Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün aksam yine sonuca göre yorumlar görmeye hazirlaniyorum!

6 yabanci ile oynayan her takim Hocasi, yabanci oyunculara göre degisiklik düsünmek zorundadir. Yani istenmeyen, taraftarin anlamayacagi degisikler yapmak zorunda kalir!!!
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bize Samsunda Trabzon pankartına hazır olsunlar
      açılacakmı böyle pankart? açılırsa iyi olur

Yorum

• Trabzonspor ve Samsunspor arasında bir problem olduğuna inanmıyorum. Trabzonspor karadenizin gururudur. Trabzonspor'la özel bir sorunu olanlar İstanbul'un şikeci şerefsizleri ve onların diğer şehirlerdeki uzantılarıdır.
        Umarım centilmence bir maç olur.
        İhtiyacımız olan 3 puanı alıp rahatlayacağımızı düşünüyorum.

Yorum

• 61'de küfürler vs vs...
          Hele bir de berabere ya da yenilirsek kaldıramam..
          Edecekleri küfürler ağızlarında kalmalı,canlarına ot tıkanmalıdır...
          ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak karayip61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            açılacakmı böyle pankart? açılırsa iyi olur
            Açılsın isterim
            Kalbimden öyle geçti sadece bi duyum almadım...
            HAMİ_41

Yorum

• bu shelton ne topçu bee

tam bizlik ya.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                61'de küfürler vs vs...
                Hele bir de berabere ya da yenilirsek kaldıramam..
                Edecekleri küfürler ağızlarında kalmalı,canlarına ot tıkanmalıdır...
                Aynen abi.Bu maçı çok büyütmemek lazım felan deniyor ya şu taraftar açısından ben bu maçı farklı görüyorum açıkcası cevabımızı sahada vermeliyiz hem de 1-0 felan değil şu şerefsizlere ağzının payını veririz inşallah.
                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak mert kafaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu tip gergin ortamlar deplasman takımı için her zaman dezavantaj yaratır. bana öyle geliyor ki bu akşam samsuna puan kaptıracağız. umarım yanılırım.
                  Bu kadroyla imkan dahilinde zaten..
                  Mustafa,Serkan..
                  Savunma zaafı var takımın..
                  ölümüne trabzon !

Yorum

• Süperlige çıktığında Samsunspor ve Orduspor sayfalarını facebook hesabıma ekledim. Annem babam Samsun'da yıllardır. Sonuçta karadeniz takımı diye sempati de duyarım hepsine. Ancak dün artık yazdıkları küfürlerden sonra Samsunspor sayfasını sildim hesabımdan. Yazılan yorumlardaki küfürleri bi yana bırak, adminlerin yazdıkları da saçma sapan şeyler.

Gittiğim ilk Trabzonspor maçı 1989 yılındaki Samsun-Trabzon maçıydı. Sanırım 2-0 ya da 3-0 kaybettik. Biz şampiyonluk için hala ümit taşıyorduk o maçta. Samsun ise küme düşmüştü. Buna rağmen o kadar hırslı oynadılar ki. Kimseyi hırslı oynadı diye suçlayamayız ama stadyumdaki kocaman bir pankart o gün bu gün aklımdan çıkmıyor. "Ne Yunanistan Ne Bulgaristan Tek Düşman Trabzon"

Dediğim gibi annem babam yıllardır Samsun'da yaşar. Samsundaki Trabzonlu nüfusu inanılmaz fazladır. Belki de bu yüzden biraz çekememezlik oluyor. Hiç Trabzonlu yaşamayan bi şehir olsa belki de bu kadar rekabet olmayacak.

Sanırım facebook ta yazmışlardı. 5 senedir süperlige çıkıp Trabzon'la oynamayı hayal ediyorlarmış.

Herkes çapını belli ediyor. Hayatında tek amacın Trabzonu yenmekse asansör takım olmaktan kurtulamazsın arkadaş.

Yorum

• Alın size Şehr-i Samsun

Şimdi Trabzona edilen küfürleri ve o küfür eden yavşakların amacını anlıyormusunuz ?
                      Biz fenere istanbula koydukca onlar küfür edecek.
                      unutmayın. nekadar küfür ederlerse o kadar çok koymuşuz demektir ..
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Parayla değil emekle, saldır Trabzonsporum !
                        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• forza GARGAMEL!
                          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak delete777 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen öyle renkdaş . Bende bunları dost bilirdim.
                            Düşman olan bi grup olduğu gerçek. Ancak bunu Samsunlular şeklinde genellemek lazım. Herkesin , her yerin iyisi kötüsü vardır.

Allah akıl fikir versin dyip geçelim.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alın size Şehr-i Samsun

Şimdi Trabzona edilen küfürleri ve o küfür eden yavşakların amacını anlıyormusunuz ?
                              Biz fenere istanbula koydukca onlar küfür edecek.
                              unutmayın. nekadar küfür ederlerse o kadar çok koymuşuz demektir ..
                              Bunlar 2 takım tutan tipler değil mi renkdaş , ne bekliyorsun bunlardan
                              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak muratali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Süperlige çıktığında Samsunspor ve Orduspor sayfalarını facebook hesabıma ekledim. Annem babam Samsun'da yıllardır. Sonuçta karadeniz takımı diye sempati de duyarım hepsine. Ancak dün artık yazdıkları küfürlerden sonra Samsunspor sayfasını sildim hesabımdan. Yazılan yorumlardaki küfürleri bi yana bırak, adminlerin yazdıkları da saçma sapan şeyler.

Gittiğim ilk Trabzonspor maçı 1989 yılındaki Samsun-Trabzon maçıydı. Sanırım 2-0 ya da 3-0 kaybettik. Biz şampiyonluk için hala ümit taşıyorduk o maçta. Samsun ise küme düşmüştü. Buna rağmen o kadar hırslı oynadılar ki. Kimseyi hırslı oynadı diye suçlayamayız ama stadyumdaki kocaman bir pankart o gün bu gün aklımdan çıkmıyor. "Ne Yunanistan Ne Bulgaristan Tek Düşman Trabzon"

Dediğim gibi annem babam yıllardır Samsun'da yaşar. Samsundaki Trabzonlu nüfusu inanılmaz fazladır. Belki de bu yüzden biraz çekememezlik oluyor. Hiç Trabzonlu yaşamayan bi şehir olsa belki de bu kadar rekabet olmayacak.

Sanırım facebook ta yazmışlardı. 5 senedir süperlige çıkıp Trabzon'la oynamayı hayal ediyorlarmış.

Herkes çapını belli ediyor. Hayatında tek amacın Trabzonu yenmekse asansör takım olmaktan kurtulamazsın arkadaş.
                                O maçta kalede Jean Marie Pfaff vardı. İskender Günen'in de oynadığı son seneydi. Hey gidi günler :-) Yaşlandık mı ne ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X