İlk olarak Emrah Aksoy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakıma stoper aldırmayan da Şenol Güneş'tir kesin.
Basin toplantisinda söyledi Hoca "Sol ayakli bir Stoper istedik ama olmadi"...
Sadece ben mi takip ettim o toplantiyi??
Istedigi Transferler yapilmadi, ne yapsin Senol Hoca? Bunu acikca dilede getirdi!
Baska ne yapacak?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian'ı Şenol Güneş aldırdı bunu herkes bilmeli , yok öyle kolaya kaçıp yönetime giydirmek .
yönetime giydirmek için ekstra bir çabay gerek yok son iki senedeki transfer politikaları gayet yeterli fikir edinmek için şahsen haftasonu gidilen rusya gezilerini ve meşhur salı günü büyük transfer var yalanlarını unutmadım daha."Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
(ALINTIDIR)
Yorum
-
abi şanssız yemn ediyorum şans yok manisa da serkanın direkten dönen topu gol olsaydı mac orada bitmişti ibb de volkan veya alanzinhonun keza aynı hangisi olsaydı direnci kırıldı ibb nin
burada da colman ne lan bu
şanssızlık kadar da hakemde etkili samsunlu amatörlerin ne yaptıgını gördünüz mü burak adrian ve halil e yapılan fauller var cok acımasızca adam voleybolde sanki top smaçör gbi kullanacaktı ya kemal tokak gördü halde sarı vermedi ya fırat aydınus yazıklar olsn tek kelimeyle yazıklar olsn
takım çok yorgundu aynı zamanda
demiştim lig başlarken ligte tutmayacam Trabzonspor'u diye tutmasam sessizce desteklesem iyi olacak çünkü bu lign cılıkı cıktı artık feneri kurtarma adına yapılan onca şeyleri gördükçe su anda 3 te 3 yapsak nafile....
bu takım inş. avni akerde karabük ve lille yi yener
haydi taraftar arkadaşlarım birazda o maclarda takıma öyle bir destek olalım ki herkes şaşırsın sadece bize bu düşer artık onların bizim destegimize ihtiyacı var ..
herkese iyi geceler.En son Legolas77 tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 00:29.Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Gidenlerin ardından ağlamayı da bırakmalıyız.
Kalsa da faydalı olacak isim verin bana, var mı?
Kafasında Trabzonspor'u bitirmiş Selçuk mu?
Kendi takımında oynarken başka takımla görüşen Egemen mi?
Sahada ne yaptığı belirsiz Ceyhun mu?
Allah'a el açıp yalvardığımız, ula göster kendini dolaşıp durma, biliyoruz kaliten bambaşka dediğimiz, dua ederek gol beklediğimiz Jaja mı?
Ben küstüm oynamıyorum diyen Engin mi?
Evet, belki Umut. Onu da taraftar yese doymuyordu. Aramaya hakkı bile yok.
Yattara çoktan silindi bile.
Daha kimin niye yasını tutuyoruz?
Gidenleri düşüneceğimize, gelenlere dua edelim.
Yorum
-
Yazarlar haklısın. Çünkü tek maçlık kazanan takım taraftarı hepsi.............İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok Değil Haftaya Bugun Bu Saatlerde Lille Galibiyetinden Sonra Hepsi Şenol Baba Yazar
2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
bzimkilerde oynama istegi yok bitde doymusluk gibi bir hava var isde isin kötüsü de bu zaten bence egemen birde su yatara jaja bu takimda muhakkak olmaliydi neden gönderirler böyle oyunculari alin isde sonuc böyle kacinilmaz olr arkadaslar bence bu takima en azindan 4 tane cok kaliteli oyuncu lazim bir tane orta saha iki tane golcu golcu olacak birde stoper mecburen yoksa arkadaslar isimiz gercekden bu sekilde cok cok zor bence bakin bursaya adamlar aldi basini gidiyor
Yorum
-
İstifa edecekmiş öyle diyorlar...İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasin toplantisinda söyledi Hoca "Sol ayakli bir Stoper istedik ama olmadi"...
Sadece ben mi takip ettim o toplantiyi??
Istedigi Transferler yapilmadi, ne yapsin Senol Hoca? Bunu acikca dilede getirdi!
Baska ne yapacak?
İstifa edince de kaçtı diyecekler o yüzden temkinli davranıyor Şenol Hoca.
Bordomavi.net
Yorum
-
Kimsenin kimseye küstüğü yok. Kusurabakma ama sen bu seneki kadro kalitesi geçen seneden daha iyi diyorsan bizim futbol mantığımız birbirinden çok farklı. Ya sen anlamıyosun yada ben. En basit örneği burda tonlarca küfür yiyen kazma denen adam umut bulutun yerini bile dolduramadık.İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen şu kadroya kalitesiz diyorsan bilemem ama bana göre geçen seneki kadrodan daha kaliteli .Sadece zamana ve şenol hocanın isteğine ihtiyacımız var.Küstüm oynamıyorum demekle olmaz bu iş !
Daha neyi tartışıyoruzki diğerlerini saymaya bile gerek yok.
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimsenin fos çıktığı yok fos çıkan daha 3.haftada takımına güvenmeyen skora taraftarları.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım iyi, Yaşamış olduğu Rotasyonun Sıkıntısını Çekiyor Oturdukça İyi yerlere gelecektir.İyi İşler yapacaktır.
Sorun Söylenildiği kadar Derin ve geniş Kadromuz Yok 32 kişi var Bunların kaçı 11 de Oynayabilir yada Alternatif olabilir..
Cech-Ferhat mı, Zokora-Sezer mi, Sol Açık Kaç Sağ Açık kaç kişi, Stoper Glowackinin Alternatifi Mustafa Girayın ki Kim ?
Sorun Burada Saha içinde Alternatif Sıkınıtı yaşıyoruz Zokorayı Dinlendiremiyoruz,Colmanı ,Girayı,Halili,Cech'i Haliyle yaşadığımız Sıkıntının Aynısını 3 Maçtır Son 10 Dakikada yaşıyoruz. Deja vu gibi..
Adrian ve Jaja Elma ve Armut gibi Çok farklı mevki,Özellik herşey olarak karşılaştırmak Çok yanlış Yorum Yapmamıza Sebep oluyor..
Aynen kadro iyi felan degil, öyle olsaydi bugünki macta Zoko'nun yerine bir baskasi oynuyor olurdu.
Adam bitti resmen.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Adrian kotu futbolcu degil ama jaja brezilya futbol kulturuyle yogrulmus bir futbol zekasina sahip dogu avrupa ulkelerindn gelen oyuncularin ozellikleriyle bir olmazİlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım ne Egemen'in gitmesiyle ne Selçuk'un gitmesiyle ne Engin'in gitmesiyle bir şey kaybetti.Ne kadar kıvranırsanız,ne kadar zıttını düşünerek kavga ederseniz edin bu takım Jaja'nın gitmesiyle hücum gücünün %75'ini kaybetti.Yerine ondan pahalı bir Adrian alındı yok takım oyunu yok disiplinli yok koşuyor denilerekten ama 2 kere canlı izledim o maçlarda dahil Adrian,Jaja'nın bile 4'te 1'ini koşmuyor.Eğer bu takımın orta sahası Zokora - Colman - Sapara olmazsa ligde asla belimizi doğrultamayız.
aslinda jaja,nin transferinde puruz cikmisken son anda geri alabilirdik....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum