Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Halil iyidir iyi. Umut'un görevini üstleniyor bir nevi, gol atamasa da fazla bir sıkıntı yok mutlaka sürekli ilk11'de olmalı.
    Defansta aradığımız dörtlüyü de sonunda bulduk çok iyi oldu, umarım bozulmaz bir daha.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Serkan iyi niyetli ama ne oynadığı belli değil. Bir bakıyorsun sağ açıkta bir bakıyorsun solbekte...
      Bunu kotu birsey olarak mi gosteriyorsunuz? Adam ilk yari boyunca bircok kisinin acigini kapadi...

Yorum

• İlk olarak balli_kuymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence sen radyodan dinliyorsun ve spiker halil'i çok övüyor...
        Allahını seversen ya yazmıyorum daha buraya bir şey Trabzonlu futboldan anlıyor tezini çürüttünüz şu forumda bulunduğum sürede Halil'i beğenmemiş adam böyle bir şey var mı ya.
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• samsun oyundan düştü bence

volkan,alanzinho hamlesi bekliyorum
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Takim oyunu sifir, bireysel oyun ust duzey.
            "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Serkan çok çalışkan . Orta sahada aradığımız dinamizmi verebilecek bir isim . Beklerimizin kademesine giriyor , gidiyor ileride stoperlerin arasına dalıyor . Adam tam sahada futbol oynuyor , iki pas hatası olacak , çok mesele etmemek gerek .
              Serkan caliskan ama verimsiz bana gore.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak'mı Selçuk'u arar? Selçuk'mu Burak'ı arar?

Ey gidi medya ve taraftarlar görüyorsunuz heralde, tartışmaya gerek yok...
                Bir pozisyonda Adrian'da idi top .Burak kaçıyordu.Dedim o şahıs olsa atardı ama ..Burak'ın maşallahı var

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lig Tv spikeri:Maç öncesi kareografi çok güzeldi.
                  şerefsizler!
                  Ne var ki bende beğendim?
                  7

Yorum

• Mektubu okudum çok güzel olmuş, bir de Burak'ın gol attığı haberini aldım şimdi keyiflendim

Eline sağlık mektubu yazanların, ayağına sağlık Burak'ın . . . (Kafayla mı attı yoksa? )
                    6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şimdi şu soru oluşuyor: Burak yoksa galibiyet yok mu?
                      Tam öyle değil ama Burak yoksa yaratıcılık yok diyelim. Yani gol atmak çok zor.
                      İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Macin en cok kosan oyuncu Celustka
                      5527m
                      Marek Cech ve Zokora ile birlikte bu senenin en iyi üç transferinden biri.
                      Ama bekleri bulduk bu sefer kanat yok. Geçen senenin tam tersi yani.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Burak ceza yermi ?

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• gs taraftarları forumlarında burak ın sozlesmesı bıtsın bedavaya alırız rahat olun dıyolar gelde sınır olma ya :@
                          61

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu ohh ohh olayını unutmayacağım. Her şeye tamam da, bu nasıl bir rezilliktir. O an size söylenecek her kelimeyi hak ettiniz samsunsporlular!
                            Çoçukluğumdan beri maç izliyorum stadda bizde çok yapmışızdır zamanında öyle şeyleri.

Kin bu bir yerden çıkacak çok takmayın onları takılsınlar kafalarına göre
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Colman - Zokora Belediye maçına göre kötüler..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allahını seversen ya yazmıyorum daha buraya bir şey Trabzonlu futboldan anlıyor tezini çürüttünüz şu forumda bulunduğum sürede Halil'i beğenmemiş adam böyle bir şey var mı ya.
                                Fazla takılmamak gerek. Farklı farklı düşünen insanlar olduğu için buraya 'forum' deniyor zaten.
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X