Bu kadar laubali olup gol kacirirsan stoperin bombos kafayi hic gormedigi bir yere insallah adam yoktur diye atarsa olacagi bu.. Ha tabi hakem yine sahneler aldi, kemal tokak bu maci nasil bitirdi anlamadim. Adriani oldurmeye tesebbus, buragi kundeden asirma, ucarak topu elle alma ne gerekirse yapti, ama firat efendi sovunu yaparak is bittikten sonra 92. Dakikada kirmizidan baskasini atti. Gidenlerden umut olamayinca rakip elini kolunu sallaya sallaya bizim sahaya kadar geliyor, ki turkiyede stoperler kazma bunlara pres yapilinca toplari nasil kaptirdiklari ortada (bizimkilar dahil). Oyunun temposunu ayarlayan ismi lazim degilim yerini de dolduramadik. Savunmada egemenin yeri de siritiyor, girayin egemensiz hali cok fena. Bu sene boyle gidecek gibi gozukuyor maalesef...
Ama yine de ne kadar buyuk bir takimiz ki ridvan'in icine ne buyuk koymusuz ki cikmis bursayi yorumlarken "bi sampiyonluklari var, gecen sene de bu kadar olaydan sonra muhtemelen sampiyon olan edilirler, bu sene de liderler" diyor. Ben de televizyon karsisinda soruyorum. Ridvan'in zoruna mi gitti....
Ama yine de ne kadar buyuk bir takimiz ki ridvan'in icine ne buyuk koymusuz ki cikmis bursayi yorumlarken "bi sampiyonluklari var, gecen sene de bu kadar olaydan sonra muhtemelen sampiyon olan edilirler, bu sene de liderler" diyor. Ben de televizyon karsisinda soruyorum. Ridvan'in zoruna mi gitti....

, puan kaybediyorsak adam gibi kaybedelim geriye yaslanarak degil, hücum yapsaydik TRABZON gibi oynasaydik serefimizle puan kaybetseydik, hic kimse bu kadar tepki göstermezdi, ne demek samsuna karsi geriye yaslanmak, samsunda kim oluyor?
Yorum