Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu takım ne Egemen'in gitmesiyle ne Selçuk'un gitmesiyle ne Engin'in gitmesiyle bir şey kaybetti.Ne kadar kıvranırsanız,ne kadar zıttını düşünerek kavga ederseniz edin bu takım Jaja'nın gitmesiyle hücum gücünün %75'ini kaybetti.Yerine ondan pahalı bir Adrian alındı yok takım oyunu yok disiplinli yok koşuyor denilerekten ama 2 kere canlı izledim o maçlarda dahil Adrian,Jaja'nın bile 4'te 1'ini koşmuyor.Eğer bu takımın orta sahası Zokora - Colman - Sapara olmazsa ligde asla belimizi doğrultamayız.
    Kesinlikle katiliyorum.
    #BorussiaDortmund
    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Öyle bir iddiam yok , ancak araya girmek isterim ;Adrian transferinin maliyeti ve niteliği ile alakalı duyduğu kuşkuları belirten ciddi sayıda forum yazarı vardı . Alınana kadar bu şüpheyi paylaşanlardan biriyim .

Ancak oyuncu alındı , kulüp çok ciddi miktarda parayı bu futbolcuya bağladı . Siz söyleyin , ne yapmalıyız ?
      Artık destek olmaktan başka yapacak hiçbirşeyimiz yok.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adrian orta ikiliye yakın oynatılırsa pasör amaçlı kullanılırsa çok iş yapar adam milli takımda bu pozisyonda verimli oluyor ki Almanya maçını izleyenler bilir o bölgede nasıl oynadığını ama sen bu oyuncuyu forvet gibi kullanırsan markaj altında tutarsan verimli olamaz neyse yakında taşlar yerine oturur zaman en büyük ilacımız olacak sanırım.
        Aynı fikirdeyim ve neden çizgide oynuyor bu adam bizde anlamış değilim.
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol Güneş ...
          Emin misin ?

Sadri Şener benim en büyük transferim Adrian diyordu bir ara.

Şenol Güneş transfere karışmadı pek, daha doğrusu karıştırılmadı.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Emrah Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaslar yazmadan once birdaha dusunun.

Colman veya Halil o golu atsaydi mac 2-1 bitseydi sizler burda egemen , engin , jaja vs konusurmuydunuz ?

Konusmazdik tabiki..

Ortada kabak gibi bir gercek var: 3 tane vasat Stoper ile 3 kulvarda mücadele edecegiz!

Bunun sorumlusu kim?
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İşleri futbol oynamak olan Trilyonluk efendiler 45 dakika 10 kişi takıma gol atamayıp birde gol yiyor sorumlu kim? Şenol GÜNEŞ...
              İki topun direkten döndüğü maçta rakip tesadüfen gol atıp bir puan alıyor sorumlu kim? Şenol GÜNEŞ....
              Maç 1-0 ve %100 üç gol kaçıyor sonra yine tesadüf bir gol yeniyor,takım 90 dk. dayak yiyor sorumlu kim? Şenol GÜNEŞ...
              Şampiyon olan takım neredeyse yok ediliyor sorumlu kim? Şenol GÜNEŞ....
              Milli takım 2002 dünya kupasında avrupa ülkesi ile eşleşmiyor, sorumlu kim? Şenol GÜNEŞ....
              Daha ne yazayım Şenol GÜNEŞ düşmanları.Çok şey yazarım ama gerek yok. Sizler haketmiyorsunuz...Sizler tek maçlık kazanan takım taraftarısınız. Öyle bir takım bulabilirseniz bizi de çağırın....
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Birde Defans diye tutturduk.
                Türkiyede hangi Takimin Defansi cok iyi?
                Hangi Takimin Defans Futbolcularini gördügümüzde "Bu Defansi nasil geceriz" diyebiliyoruz?

Ofansin iyi islerse Türkiyede her Takimi yenersin.
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• - Kusura bakmayın marjinalde olmak istemiyorum ama ben Serkan'ı mücadele anlamında hiç kötü bulmuyorum , ve Şenol Güneşinde vazgeçiceğini hiç zannetmiyorum
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• çok boş oyuncu aldık ve her gelene yıllık en az 1 000 000 € ile sözleşme imzalattık, kadroda 30 üzeri adam var 6-7 tanesini bank asyada oynatmazlar.

şu verilen ücretlere bakın, geçen sezon jaja 600 bin € ile oynuyordu ! o adam burakla birlikte şampiyon yaptı bizi alemci diye yolladık ! sinirden gülüyorum

her gelene dayarsan kapı gibi sözleşmeyi, daha ilk seneden basarsan milyonları geçen seneki takım nerde diye ellerini saçlarına götürür derin düşüncelere dalarsın, olay bu arkadaş...
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• ya benim anlamadığım Adrian kanat değil neden kanat oynuyor?
                      Halil forvetse ne arıyo orta sahada ?
                      Serkan sağ açık değil sağ açıkta işi ne?
                      Colman tek başına oyun kuramaz nedn bütün yük onun üzerinde?
                      Zokora neden ileri 1 tane olumlu top atmaz?
                      Bu takımın kanatları yok mu?
                      burak dışında defansın arkasına sarkacak topçumuz yok mu?
                      Birde topu alıp ileri gidip duvara çarpar gibi kaleciye dönmenin mantığı ne ?
                      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        - Takımımızda futboldan soğuyanlar Pawel , Sezer, Eren , Sercan , Barış soğumak üzere olanlar Adrian ...
                        İçlerinde en çok üzüldüğüm isim.
                        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Emrah Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaslar yazmadan once birdaha dusunun.

Colman veya Halil o golu atsaydi mac 2-1 bitseydi sizler burda egemen , engin , jaja vs konusurmuydunuz ?
                          bence kimse egemen veya jajanin cok iyi oyuncu olduklarini söylemek icin yorum yazmiyor, yönetimin beceriksizligini anlatmak icin yaziyor

Yorum

• Hayal kırıklığına uğratanlar

Colman Zoko Çeluştka Adrian

Serkanı Hayal Kırıklığından Görmüyorum
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Barcelona lig başladı başlayalı kaç galibiyet aldı ?
                              Real Madrid ? Düşüş olabilir her takımda .Trabzonspor'da da var ama olamaz ya Trabzonspor'un asla böyle bir hakkı yok .Hep iyi olmak zorunda 34 de 34 yapmalı .Dimi Trabzonspor taraftarı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak sakaryalı54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                siz başkan olsaydınız selçuğu bırakırmıydınız bunu bana samimi

olarak cevaplarsanız bir daha yazmıcam.
                                - Adam gitmeyi kafasına koymuş İstanbul duruyor orda , bir adamın Trabzonda sıkılma süresi 2 sene ortalama , benim izlenimlerim bunlar...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X