Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kadar laubali olup gol kacirirsan stoperin bombos kafayi hic gormedigi bir yere insallah adam yoktur diye atarsa olacagi bu.. Ha tabi hakem yine sahneler aldi, kemal tokak bu maci nasil bitirdi anlamadim. Adriani oldurmeye tesebbus, buragi kundeden asirma, ucarak topu elle alma ne gerekirse yapti, ama firat efendi sovunu yaparak is bittikten sonra 92. Dakikada kirmizidan baskasini atti. Gidenlerden umut olamayinca rakip elini kolunu sallaya sallaya bizim sahaya kadar geliyor, ki turkiyede stoperler kazma bunlara pres yapilinca toplari nasil kaptirdiklari ortada (bizimkilar dahil). Oyunun temposunu ayarlayan ismi lazim degilim yerini de dolduramadik. Savunmada egemenin yeri de siritiyor, girayin egemensiz hali cok fena. Bu sene boyle gidecek gibi gozukuyor maalesef...

Ama yine de ne kadar buyuk bir takimiz ki ridvan'in icine ne buyuk koymusuz ki cikmis bursayi yorumlarken "bi sampiyonluklari var, gecen sene de bu kadar olaydan sonra muhtemelen sampiyon olan edilirler, bu sene de liderler" diyor. Ben de televizyon karsisinda soruyorum. Ridvan'in zoruna mi gitti....

Yorum

• Adrian'ı Şenol Güneş aldırdı bunu herkes bilmeli , yok öyle kolaya kaçıp yönetime giydirmek .

Yorum

• Bu arada Türkiye Ligi adında bu sene de play-off adı altında düzenlenen senaryosu önceden yazılmış tiyatro benim zerre umrumda değil 4. olalım play-off'a ucundan girelim yeter bana.Benim için önemli olan bu sene CL'dir.

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hadi onlar 60a yakin mac yaptilar sampiyonlar liginde sonuna kadar oynadilar, bizimkiler neden yoruldu , puan kaybediyorsak adam gibi kaybedelim geriye yaslanarak degil, hücum yapsaydik TRABZON gibi oynasaydik serefimizle puan kaybetseydik, hic kimse bu kadar tepki göstermezdi, ne demek samsuna karsi geriye yaslanmak, samsunda kim oluyor?
          Sen kaç maç yapıyorsun say bakalım ....
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yine güldürüyor beni bazı arkadaşlar kafalarında putlaştırılmış Şenol Güneş imajı olduğundan eleştirmeye kıyamıyorlar ama aslında Şenol Hoca'ya en kötüsünü yapıyorlar.Arkadaş Adrian'ı deliler gibi isteyip bire bir görüşmeye giden,ikna etmeye çalışan Şenol Hoca,tam tersi yönetim maliyetinden dolayı karşıydı Adrian'a sırf Şenol Hoca'nın gönlü olsun diye Polonya'nın bonservis rekorunu kırarak aldık Adrian'ı.Hala inadına inadını Fenerbahçe'li at gözlüğü takmış Aziz'in peşinde koşan taraftarlar gibi yönetime sallayan var.Tamam hataları vardır ama kesinlikle zerre hatalı olmadıkları konu Adrian konusudur.Tamamen Şenol Hoca'dadır Adrian'ın mesulliyeti.

Hepsinin hatasi var, ama tüm bunlar Yönetimin bizi 3 vasat Stopere mahkum etti gercegini degistirmez.

Glo yarin öbür günü sakatlaninca ne olacak?

Kadroyu koruyamadiklari gibi aciklarida kapatamadilar?

Ne ise yara bu adamlar?

Bende orada olsam hicbirsey yapmadan bu kadarini yapardim.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yıllardır izlediğimiz Ergün Teber'in vurduğu o topun asıl gitmesi gereken yer Samsun devlet hastanesi'nin bahçesi iken neden bizim kaleye hem de köşeye gider?
              Nedir bu şansssızlık 3 maçtır.

Yorum

• Hocamizin tek elestirilecek bir yani; Serkan da israr etmesi. Gecen senenin ilk devresinde herseyini verdi ondan sonra sondu, bitti, sahada hayalet gibi 10 kisi oynuyoruz resmen. Henriquenin yerine Serkan kadro disi kalmasi lazim.

Yorum

• ya benim anlamadığım Adrian kanat değil neden kanat oynuyor?
                  Halil forvetse ne arıyo orta sahada ?
                  Serkan sağ açık değil sağ açıkta işi ne?
                  Colman tek başına oyun kuramaz nedn bütün yük onun üzerinde?
                  Zokora neden ileri 1 tane olumlu top atmaz?
                  Bu takımın kanatları yok mu?
                  burak dışında defansın arkasına sarkacak topçumuz yok mu?
                  Birde topu alıp ileri gidip duvara çarpar gibi kaleciye dönmenin mantığı ne ?
                  KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok yok bizim taraftarın zoru şu; Fenerbahçe 3'te 2 yaptı bizim halimize bak !

Bırakın arkadaş bu işleri...
                    Okadar sey yazildi cizildi hic biri bunun kadar etkili olmadi. Iste problem burda! Tek derdimiz si...k yarisi.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yine güldürüyor beni bazı arkadaşlar kafalarında putlaştırılmış Şenol Güneş imajı olduğundan eleştirmeye kıyamıyorlar ama aslında Şenol Hoca'ya en kötüsünü yapıyorlar....
                      Bende bu mantığı anlayamıyorum Emre .
                      Kim put yapmış tapıyor ?
                      Ben mi kaçırdım , hangi mesaj ?

Yorum

• Takıma stoper aldırmayan da Şenol Güneş'tir kesin.
                        Bordomavi.net

Yorum

• Allah yüzümü kara çıkarmasın inşaallah.İlk yarı sonunda ve lig sonunda haklı çıkarsın bizleri.

Bu takım geçen seneden daha iyi. Sabır yahu.1 sene sabnır gerek.Bu takım geçen seneden daha iyi top oynayabilir.Destek olmak gerek.

Bu sene şampiyon olamayız belki,ama şansımız yokta diyemeyiz.Bu sene yine avrupada olacağız Allahın izniyle.Seneye ise inşaallah şampiyonluk serimiz başlayacak.Bu takım iyi.Yeterki onların özgüvenini bozmayın.
                          Entropi İyidir.

Yorum

• Bu takım kapasite olarak yetersiz nasıl iyi olacak ?
                            Ben Adrian'ın öyle milletin bahsettiği gibi üst düzey oyuncu olduğuna inanmıyorum. Colman Ş.Ligi için kendini göstermek için orda oynuyor Ligde yatış. Zokora zaten bu iğrenç defansın pisliğini temizliyor. Arkası Allah'a bile emanet değil, Tolga var o olmasa Resmi maçlarda puanımız yoktu henüz. Futbol falan oynamıyoruz, Rakiplerde oynamıyor ama biz oynayarak kazanırız ancak büyük takım vurup kırmaz top oynar kazanır.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• mücadele göre oyuncu oynatacaksak, kimse kusura bakmasın bu halimle bile hepsinden iyi mücadele ederim ve üstüne de para alırım.

Yorum

• Eski defterleri mi açaçağız her kötü sonuçtan sonra ? Iyi o zaman. Ah Şenol Güneş, ah Iskender Gönen, ah Dobi Hasan...
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X