Halil-Burak maşallah iyi anlaşıyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Su duran toplarada bir care bulmak lazim.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Renkdas mesela cech atacak dersen ve atarsa bu basari olur Burak atacak zaten bunu bilmicek ne var kiİlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan önce Burak Yılmaz banko atacak demiştim
Yorum
-
Seyircimiz muhtesem. Bize her yer Trabzon diye inlettiler ilk yarinin sonunda stadi.
Benim anlamadigim bu Samsunlu taraftarlara giren-cikan ne bu kadar cirkeflik yapiyorlar bize karsi???"Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
iyi vurustan kasit? kalecinin uzerine mi vurmak.. kismetsizce diregi yaladi top... asil rastgele kalecinin ustune vurup gol olsa bu kadar ovmezdim.. adamin inter macindaki volesi de bu mactaki voleside tam olarak vurus ustasi oldugunun ispati.. almanyada gerekli basarilari zaten gosterdi ama bugun tutunamadiysa bunun sebebi Fiziki ustunsuzluguİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil cok iyi oynuyor. Son vuruslari iyi olsa zaten bizde olmazdi Schalke'de olurdu.
Zamanla düzelecek insallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum