Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kötü oynamıyoruz ama takımda uyumsuzluk var buda yeni oyunculardan oluşmasından dolayı birkaç haftaya dahada iyi olacaktır zaten bu takım.
    Halil iyi bence o pozisyonu atabilirdi aslında ama yinede dönüşleri ve voleleri fenaa

Yorum

• goooooooooooooooooooooooolll...helal burak takımın yarısı...halil o kaçar mı ya...heyecandan yazamadım şimdi yazayım...
      paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Halil atsaydi daha rahat cikardik ininci yariya, yinede HELAL olsun. Bu maci alacagiz baska yolu yokkkkkk

Yorum

• Ah halil be ..Olsun ama böyle devam.Sonunda golü bulacaksın

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Halil çok iyi çok beğendim.

Gol sevincinde de "Yenildik ama bir şey kaybetmedik. Hâlâ bir takımız" mesajı verildi herhalde, beğendim.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• samsun da iyi oynuyor.bize karsi bilenmis adamlar.
              iho istifa.

Yorum

• takım fena diil..yeni oyunculardan kurulu biraz sabır arkadaşlar..gs yi görüoz kaç hafdr şükretmek lazım...

Yorum

• Bize Her yer Trabzon sesleri..

Samsun taraftarı trabzonspora laf yetiştereceğine takımlarına sahip çıksın..

Trabzonspor türkiyenin takımı samsun kendi şehrinde bile 1. takım değil taraftar sayısında..

Birde akıllarınca bize hamsi diyor akıllsızlar sanki samsun ortadoğuda bir çöl kenti nasıl bir eziklik piskolojisidir anlamıyorum..
                  ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Giray ve Celu'nun iki pozisyonda anlaşamaması pahalıya mal olabilirdi.
                    Bu sezon stoper bek anlaşmazlığından çok pozisyon veriyoruz . Bu sorunu çözmemiz gerek .

Yorum

• Sadece Burak'a bel bagliyoruz. Umarim Pawel yada diger golcülerde kendilerine gelirler.
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Halil gerçekten çok iyi oynuyor. Böyle devam ederse kesik yemez bu takımdan. Top tutuyor ileride, orta sahamızın öne çıkmasını sağlıyor.
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Devre arasi 2-3 tane saglam trnsfer lazim.Insallah Yönetim calismaya baslamistir.

Samsunu biraz daha Defansif bekliyordum.Bizi ortasahada kilitleyip Bance Zenke vs hizli hücumlar yapacak sandim.Su an acik oynuyorlar bizim icin iyi ama Hizli forvetler bela olabilir.Celu ve Ceche helal olsun.Bekler iyi calisiyor.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Cl Maçları Ayrı Bi Hava Ligle Kıyaslamayın
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Adrian ic saha da daha cok is yapacak gibi.Halil atsaydi tamamdi ama isimiz hala cok zor.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kartlar bizim için basıldı. Başkasına yasak
                                - Sibel valla artık kendini aştın
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X