Halil cok akilli bir Oyuncu.Iyi oynuyor.Serkanin yerine Volkan girmeli.Ikinci Golü bulmaliyiz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Manisa maçındaki takım İnter'den puan alırmıydı hem de deplasmanda ?İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu ilk yarıda ki takım Lille'den puan alamaz.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Maalesef kanatsız oynuyoruz. Halil ve Serkan'ı toplasan 1 tane kanat etmez. Bu sene bir tane kanat alındı o da Volkan Şen. Onun da performansı düşük. Günümüz futbolunda kanatlar kullanılmadığı zaman maalesef atak yapmanız çok zor oluyor. Keşke Engin'i haybeye satmasaydık. Bu maç geçer gider sorun değil de kanatsız bu takım nereye kadar yürür bilemiyorum.
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."
Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Kullanıcı adın gibi davranabilirsin biraz herkes için daha hayırlı olur.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu ilk yarıda ki takım Lille'den puan alamaz.
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Burak Yılmaz'ın şu futbolunu tekrar gördükten sonra şampiyonlar ligindeki cezasına bir kez daha yandım. Umarım Henrique kendine gelir de Burak'ı aratmaz şampiyonlar ligi maçında. Tabi oynarsa
7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Helal yaa...İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManisa maçındaki takım İnter'den puan alırmıydı hem de deplasmanda ?

Şu maçlarla, CL maçlarını bir tutuyoruz, anlatamadık bir türlü...
Yorum
-
vurus ustasi olsa idi,webo nun bize attigi goldeki gibi bir vurus yapmaliydi.İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi vurustan kasit? kalecinin uzerine mi vurmak.. kismetsizce diregi yaladi top... asil rastgele kalecinin ustune vurup gol olsa bu kadar ovmezdim.. adamin inter macindaki volesi de bu mactaki voleside tam olarak vurus ustasi oldugunun ispati.. almanyada gerekli basarilari zaten gosterdi ama bugun tutunamadiysa bunun sebebi Fiziki ustunsuzluguiho istifa.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum