Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o pankartın altında yüzlerce trabzonsporlu olacak haberleri yok

Yorum

bu fotoya sadece "kumda oynayın" derim.
      Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Ezik smsn lular,kaç kişisiniz smsn da?Birde kaç tane Trabzonlu yaşıyor smsn da?Anlaşılan orayıda istila ettik!!!

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ağır ol şampiyon. Birlncisi çlngene senin sandığın gibi bir aşalama, hakaret sıfatı olarak kullanılmaz roman vatandaşı lfade eder, yaptığın ırkçılıktır. Irk üzerindenn hakaret de zavallılara mahsus evrensel bir suçtur. İkincisi samsunluyum samsunlu blr trabzonsporluyum senin gibi senin tabirlnle çlngenim, kudurup karantiya alıbması gerekenlerdenim, sen ve senin gibi haddini bilmezler başka mmleketten başka takımdan olanlarla dalga geçip hakaret etmesi yuzunden nefrwt kazandık. şımarık taraftarlığın bu forumda yeri olmamalı.
          başka şehirleri küçük düşürmek..gerçek trabzonsporlulara yakışmıyor..unutmayın trabzonspor türkiyenin takımıdir..anliyana..

Yorum

• "Bize Her Yer Trabzon" degil,

bugün, "BIIIZEEE SAAAAMSUUUUN TRRRRAAABZOOON; BIZE SAMSUN TRABZON; BIIIIZE SAAAAMSUUUN TRRRAAABZON; BIZE SAMSUN TRABZON!"
            diye bagirmak sart oldu
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ağır ol şampiyon. Birlncisi çlngene senin sandığın gibi bir aşalama, hakaret sıfatı olarak kullanılmaz roman vatandaşı lfade eder, yaptığın ırkçılıktır. Irk üzerindenn hakaret de zavallılara mahsus evrensel bir suçtur. İkincisi samsunluyum samsunlu blr trabzonsporluyum senin gibi senin tabirlnle çlngenim, kudurup karantiya alıbması gerekenlerdenim, sen ve senin gibi haddini bilmezler başka mmleketten başka takımdan olanlarla dalga geçip hakaret etmesi yuzunden nefrwt kazandık. şımarık taraftarlığın bu forumda yeri olmamalı.
              Neden gocundun?Trabzonlulara rum diyen zihniyet ne oluyor?Bunu açıklarmısın!!!Smsn luların bizlere rum dediği ölçüde algıla benim smsn lulara çingene deyişimi.(ben bütün smsn luları kast etmiyorum futbol kurallarında benim şehrime ve insanıma hakaret edenlere sözüm) bize rum diyen,kendi ırkını araştırsın okadar!!!

Yorum

• İlk olarak mkmoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                başka şehirleri küçük düşürmek..gerçek trabzonsporlulara yakışmıyor..unutmayın trabzonspor türkiyenin takımıdir..anliyana..
                Kardeş bu arkadaş benim yazıma istinaden yazdı bu yazısını.Benim şehrime ve insanıma rum diyen,önce kendini araştırsın!!!Bakın laf diyen diyorum bunu ayırt etmek gerek,yoksa bir şehirde yaşayan herkesi kimse elbette karalayamaz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tribundergi Tribun Dergi
                  SON DAKIKA - Henüz resmi olarak dogrulatamadik ancak Samsun'da 2 TS taraftarinin bicaklandigi haberleri geliyor.
                  2 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

Arkdşlar tribündergide bu haber varsa gerçek olma payı yüksektir.
                  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak mkmoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Birde arkadaşım bu maçtada bu rezil tezahüratlarını yaparlarsa lütfen forumda smsn lulara hakaret etme varmısın?

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkdşlar tribündergide bu haber varsa gerçek olma payı yüksektir.
                      İşallah yoktur böyle birşey ama,forumda smsn lulara destek veren nekadar çok Trabzonsporlu varmış!

Yorum

• çakmaya geldik şehri samsuna...

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Neden gocundun?Trabzonlulara rum diyen zihniyet ne oluyor?Bunu açıklarmısın!!!Smsn luların bizlere rum dediği ölçüde algıla benim smsn lulara çingene deyişimi.(ben bütün smsn luları kast etmiyorum futbol kurallarında benim şehrime ve insanıma hakaret edenlere sözüm) bize rum diyen,kendi ırkını araştırsın okadar!!!
                          Ben bi gocunma göremedim. Biz istanbula bizans diyoruz, onlarda varsın rum desin. ha bu arada samsunda yaşıyorum, trabzonlu da değilim samsunlu da değilim, burada yedi göbekten samsunlu büyükler var. çoğu da rum işler karıştı iyice
                          Trabzonspor

Yorum

• eğer öyle bişe varsa samsunluların alayını keser bizimkiler...

Yorum

sagi solu kusatilmis kalenin zavalli zumresinin imparatorluk guclerine direnmeye calismasi gibi birsey bu kompleksli tavir. Trabzonspor un varliginin yarattigi korku ve kompleksin kaniti...

biz $ehriyesporu salliyormuyuz ? yok
                              her mac isimlerini zikrediyor muyuz ? yok, cunku gerek yok. bize rakip olmayi haketmeyecek kadar kucuk ve sogan cucugu buyuklugundeki istanbul saksakcisi bir zumreyi neden meshur edelim, neden ismimize balkon olup reyting yapsinlar...

her mac yirtinsanizda sallamiyoruz kardesim sizi.. agababaniz istanbul gelsin, siz hafif kalirsiniz,

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İşallah yoktur böyle birşey ama,forumda smsn lulara destek veren nekadar çok Trabzonsporlu varmış!

Dostum samsunun neyine destek olucaklar banamı lafın bilmiyorum Ben sana tribündergideki haberlerin doğruluk payından bahsediyorum tabiki gönül ister olmamıştır insallah öyle şeyler.
                                NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X