Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben kafadan beş maç daha bekleriz diyorum takımın oturması için bu hafta hem karabuk hem lille maçının içerde olması dinnlenmek adına büyük şans zokora ve colman dinlendirmesi lazım bunun içinde ilk yarı 2-0 bulamlıyız karabük maçında.
    sapara,henrique pawel volkan burak oynasın bu hafta
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ah hulk gibi bi adamimiz olcakti burakla süper ikili olurlardi
      Benfica maçlarında Hulk gibi adamımız vardı ama adam formsuz şuan İnşallah o da en kısa sürede toparlar lazım bize.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• sergiledigimiz performanstan utandim
        takim RUHSUZ
        gecen sene gs´nin maclarini izlerken görüyordum en son böyle ruhsuz bir takimi
        samsunspor bize 70% topla oynama orani kazandi
        inanilmaz gibi birsey.....
        sen at bir gol sonra yaslan .......

senol hoca nasil oyundan memnun oluyor onu aklim almiyor

maci izlerken gol veya goller yememizi istedim. belki hatamizi görüp ilerki haftalarda birseyler degistirmeye calisiriz diye. gol yedik ama hocamiz yinede oyundan memnun

sok oldum

Yorum

• Burak cok geliştirdi. Nazar değmesin.Kafa toplarına yükselişi , arkadaşlarına duvar oluşu.Sadece yanına koşan bir eleman lazım.Her yere Burak koştu bu maç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benfica maçlarında Hulk gibi adamımız vardı ama adam formsuz şuan İnşallah o da en kısa sürede toparlar lazım bize.
            evt henrique cok ümitlendirmisti beni benfica maclarinda, iste bu demistim
            ama sonra nazar degdi...
            formda bir henrique ve burak gercekten mükemmel ikili olur

Yorum

• İnanç, güven ve sabır...

Yorum

• Jaja yerine Henrique ,
                Selçuk yerine Sapara ya da Adrian .
                Başarabilirsek takım rayına oturur .

Yorum

• İlk olarak enes başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  trabzonspor futbol tarihinin en kötü takımını kuran yönetime sesleniyorum allah belanizi versİn yaziklar olsun...
                  ççç ççç ççç ççç
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• -------Zokora---Colman---

Burak----Adrian----Henrique

----------Pawel------------

Tek kurtuluşumuz bu diziliş...

Yorum

• Tolga
                      Serkan Giray Glok Cech
                      Sapara Zokora Colman
                      Adrian
                      Burak Halil

Şu an eldeki malzeme bu oyun sistemine uygundur bana göre
                      bekler kanatlardan yeteri kadar bindirme yaparsa topla oynama yüzdemiz bu ligde herkese karşı daha fazla olur

Yorum

• Bu takım karabük'ü yener sonrada lille yener görürsünüz yeter ki morallensin takım ve herkes yerinde oynasın....
                        Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Burak için de iki laf edeyim. Herşey iyi güzel de etrafında pas atacak en az iki boş oyuncu varken bir şeyler ispatlamaya çalışırcasına uğraşıp yaptığı top kayıpları sinir bozuyor. Ceza sahası içi ve etrafı hariç basit oynamasının kendisini daha diri tutacağını aynı zamanda daha değerli yapacağını bilmesi gerek.

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak cok geliştirdi. Nazar değmesin.Kafa toplarına yükselişi , arkadaşlarına duvar oluşu.Sadece yanına koşan bir eleman lazım.Her yere Burak koştu bu maç
                            bazen çok gereksiz topla oynuyor bazen çok anlamsız vuruşlar deniyor özellile sol ayağıyla kaçırdığı bomboş pozisyon ne olursa olsun futbolda amatör takımla oynasan bile 1-0 a güven olmaz ikiyi bulacaksın.
                            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Bu arada Manisaspor maçından sonra apar topar Burak'a ceza veren PFDK, i.B.B maçında rakibine kafa atan Melo'ya bu hafta sonu oynanacak maçta ceza verecek gibi görülüyor.
                              Fakat muhtemelen 2 maç ceza alması gereken Melo;
                              2. hafta Samsun maçında maçı 1-0 yapan golü atarken
                              3. hafta karabükspor maçında attığı penaltıyla takımına 1 puan kazandırıyor.
                              İlginç bir denklem oluştu.

Yorum

• Henrique'yi tutup Volkan'ı atmak olmaz .
                                Ama ilk planda görülmemesi de fena olmaz sanki .
                                Ummadık taş , baş yarar .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X