Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serkan Gençlerbirliği dönemine dönüş yaptı iyi de yaptı.

Halil ve Burak'ı beğendim Adrian yine kayıp...
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gs taraftarları forumlarında burak ın sozlesmesı bıtsın bedavaya alırız rahat olun dıyolar gelde sınır olma ya :@
      30 yasina kadar bizde daha çok bekler kediler
      Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

• Adrian hariç diğerleri görevini yapıyor veya yapmaya çalışıyor.

Ben Adrian'da aşırı yorgunmuş gibi bir hava seziyorum. Koşamıyor doğru düzgün sanki sırtına bişey taşıyo sahada.

İnşallah ikinci yarı toparlanır ama bence onun yapısı böyle.

Volkan girecektir ikinci yarı.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Serkan - Aykut degislikligi iyi olur. Orta sahayi ücleyip, sol kanat Adrian, sag kanat Burak, forvet Halil oynamali. Orta sahada daha cok topu tutmaliyiz. Takimin ruhunda sanki her topu ileri oynamamiz gerektigini sandiran düsünce var. Her topu kanatlara veya forvete atiyoruz. Sürekli atak yapmak icin cabaliyoruz. Bunu Barcelona bile yapmiyor. Biraz daha orta sahada top tutarak ve paslasarak oynamaliyiz. Samsunsporlu oyuncular pres yaptiklarinda sahada (kanatlarda) bosluklar olusur ve daha rahat atak yapariz gibime geliyor. Acemi oynamayi birakip biraz daha sabrederek oynamaliyiz.
          .

Francesco
          Totti

Yorum

• senol hoca bu sene hep asik suratli ,hep agresif, hep gergin.

Yorum

• marartonda çok fazla trabzonlu var, pek çok arkadaş araçla gitti biz tv de bile izleyemiyoruz, kale arkalarındaki samsunsporluların yarı yarıya fenerli ve trabzonsporlu olduğunu biliyorum en az 50 kişi tanıdığım gitti, marratonda zaten fenerli ve biz çoğunluktayız eminim...böyle bir taraftar yapısı var kısaca stadın yarısı samsunsporlu değildir..

Yorum

gs taraftarları forumlarında burak ın sozlesmesı bıtsın bedavaya alırız rahat olun dıyolar gelde sınır olma ya :@
                Sözleşmesini uzattık nah alırlar.
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aykut
                  alan
                  pawel
                  volkan
                  zeki
                  ferhat
                  mustafa
                  Sapara Vittek Olmayınca Yedekler Çok Zayıf Görünüyo
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Adrian şimdilik beklenen düzeyde değil, inşallah kısa sürede düzelir.
                    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Serkanin yerine Volkan lutfen hocam. Gereksiz faullerden baska birsey yapmiyor
                      ,
                      Gereksiz Faullerden ziyade Kendini de sakatlıycak nerdeyse.. Daha sakin olmalı bence

Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne var ki bende beğendim?
                        Sorun yok Metinim sen de beğendiysen.
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

O zaman 3 sene daha beklemeleri gerekecek.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Halil'i beğeniyorum eminim çok faydalı olacak.

Yorum

• Kazanacağımıza maç öncesi emindim,şimdide eminim.Fırtına artık esecek zamanı geldi............
                              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Metin'im koreografi güzel olabilir ama içeriğinde sıkıntı var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X