Senol Günes: "3 mactir tekme yiyoruz"
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Ya yemişim 3 maçta 2 puanını bu rezil futbol ağırıma gidiyor yaaa.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ulan o golü atan şerefsiz de 100 şut çekse 99u auta gider geldi bizi buldu kazma ya.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
manısa 88
ibb 86
samsundan 84 bu nedır aradas son dakılarda kacan paunlara bak ya ............ of kafayı yıyecem bu colman ve halıl ne kadar sorumsuz adamlar ya arakdas oyle pozısyonda kacırılırmı anlamış degılım yazıklar olsun bu arada şenol hocayı cok savunurdum hocam bu serkendan ne anlıyorsun allah askına bırde adrıanı nıye cıkarıyon oyuncuya ıhtıyac varsa serkanı cıkar volkanı soksan ne olacak anlamıs degılım son dakıkada alanzınho degısıklıgınden sıkıldım kurtarıcımı senın alla alla kafayı yıcem ya...
Yorum
-
takim oyunu kaliteli oyuncular ile kurulur, adrianla gloyla halille degil...İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakim oyunu...!!!
Yorum
-
Biz lider bitirdiğimizde bile gelip birileri 17 de 16 yapıyor. O bakımdan ilk yarıyı 8. bitirirsek ligi 13. 14. bitiririzİlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWolfsburg Sampiyon oldugunda ilk Devreyi 8. bitirmisdi!
Sonra Sampiyon oldular.
Ligde her Takim su an birbirinden Puan alabilir, kimse öyle süper Formda degil.
Karabük Maci ile birlikde Insallah seri baslatir ve Puan farkini kapatiriz!
Yorum
-
Ben taraftarım onu bana anlatma hocaya anlat 3 hafta kaybedilen puanların tek sorumlusu kendisidir.İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın Lig zaten Boşa demi Boşa oynuyoruz zaten oyuncularda senin gibi düşünüyor ondan 2 puan alabildik daha.
Evet, boşa oynuyoruz fenerin galatasarayın olduğu ligde oynamak nedir ahmaklık salaklıktır.
Sebebi bu ne için önemsemediğim süpertotoyu, bıktım tiyatrodan.
Yorum
-
Adrian oyunda kalmalıydı, alanzinyoda 60 larda oyuna girmeliydi diye düşünüyorum..Orta sahada pas yapamayınca Samsunspor da sanki çok güçlü bir takımmış havasına bürünerek tek kale oynadı..Bu kadar aciz bir futbol oynayışımızın tek nedeni orta sahada top çevirmeyişimiz..Bence alanzinyo ve adrian orta sahada olsaydı, zokoroda biraz daha önde oynasaydı bu kadar baskı yemezdik ve rahat bir oyun olurdu...Bence bu maçı kaybetmemizin tek nedeni kim ne derse desin oyuna yanlış müdaheleler eden Şenol Güneştir ve umarım gerekli dersleri çıkarır ..milyonlarin askisin
Yorum
-
aydınus'a da helal olsun, burak'ın pozisyonunda topu elle kesen samsunluyu 2. sarıdan atamadı. 10 kişi kalsalar belki bu aşağılık futbola rağmen 3 puan alacaktık. ince ince nasıl pozisyonlarda işledi bizi.. helal hocam, yürü be... kim tutar seni...her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
Yorum
-
Serkan bugün ne yaptı hücümda Allah askına?
Bu takımda oynayacaksa tek yer var o da sag bek haa Celustka'yı keser,oynar amenna yoksa sag acık orta saha filan olmaz.
Hücumda sıfır olan bi adamı sag acıga koyuyoruz İnter macında koyarsın tamam derim İtalya'da oynuyorsun filan ama Samsun'da ne işi var Serkan'ın sag acıktaEn son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 21.09.2011, 23:28.
Yorum
-
Kardeşim Şenol Hocanın hep arkasındayım.Eleştirenlere bile kızarım nerdeyse.Ama maçı radyodan dinlediğim halde ben bile gol yiyeyceğimizi hissettim.O hissedemedi mi,görmedi mi?2. yarı adamlar bastı belliki bunu görmedi mi*Keşke İnter'e yenileydik de şu iki mçata adam gibi oynayıp maçları alaydık.Nedir bu ya.....İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hocaya laf atanlar neden başkana atmıyor yazıklar olsun böyle zihniyete
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

))) (Biraz hava değişsin diye yazdım!)
Yorum