika olsaydi 7 puandaydik?
                      Hmm gecen sene bizim en iyi yaptigimiz seyi simdi rakipler bize yapiyor. 1-2 mac daha bocalariz sonra baslariz estirmeye, umutsuzluk yok.
                      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Şans gölüyle bizden 1 puan alan bir Samsun var önümüzde arkadaş. Alışacağız, mevcut skoru korumayı ve farkı arttırmayı öğreneceğiz fakat biraz zamana ihticımız olduğu kesin.
                        Zaten başı sonu, hepi topu şampiyonu önceden tayin edilen bir lig izliyoruz, keyif almaya bakalım ligten. Kendimizi üzmeye değil.
                        Asıl mühim yer, Şampiyonlar Ligi...
                        Fanki tonki zonki...

Yorum

• takımın golü attıktan sonra tamamen geriye çekilmesini izlemekten nefret ediyorum.

Yorum

• Ah ulan Ah ben Sadece Ilk yariya bakdim 1-0 Öndemaci birakip ise gittim kim yedi gölü niye yedi nasil yedi dakika kacda yedi Bir özetleyin bakayim ikinci yariyi
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Saçmasapan transfer politikası,fos çıkan transferler, 3 kulvarda satrforsuz bir kadro,sanşla alınmış inter galibiyeti nedeniyle kendini dev aynasında gören futbolcu topluluğu..

Bu takımın ilk 10'a girmesi mucizedir.

Yorum

• Son dakikada puan kaybetmek insanı hayattan soğutuyor.
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X