İlk olarak farabi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
ben mi kurdum?İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımı Şenol Güneş kurmadı..
Takımı kuranda ses cıkarmayanda aynıdır benim gözümde
oyuncu tercihleri ve degisiklikleri cok yanlıs
Serkan yurumeye takadi yok 75 dakika sahada
senin elle tutulur tek hucum oyuncun henrique formsuz diye getirmiyorsun samsuna en azından yedek olarak beklet
Sapara sakat degilse ve getirilmediyse diyecek bir sey yok
İnter ve Samsuna aynı oyun anlayısıyla oynayamazsın arkadas
oynarsan sonu bu olurALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Evet yeni bir takım. Ama bu takım hazırlık maçları oynadı. 2 tane Benfica, 1 tane A. Bilboa, 1 tane Inter ve 3 tane de Türkiye ligi maçına çıktı. Bir takım 7 maçta birbirini tanıyamıyorsa kimse kusura bakmasın. Bu takımdan bir cacık olmaz.İlk olarak dd061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesin farkina varmasi gereken tek sey. Bu takim yeni bir takim. Taslarin yerine oturmasi zaman alir. Herkes puan kaybediyor. Gunes tekrardan dogacak. Az sabir. Sampiyon Liginde oynayan tas gibi bir takimimiz var. Hemen kelle istemeler umitsizlige kapilmayin. Buyuk takimin buyuk taraftariyiz.
Yarin gidip bir forma daha alicam. Peki sen napicaksin renkdas kelle mi isteyeceksin ?? Takimina sahip mi cikicaksin?
Yorum
-
bir tek ben mi farketttim diyecektim geen sezonun ikinci devresinde de aynı şey olmuştu, olmuyor işte, bu takım nasıl bu kadar formsuz anlayamıyorum yahu, yürüsen bile pas yaparsın topu ayağında tutup faul alırsın yok kafalarda bir sıkıntı var, iki gün tatile gündersin gelip karabük maçına çıksınlarİlk olarak karaman6106 tarafından gönderildişenol hoca takımı ünal beye bırakınca bu hallere düşüldü...
ünal bey de futbolculara fırça atmakla-küfür etmekle meşgul.
Yorum
-
e zokora geleni salladı gideni salladı..İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePas yapmaliyiz diyorsun Zokorayi yazmiyorsun
Yorum
-
İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakim oyunu kaliteli oyuncular ile kurulur, adrianla gloyla halille degil...
O zaman Hocaya sallayacaginiza Yönetime sallayin!!
Ben mi kurdum takimi?
Egemen'in yeri doldu mu? Adam gibi forvet alindi mi?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Ayrıca bu puan kayıplarını ligin başında almamız en iyisi. Eksiği gediği görüp gidermek için bol bol fırsatımız olacak. Sabredemeyen için aha kapı işte sapı ! Şenol Güneş'i dokunulmaz ilan ediyorum kardeşim. Yerse... Senin cürmün yetmez o adama küfür dahi etmeye. Karşısına geçtiğinde 2 cümleyi üst üste kuramayacağın adamlara klavyeden sallamakla olmaz bu işler.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
takım 3 haftadır kazanamıyor ama geçen seneki tepkilerim yok.bu şike mevzusu işin tadını kaçırdı.
bana öyle geliyor ki takım olamadık hala ,bazen iyiyiz ama sonra anlaşılmaz bir düzensizlik başgösteriyor.karşı karşıya golleri atamıyoruz tamam anladık da giray o topu adama aleyop yapar gibi adama atmanın ne gereği var yayın oraya top gönderilirmi kaç senedir bizdesin kaç senedir süperligdesin yakışıyormu senin gibi bir futbolcuya.
taktik ve kadro dizilimi beni aşar onlara girmem ama bir çözüm bulup galibiyet almamız lazım.
Yorum
-
ağlamak istiyorum ya bizim takım puan kaybettiginde üzülürdümde bu sefer üzüntüden kahroluyorum N'olur bir an önce gerçek kimliğinize dönün...Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
bu forumda ki taraftar topluluğu, Trabzonsporun taraftar topluluğunu tamamen yansıtıyorsa eyvah ki ne eyvah. o ezik dediğimiz taraftar toplulukları en kötü zamanlarında nasıl takımına sahip çıkıyor gördük.. bunlar taraftar değil skor taraftarı. benim için ligin tek önemi var avrupaya katılım. bizim hersene bi şekilde avrupada boy göstermemiz lazım. şenol hocaya bende kızıyorum ama eleştirirken mantığımı da kaybetmiyorum...İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLÜTFEN acilen bu Baslik kapatilsin!!!
Bu nedir ya?
Colman Gol kacirdi diye küfür edilirmi?
Bu mu Trabzonspor Taraftarligi?
Ne farkimiz var 3 ezikden???
Her Futbolcu Gol kacirabilir!
3 Mac oynandi ve DÜNYA BATMADI!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum