Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Madir barca nın bile puan kaybettiği su gunlerde takıma destek cıkmalıyız. yeeni takım olusturduk millete camur atıp onların moralini bozmamalıyız. heleki senol hocamıza laf edenin ağzı yamulsun. o adamda bu tepkilere bakıp bu takımı bırakırsa emin olun küme düşer bu takım. ebedi billah toparlanamaz. takım küme düşmez demeyin,monaco leeds gibi köklü takımların ligden düştüğü ortamda bizimde gozumuzun yasına bakmazlar gelen giden vurur. destek verelim arkadaslar. emin olun toparlanacağız. zaten playy of var ilk 4 e gireriz.
    Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Evet Burak cok iyi bir gelisim gösterdi ama lütfen her antrenman sonrasi özel olarak kafa toplarina calissin, digerleri icinde gecerli

Takimda stoperlerden haric kafa hakmiyeti oyuncu yok, belki o ufak boyuyla Adrian!
      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bütün olumsuzluklara rağmen Lille maçını kazanacağımıza inanıyorum . Belki de ligdeki sorunumuz budur.
        Unutmamalı ki seneye de orada olabilmek için tüm maçlarımızı aynı anlayışla oynamalıyız.

Sanirim (yorumun) futbolcularin mental durumunu özetliyor...

Lille maci cok uzaklarda olmasi gerekirken, bizim icin (ve sanirim futbolcular icinde) cok cok daha yakin...

Oysa ki, bir sonraki macimiz KARABÜK...

Yorum

• Uzucu bir skor ama ibretlik bir mac bence. Insallah bu mac(in sonrasi) donum noktamiz olur. Olacagina inaniyorum! Cani gonulden destekleyen herkese iyi geceler.

Yorum

• İşin en kötü yanı, neredeyse sıfır pozisyon verdiğin takımdan, 6 sene üstüne ayağına çarparak (o pozisyonda topa vurulmaz resmen çarptı ya) gelen toptan gol yemek.
            Kaçırdıklarımız cabası. Ama Trabzon'un maçlarını izlemeyen şikeciye sorsan Trabzon çok kötüdür

Yorum

• Trabzonsporlu futbolcularla sunu söylemek lazim;

"Biz Sampiyonlar Liginde her rakibi yenebilirsiz...ama ligimizde de her rakibe yenilebiliriz."

Onun icin her maca ayni ciddiyetle yaklasmak lazim...

Inter maci haric, özellikle oyuna sonradan dahil olan oyuncularda oyuna (takima) adapte olmakta zorlandiklarini düsünüyorum...

Yorum

• özeti izleyebildim sadece. cokta kötü değiliz. iyiyiz ama cok basit goller kacırıyorz halil ve özellikle colmanın posizyonları
                Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam ne diyosun 3 forvet 2 oyun kurucu konusuna ?
                  Estağfurullah.. Benim kafam karıştı.
                  Zokora Colman ikilisi iyi ancak Şl ve Süperligde kaç maç oynarlar ayrı bir mesele. Haydi idare ettik diyelim.
                  Orta sahayı kalabalık yapan rakipler hem oyun kurdurmuyorlar hem de direk kalemize iniyorlar orası da ayrı bir sorun. Üç forvet deyince ilk akla Burak-Henrique- Halil geliyor ama onlarda önde yeteri kadar baskı kuramıyor veya sürekli topun arkasına geçemiyorlar ayrı bir sorun. Çizgide oynayacak oyuncu tek Volkan var. O da sisteme uymuyor.
                  Yine en makulu

........Zokora...Colman
                  Burak.....Sapara...Adrian.....
                  ...............Halil
                  gibi geliyor ..
                  Beklerde mutlaka Celustka ve Cech
                  Bu durumda ligde Mustafa oynamak zorunda oluyor. Allah hocaya kolaylık versin.

Yorum

• Yanlız yine taçtan gol yiyorduk az daha...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yanlız yine taçtan gol yiyorduk az daha...
                      aynen öyle henrique taç attı diye kadroya alınmadı bakalım bu kez o pozisyonu veren kişi kadro dışı kalacak mı
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Abiler, gecen sene "sampiyon" oldugumuz takimi birakin 2 ayda, 2 senede bile kurmadik.
                        Takim olmak kolay is degil, zaman ister, destek ister..

Hem iki macida son 5 dakkada verdik, e dusununki son 5 dakkadaki bu sutlar direkte patladi..?
                        3 macta 6 puan eder..

Gecen sene biz son 5 dakkada cok mac aldik, alirken cok guzel, alamadikmi tepki oluyor...

Biraz zamana ihtiyacimiz var, stopere santrafora degil..
                        twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonsporlu futbolcularla sunu söylemek lazim;

"Biz Sampiyonlar Liginde her rakibi yenebilirsiz...ama ligimizde de her rakibe yenilebiliriz."

Onun icin her maca ayni ciddiyetle yaklasmak lazim...

Inter maci haric, özellikle oyuna sonradan dahil olan oyuncularda oyuna (takima) adapte olmakta zorlandiklarini düsünüyorum...
                          Ben de böyle düşünüyorum. Mesela bugün Colman bildiğimiz sertlikte ve hırsta değildi. Çoğu kez yürürken gördüm ki bu hiç alışıldık bir durum değil. Defans hariç herkes, top kalemize yaklaştıkça mücadele şiddetini arttırdı. Geri kalan bölümlerde (Burak hariç ama o da sadece hücum yönünde) durumu idare edecek gibi oynadılar. Hoca bile skor gidince heyecanlandı.

Yorum

Estağfurullah.. Benim kafam karıştı.
                            Zokora Colman ikilisi iyi ancak Şl ve Süperligde kaç maç oynarlar ayrı bir mesele. Haydi idare ettik diyelim.
                            Orta sahayı kalabalık yapan rakipler hem oyun kurdurmuyorlar hem de direk kalemize iniyorlar orası da ayrı bir sorun. Üç forvet deyince ilk akla Burak-Henrique- Halil geliyor ama onlarda önde yeteri kadar baskı kuramıyor veya sürekli topun arkasına geçemiyorlar ayrı bir sorun. Çizgide oynayacak oyuncu tek Volkan var. O da sisteme uymuyor.
                            Yine en makulu

........Zokora...Colman
                            Burak.....Sapara...Adrian.....
                            ...............Halil
                            gibi geliyor ..
                            Beklerde mutlaka Celustka ve Cech
                            Bu durumda ligde Mustafa oynamak zorunda oluyor. Allah hocaya kolaylık versin.
                            Bu kadro da aklıma yatan kadrolardan birisi bu kadro belki gol konusunda sıkıntı yaşar onun dışında şuanki kadroya göre daha derli toplu daha dengeli gözüküyor.
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

Ben de böyle düşünüyorum. Mesela bugün Colman bildiğimiz sertlikte ve hırsta değildi. Çoğu kez yürürken gördüm ki bu hiç alışıldık bir durum değil. Defans hariç herkes, top kalemize yaklaştıkça mücadele şiddetini arttırdı. Geri kalan bölümlerde (Burak hariç ama o da sadece hücum yönünde) durumu idare edecek gibi oynadılar. Hoca bile skor gidince heyecanlandı.
                              Abi arada bi fark var.. Bugun colman on-libero oynamadi.. Santrafor arkasi oynadi, Ersun Yanal donemindeki gibi.. Girdigi (ve kacirdigi) gol pozisyonunu hatirllayin, bu pozisyonlara gecen sene 1 defa bile girmedi..

Colmanin 10 mevkinde bence cok daha faydali olur.. Ama Zokoranin yaninda Serkan eksik kaliyor..
                              twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu kadro da aklıma yatan kadrolardan birisi bu kadro belki gol konusunda sıkıntı yaşar onun dışında şuanki kadroya göre daha derli toplu daha dengeli gözüküyor.
                                Hocam konuyla alakası yok ama şu nickini hep futbol aşkı olarak okuyorum
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X