Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Kusura bakmayın marjinalde olmak istemiyorum ama ben Serkan'ı mücadele anlamında hiç kötü bulmuyorum , ve Şenol Güneşinde vazgeçiceğini hiç zannetmiyorum

eskiye nazaran mücadele etmeye başladı ama ya attığı paslar ikinci yarı kaç isabetli pas yapmış belki de sıfır
    "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
    (ALINTIDIR)

Yorum

• İlk olarak serdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Baslarim sampiyonlar ligine... Ligde alin maclari yeter!!! Yerli Futbolcular alacaktik...
      3 Tane Yerli İsim Versene ..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Real Madrid ? Düşüş olabilir her takımda .Trabzonspor'da da var ama olamaz ya Trabzonspor'un asla böyle bir hakkı yok .Hep iyi olmak zorunda 34 de 34 yapmalı .Dimi Trabzonspor taraftarı
        hadi onlar 60a yakin mac yaptilar sampiyonlar liginde sonuna kadar oynadilar, bizimkiler neden yoruldu , puan kaybediyorsak adam gibi kaybedelim geriye yaslanarak degil, hücum yapsaydik TRABZON gibi oynasaydik serefimizle puan kaybetseydik, hic kimse bu kadar tepki göstermezdi, ne demek samsuna karsi geriye yaslanmak, samsunda kim oluyor?

Yorum

• ....takımın zamana ve motivasyona ihtiyacı var gerisi hikaye....şenol güneşinde bir sıkıntısı var ama kimse bilmiyor ...bunu aşması lazım takımı çok kötü etkiliyor....hep üzgün hep üzgün ...
          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bilmiyorum ... Siz beni anlamıyorsunuz galiba benim sorunum Şenol güneş'in bu mantalitesiyle , ben bir trabzonspor taraftarı olarak samsun gibi bir takıma 1 gol atıp yatmayı hazmedemiyorum .Yeter artık ya her maç her maç , at golü bekle ..70 dk tek kale oynadı yahu samsun !
            Futbolda her şey olabilir geçen sene de bu tip durumlar oluyordu ama gol yemiyorduk yesek de atıyorduk.
            Bordomavi.net

Yorum

• adrian fos çıktı iyi mi? 34 yaşında alex takımı kurtarıyor bi de bizimkine bak...
              KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Birde Defans diye tutturduk.
                Türkiyede hangi Takimin Defansi cok iyi?
                Hangi Takimin Defans Futbolcularini gördügümüzde "Bu Defansi nasil geceriz" diyebiliyoruz?

Ofansin iyi islerse Türkiyede her Takimi yenersin.
                Aynen katılıyorum tamm yetersiz bir defansımız var kadro genişliği olarak rotasyona giremiyoruz orda ama bu bölgenin çok sırıtmasının sebebi ilerisinin iyi çalışmaması top ilerde çok kalmıyor maçın geneli bizim sahada böyle birazda bakmak lazım olaya. güzel yorum.
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kimse 34 te 34 beklemiyor boş konuşma fatihliği yapmayın. Ortadaki futbol 34 te 3-4 galibiyet aldırır. Şu futbolu beğenen Trabzonsporlu falan olamaz.
                  Ya biz geçen sezon ilk eskişehir macında berabere kaldık diye yerden yere vurduk neyden bahsediyorsun.Takım seri yakalamış bir maç ya bir maç berabere kaldı diye öldürdük.

Bende beğenmedim takımı ama zamanla iyi olacak diyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Barcelona bildiğin dökülüyor 2-3 eksiği var diye. Haksızlık yaptığımızı farkettim 15 dakika şu maça bakınca. Rakip kaleye gidemiyorlar.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yine güldürüyor beni bazı arkadaşlar kafalarında putlaştırılmış Şenol Güneş imajı olduğundan eleştirmeye kıyamıyorlar ama aslında Şenol Hoca'ya en kötüsünü yapıyorlar.Arkadaş Adrian'ı deliler gibi isteyip bire bir görüşmeye giden,ikna etmeye çalışan Şenol Hoca,tam tersi yönetim maliyetinden dolayı karşıydı Adrian'a sırf Şenol Hoca'nın gönlü olsun diye Polonya'nın bonservis rekorunu kırarak aldık Adrian'ı.Hala inadına inadını Fenerbahçe'li at gözlüğü takmış Aziz'in peşinde koşan taraftarlar gibi yönetime sallayan var.Tamam hataları vardır ama kesinlikle zerre hatalı olmadıkları konu Adrian konusudur.Tamamen Şenol Hoca'dadır Adrian'ın mesulliyeti.
                      Her kelimesine katılıyorum .

Bu mantaliteden de en kısa sürede vazgeçmesini ümit ediyorum .Samsun bank asyada bu kadar baskı kuramadı rakiplerine .

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        - Kusura bakmayın marjinalde olmak istemiyorum ama ben Serkan'ı mücadele anlamında hiç kötü bulmuyorum , ve Şenol Güneşinde vazgeçiceğini hiç zannetmiyorum

ozaman umutu satmasaydık tek başına mücadele ediyodu yada koşuyodu.. serkanın maç boyunca bir tane ileri isabetli pasını görmedim bundan önceki 10 15 maçta olduğu gibi..

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu takım ne Egemen'in gitmesiyle ne Selçuk'un gitmesiyle ne Engin'in gitmesiyle bir şey kaybetti.Ne kadar kıvranırsanız,ne kadar zıttını düşünerek kavga ederseniz edin bu takım Jaja'nın gitmesiyle hücum gücünün %75'ini kaybetti.Yerine ondan pahalı bir Adrian alındı yok takım oyunu yok disiplinli yok koşuyor denilerekten ama 2 kere canlı izledim o maçlarda dahil Adrian,Jaja'nın bile 4'te 1'ini koşmuyor.Eğer bu takımın orta sahası Zokora - Colman - Sapara olmazsa ligde asla belimizi doğrultamayız.
                          hemsehrim kutluyorum seni hele Adrian Jajà kiyasinda takim oyuncusuymusmus, daha çok kosuyormusmus, kaybettigi topun pesinden gidiyormusmus hee heeee ona yapmasi gerekeni yapsin diyoruz savunmaci gibi kossun demiyoruz, adamin bir kere gücü yok, vuruslari da yavas ve pek iyi sayilmaz, daha ne yazalim ?? ama yok Jajà kari kiz pesinden kosuyormus sahada bile onun için gönderdik onu
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• bence bu bizim takimda giray oynadigi mütdetce biz yenilmeye mahkumuz adamda bir olumlu top kullanma özelligi yok her yedigimiz gol onun yüzünden oluyor icimiz yaniyor ahulen ahhhhhhh

Yorum

• insallah düzelicek hersey ama malesef o ışıkta yok çok ciddi gol problemimiz var Burak hava toplarında inanılmaz kötü ilerde çoğalma sıkıntımız var ama en büyük sıkıntımız uyumsuzluk bugun celuskayla giray 3-4 kere birbirine girdi ve bundan dolayı 2 tane pozisyon verdik yediğimiz golde kimsenin hatası yoktu tamemen kısmetsizlik

Yorum

• lazaronili dönemin rekorunu egale ettik mi?
                                Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X