hala Bance gibi bir forvet alamadık şeklinde rakip takımın bizim maçta iyi oynayan yeni transferini dünya yıldızı yapar tarzda bir yorum yazan olmadığına göre yavaş yavaş eleştiri anlamında küçük de olsa değişmeye başlıyoruz sanki.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Adrian orta sahaya alınan bir oyuncu, oyunu yönlendirsin diye, gerektiğined sol açık, gerektiğinde sağ açık oynasın diye,İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemevki olarak soruyorum yani nereye alındı?
Jaja forvet arkası oynuyordu arada çok büyük fark var, Adrian 10 numarayı taşımasına rağmen 10 numara pozisyonunda oynayamıyor, malesef taım tam oturmadı ve bu zaman alacak kuşkusuz,Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Adrian orta ikiliye yakın oynatılırsa pasör amaçlı kullanılırsa çok iş yapar adam milli takımda bu pozisyonda verimli oluyor ki Almanya maçını izleyenler bilir o bölgede nasıl oynadığını ama sen bu oyuncuyu forvet gibi kullanırsan markaj altında tutarsan verimli olamaz neyse yakında taşlar yerine oturur zaman en büyük ilacımız olacak sanırım.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Bu takım ne Egemen'in gitmesiyle ne Selçuk'un gitmesiyle ne Engin'in gitmesiyle bir şey kaybetti.Ne kadar kıvranırsanız,ne kadar zıttını düşünerek kavga ederseniz edin bu takım Jaja'nın gitmesiyle hücum gücünün %75'ini kaybetti.Yerine ondan pahalı bir Adrian alındı yok takım oyunu yok disiplinli yok koşuyor denilerekten ama 2 kere canlı izledim o maçlarda dahil Adrian,Jaja'nın bile 4'te 1'ini koşmuyor.Eğer bu takımın orta sahası Zokora - Colman - Sapara olmazsa ligde asla belimizi doğrultamayız.
Yorum
-
- Takımımızda futboldan soğuyanlar Pawel , Sezer, Eren , Sercan , Barış soğumak üzere olanlar Adrian ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
kaçırdığımız pozisyonlara bakıyorum birde yediğimiz gole bakıyorum yazık yani o kadar olur.geçen maçlara göre iyi değildik şenol güneşin tercihleri tartışılır ama futbolcuların ona yardımcı oldukları yok.sabır edelim düzeleceğizFORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Biliyorsanız iyi Brozekleri de izledi mi acaba Şenol Hoca?İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanmıyorum biliyorum , milli maçını izlemeye gittiğini biliyorum .Bordomavi.net
Yorum
-
oyuncuların dinlenmeye ihtiyacı var yoksa bu kadar kötü bir futbola bahane bulamıyorum, PAS PAS PAS, pas yapamadığımız sürece böyle olacak, inter maçında 2. yarı pas yapabilen bir takım vardı çok umutlanmıştım bütün pasları o maçta yaptık herhalde stoklarda kalmadı, karabük maçında oyuncuları dinlendirmesi iyi olur bence Nasılsa takım beraberliğe oynuyor, çok değişen bir şey olmayacak zaten, ben gelecek sezonu düşünüorum, Şenol hoca gelecek sezon bırakmayı düşündüğünü hissediyorum, TD'de ÜNal hoca olurmu diye denemeler yapılıyor sanki...
Yorum
-
Keşke atsaydı da bu konuları ortaklaşa tartışabilseydik .İlk olarak Emrah Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar yazmadan once birdaha dusunun.
Colman veya Halil o golu atsaydi mac 2-1 bitseydi sizler burda egemen , engin , jaja vs konusurmuydunuz ?
Eleştiri sahipleriyle , eleştiri sınırlarını aşanlar bir birine karışmasaydı ...
Yorum
-
siz başkan olsaydınız selçuğu bırakırmıydınız bunu bana samimiİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Şu engin , egemen , selçuk muhabbetinide kapatalım lütfen , ne yani adamlara para verseydik kalıcaklarmıydı , artık miladları dolmuştu feriştahı gelse tutamazdı kimseye suç bulmaya gerek yok...
olarak cevaplarsanız bir daha yazmıcam.tatanga
Yorum
-
hayır tabii ki konuşulcak tek şey serkan olurdu eminim .İlk olarak Emrah Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar yazmadan once birdaha dusunun.
Colman veya Halil o golu atsaydi mac 2-1 bitseydi sizler burda egemen , engin , jaja vs konusurmuydunuz ?Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum