Gol at defans yap bumu trabzonspor onuda yapamiyoruz ya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
hadi gecmis olsun bakalim ama bu gidis pek iyi gidis degil arkadaslar ben söylemisdim bu fitbolcularlan böyle olur dedim dedik bereberce bagirdik kimse duymadi görmezlikden geldiler 3 hafta oldu daha galibiyetimiz yok hele oyuncular varmis be anlam veremedim bu oyuncuyu neden degisdiriyor Zokora, Adrian sakat degil bir sey degil birde onun yerine aykut aliyor aykutda kimmis isde böyle olur sonuc kacinilmaz hep son dakikalar ayni milli takim gibi bu is böyle gitmez halil cikmasi lazim birde ben oyunculardan gercekden utaniyorum ne bicim yahu bom bos kale yahu atamayana atarlar sözü varya isde böyle olur yeter artik artik yeterrrrrrrrrr
Yorum
-
bu futbolla, bu anlayışla karabük maçıda çok zor geçer,,, acilen 3 puan almamız lazım... geçen sene nasıl son dakikalarda 3 puan alıyosak şimdi son saniyelerde 3 puanlardan oluyoruz... Gene sölüyorum acilen saparanın iyileşip şu takıma girmesi lazım adrianla serkanla olmayacak bu iş..." SENİN ASİL DURUŞUN YETER "
Yorum
-
girme kardeşim girme.. hadi çık..İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hoca baş suçlu. kimse korumaya kalmasın. bunedir ya? nedir ? yani niye bu kadar koruyorsunuz.
şenol güneş eğer senin benim bu forumdakiler kadar üzüldüyse beraberliğe ben bu foruma bidaha girmem!.
serkan ı oynatmaya devam ediyor, adam dani alves. adrian a garezi var oyundan alıp duruyor. bide aykutu sokuyor. yani bu kadar taktiksel hata üstüne
resmen beraberliğe razıyım diyor. bide colmanın yaptığı hata var.
3 puanı haketmedik,
senden mi bilecez öğrenecez Şenol hocanın ne kadar üzüldüğünü üzülmediğini..
Yorum
-
Yorgunlukmuş yok ebesinin bilmem neyiymiş... ne alakaıs var ya ne anlatıyorsunuz... Samsun oynamadımı 3 gunde bir maç.. Bu samsun 3 gun once olimpiyatta çok zor bir maç oynamadı mı.... nasıl koşuyorlar.... nasıl bu enerjiyi buluyorlar... çunku adamlar adam.. bizimkiler ise artist... yazımlar olsun..sar başa ve 3 sene evvelki ki 7 liğe dua etmeye başlayacağızYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Hücüm hatti yok diyorsunuz, Halil'i beniyorsunuz.
Burak gibi mücadele etse on gol atariz, ama yok, bir yari bir iki pas at, gol kacir, ikinci yar yat uyu.
Senol Hocaya birsey demiyelim. Iki gol sanisimiz vardi (halil, Colman), ikisini de atsaydik skor 3-0 olacakti, Senol Hoca iyi olacakti. Hocamizda suc yok.
Yorum
-
3 hafta kabus izliyoruz resmen. Şimdiden önlem alınmazsa kümye doğru yola gideriz. O zaman görürüm ben seni.İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemen kelle isteyin, aferin size... Bu takim bu taraftara gercekten cok fazla.
Yorum
-
Ya yeter be kafalar Lille maçındaymış cska maçındaymış.Bu evrende şampiyonlar liginde oynayan bi tek sen mi varsın ulan?Palavralara bahanelere bak ya susun sinirlendirmeyin adamı.Haftada 2 maç yapamayacak herifler siktirsin gitsin.Ayda milyon dolarlar kazanan yıldız oyuncular her maç sahada köpek gibi koşuyor köpek gibi sen kimsin lan?profesyonelliği beş para etmez aldıkları paranın 10'da 1ini bile haketmeyen adamlar.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületek başına maçı veren adam Serkan Balcıdır !!! oyunda bir kişi eksik oynasak bukadar kötü olamazdı. toplu ya da topsuz hiç farketmez tam rezaletti.

TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....
Yorum
-
ççççççççç Ya bu sinir insana nasıl yorumlar yaptırıyor... Rahat olun arkadaşlar...
İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım ilk 10'a giremez... Ligden düşmesek bari...Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum