Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca neyapsin diyenler! Taraftar ne yapsın? Benmi çalıştırıyom takımı? Eren diye bi cocuk var bari koy onları Colman neye istinaden 2ye 1 yakalanan pozisyonda pas vermiyor?taraftarmi sorumlusu? Hugo Brosun sucu neydi? Omu atmiyodu golleri? Oynatacak takımı 85 ten sonra gol yiyoruz 3 haftadır!

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Koskoca Trabzonspor samsun karşısında 50 dakika 8 kişi defans yaptı ya helal olsuın
      Bu futbolcularla bukadar.Bence 1. suçlu yönetim 2. suçlu şenol hocadır

şenol hoca bu transferleri yapmadım diyor ozaman ağırlığını koyacaktı !!

bas bas bağırdık stoper diye yanındaki danny i almadın olcanı kemal tokakı almadın adam gibi forvet almadın
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• - Evet arkadaşlar artık daha fazla saklayamayacağım açıklıyorum , Bu takımı ben kurdum
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oyunu okuyamıyosan "BİZE HER YER TRABZON" kitabını oku. O zaman daha iyi anlarsın bizi Şenol GÜNEŞ! Kimse dokunulmaz değildir !
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - O topu elle kesen Samsunsporlunun sarı kartı varmıydı ...
            Vardi
            Ama bunu konusan yok tabiki.
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tabela taraftari kayniyor resmen, 15 yasindaki elemanlar hocaya akil veriyor, daha buyukleri ise kufur ediyor. Terbiyesizlik almis yurumus. Dedigim gibi bu takim su taraftar profiline gercekten cok fazla... Yaziklar olsun, tabela taraftarlari....
              gitsin FM oynasinlar.. orda tabela cok.. Senol hocaya laf atanlari anlamak insanlik disi birsey
              .

Francesco
              Totti

Yorum

• Sadri forvet almasında görelim.
                7

Yorum

• Bir İnter maçındaki değişikliklere bakıyorum birde bu maçtaki tamamen hoca farkının maçın skoruna nasıl etki ettiğini görüyorum..

Yorum

• Yazık ! Yazık olmasında emeği geçenlere de yazık.

Şenol Güneş'in lanet olası inatlarını anlayamıyorum, 1-0'lık skora yatmanın mantığını anlamıyorum, Serkan'ı televizyondan izlerken ben bile tokatlamak istememe rağmen kenarda müdahele yetkisi olanların sabır derecelerini anlamıyorum, milyon euroluk futbolcuların 4353463453409546 metre kaleye rüzgar bile rahatsız etmezken topu gönderememelerini anlamıyorum. Bu kadar kötü ve saçma futbol oynamanın Trabzonspor forması giyen futbolcular tarafından nasıl becerildiğini anlamıyorum, 3 maçta 2 puanı anlamıyorum. Yazık, yazık, yazık.
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..
                    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Kimse kusura bakmasında Zokora'ya laf atanı Allah çarpar...
                      Laf atmak değil de BERBAT oynadı! Yahu biraz farkın olmalı sahadakilerden o kdar üstdüzey maça çıkmışsın her gelen topa dan dun! vurulmaz ki.

İnter maçında ne kadar sakin ve ayağa oynadıysa lig maçlarında da o derece berbat oynuyor...
                      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• yok böyle bir rezillik bu oyunculara kaliteli bir ceza lazım, mücadele edersinde yenilirsin, defans desen yapamıyoruz, orta saha top kesmekten başka bir faydası çok Formsuz takım hemde çok, maçlara erken başlamanın cezasıda böyle oluyor, sabit fikirli olma ne olur Şenol hocam zaten rezil top oynuyoruz bari takıma birilerini monte et, ne diye aldık bilmiyorum ki onca ouuncuyu her maçta aynı şeyleri seyredeceksek...

Yorum

• son günlerde dikkat edermisiniz bilmiyorum ama adamlar oynadı napalım gibisinden cevaplar görüyorum nasıl oynadılar ?
                          Bu samsun vasat gs'den 3 yemedimi nereye oynadılar ?
                          Şenol güneşi çok seviyorum fakat eğer artık kafasını bu takıma vermiyecekse gitsin hami yada ünal hoca geçsin başa nedir bu ya bi tripler yapıyor her toplantıda kendisini sıyırıyor.
                          Bi kerede deki biz kötüydük çok çalışacağız haftaya herkes asıl Trabzonu izliyecek de niye demiyor bence artık misyon olayını bitirmiş hoca

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ne kadar çok gemileri yakan arkadaş varmış
                            sakin olun ve sabredin
                            bu yazdıklarınızı ileride okuyunca yüzünüz kızaracak
                            Bu adamlarin yuzu kizarmiyor emin olun, bir cogu utanma gibi bir duygudan ruhlarini siyirmis insanlar....

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kim gelecek peki onun yerine? Kim? Bana bunu söyle!!!

Cözüm üretmiyorsunuz...
                              Yönetimle anlasan biris gelecek. Hoca madem takımı ben kurmadım diyorsa hiçbir hoca kalmaz o takımda bu şenol niye kalıyor. Dünyada bu böyle teknik heyet istedigini yönetimden alamazsa ayrılırsın. Bu takımı ben kurmadım lafını geçinde siz başka çözüm üretin bu duruma bence.

Yorum

• Kötü günde takımımıza sahip çıkamadığımız için hiçbir zaman mutluluğu hak etmeyeceğiz.
                                ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X