ağır ol şampiyon. Birlncisi çlngene senin sandığın gibi bir aşalama, hakaret sıfatı olarak kullanılmaz roman vatandaşı lfade eder, yaptığın ırkçılıktır. Irk üzerindenn hakaret de zavallılara mahsus evrensel bir suçtur. İkincisi samsunluyum samsunlu blr trabzonsporluyum senin gibi senin tabirlnle çlngenim, kudurup karantiya alıbması gerekenlerdenim, sen ve senin gibi haddini bilmezler başka mmleketten başka takımdan olanlarla dalga geçip hakaret etmesi yuzunden nefrwt kazandık. şımarık taraftarlığın bu forumda yeri olmamalı.
başka şehirleri küçük düşürmek..gerçek trabzonsporlulara yakışmıyor..unutmayın trabzonspor türkiyenin takımıdir..anliyana..
ağır ol şampiyon. Birlncisi çlngene senin sandığın gibi bir aşalama, hakaret sıfatı olarak kullanılmaz roman vatandaşı lfade eder, yaptığın ırkçılıktır. Irk üzerindenn hakaret de zavallılara mahsus evrensel bir suçtur. İkincisi samsunluyum samsunlu blr trabzonsporluyum senin gibi senin tabirlnle çlngenim, kudurup karantiya alıbması gerekenlerdenim, sen ve senin gibi haddini bilmezler başka mmleketten başka takımdan olanlarla dalga geçip hakaret etmesi yuzunden nefrwt kazandık. şımarık taraftarlığın bu forumda yeri olmamalı.
Neden gocundun?Trabzonlulara rum diyen zihniyet ne oluyor?Bunu açıklarmısın!!!Smsn luların bizlere rum dediği ölçüde algıla benim smsn lulara çingene deyişimi.(ben bütün smsn luları kast etmiyorum futbol kurallarında benim şehrime ve insanıma hakaret edenlere sözüm) bize rum diyen,kendi ırkını araştırsın okadar!!!
başka şehirleri küçük düşürmek..gerçek trabzonsporlulara yakışmıyor..unutmayın trabzonspor türkiyenin takımıdir..anliyana..
Kardeş bu arkadaş benim yazıma istinaden yazdı bu yazısını.Benim şehrime ve insanıma rum diyen,önce kendini araştırsın!!!Bakın laf diyen diyorum bunu ayırt etmek gerek,yoksa bir şehirde yaşayan herkesi kimse elbette karalayamaz.
tribundergi Tribun Dergi
SON DAKIKA - Henüz resmi olarak dogrulatamadik ancak Samsun'da 2 TS taraftarinin bicaklandigi haberleri geliyor.
2 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla
Arkdşlar tribündergide bu haber varsa gerçek olma payı yüksektir.
Neden gocundun?Trabzonlulara rum diyen zihniyet ne oluyor?Bunu açıklarmısın!!!Smsn luların bizlere rum dediği ölçüde algıla benim smsn lulara çingene deyişimi.(ben bütün smsn luları kast etmiyorum futbol kurallarında benim şehrime ve insanıma hakaret edenlere sözüm) bize rum diyen,kendi ırkını araştırsın okadar!!!
Ben bi gocunma göremedim. Biz istanbula bizans diyoruz, onlarda varsın rum desin. ha bu arada samsunda yaşıyorum, trabzonlu da değilim samsunlu da değilim, burada yedi göbekten samsunlu büyükler var. çoğu da rum işler karıştı iyice
sagi solu kusatilmis kalenin zavalli zumresinin imparatorluk guclerine direnmeye calismasi gibi birsey bu kompleksli tavir. Trabzonspor un varliginin yarattigi korku ve kompleksin kaniti...
biz $ehriyesporu salliyormuyuz ? yok
her mac isimlerini zikrediyor muyuz ? yok, cunku gerek yok. bize rakip olmayi haketmeyecek kadar kucuk ve sogan cucugu buyuklugundeki istanbul saksakcisi bir zumreyi neden meshur edelim, neden ismimize balkon olup reyting yapsinlar...
her mac yirtinsanizda sallamiyoruz kardesim sizi.. agababaniz istanbul gelsin, siz hafif kalirsiniz,
Yorum