Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vittek hariç sakatlıklarda son durum nedir ?

Onur,Tayfun,Piotr, BArış Özbek, Sapara.

Ayrıntılı bir soru oldu ama cevaplayan olursa sevinirim.

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allah'ımdan tek dileğim Serkan ve Alanzinho'nun 11 de olmaması..
      Hoca Umut'u oynattığı gibi Serkan'ı da oynatıyor.Cıldırıyorum.Ne görüyor onda bilemiyorum.Dinlendir biraz .Tekrar oynat ama her maç var .

Alanzinho yerine Volkan oynar gibi.İlk 11 de başlayınca faydalı olmuyor Alanzinho

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eren yine yok kadroda... Hazırlık maçlarında herkes beğenmişti halbuki... Yedek dahi oturamıyor genç futbolcular...
        abi Eren'in herkes oynamasını istiyor ama birşeyi atlıyoruz bu atladıgımız şey ile de Hocamıza sert eleştireler yapanlarda var
        bende 8 sene altyapıda oynadım bir adam 1 ay antreman yapmasın bu adam macta 45 dakkayı zor cıkarır ki bu genç ve yıldız adayı oyuncumuz gelecekte gözbebegi diye üstüne toz kondurmayacagımız oyuncumuz Eren Trabzonspor'da oynayabilme adına 1 sene kadro dışı kaldı kendisi hoca tutup fizik olarak antremanlar yaptı sadece bu ee kondisyon nerede maçı 90 dakka degil eren 30 dk da nefessiz kalır eren icin sabır lazım göreceksiniz ki hazır olunca sol taraf icin diyecez ki cech ile şüphesiz bu ligin en iyi sol kanatcıları bu anı sabırsızlıkl bekliyorum
        samsunspor karadeniz takımıdır dostça karşılaşma olsun ama kazanalım ve Kaptanımız Tolga'nın da dedigi gibi galibiyet serisinin başlangıcı olsn....
        Başarılar Trabzonspor'um
        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Henrigue yi formsuz diye kadroya dahil almadı Şenol Hoca. Çok yerinde bir karardı bu....

Ancak haftalardır sahada resmen yürüyen Serkan Balcıyı 18 e alıp üstelik 11 de başlatmak kendisiyle çelişen bir durum ortaya çıkarmıştır....

Madem kötü oynayanlar oynatılmayacak Serkan neden oynuyor.....

Faik bey teklifiniz kabul edildi. Çıkardık serkanı , koyduk Volkanı valla çok da şık durdu

Yorum

• ......................................tolga....... ........................

Celuska .................. Gİray .................. Glovackİ ................... Cech

..........................zokora ..................colman.......................... .........

Volkan ........................... Adrİan ................................... Halİl

.........................................burak .............................................

Yorum

• Haydi Trabzonspor'um bu maçı al eskisi gibi galibiyet serimize başlayalım.

Yorum

• maçta olacağım, ancak bizim tarafta yer kalmamış, hemen yanındaki f bloğunu da bizim taraftarlara veriyorlar. bende ordan aldım bileti. orası samsunspor tarafıyla bizim aramızda kalan tampon bir bölge ama bakalım nasıl olacak. stadın yarısına yakını trabzonlu olacak, özellikle maratonda falan baya var.

Yorum

• Samsun'da 2 Trabzonsporlu kardeşimiz bıçaklanmıştır. diyorlar inşallah doğru değildir.

Yorum

• İyi futbol falan umrumda değil 3 puanı nasıl olursa olsun alalım.
                    ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• twitter hesabı olanlar #parayladegilemekle trend yapıyoruz haydi.
                      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• merak etmeyin bu sene sampiyonuz, bu sene en cok parayi biz alamdik mi. Sike de serbest artik kimin parasi varsa o sampiyon olacak.
                        Bunda gocunacak bir durum da yok artik. Legal olan birseyi yapacagiz. Buluruz üc bes kurus verecek ergen birisini o yapar 5 sene yatar cikar.
                        Bu isler böyle artik.

Yorum

• İlk olarak dangerli_death tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          maçta olacağım, ancak bizim tarafta yer kalmamış, hemen yanındaki f bloğunu da bizim taraftarlara veriyorlar. bende ordan aldım bileti. orası samsunspor tarafıyla bizim aramızda kalan tampon bir bölge ama bakalım nasıl olacak. stadın yarısına yakını trabzonlu olacak, özellikle maratonda falan baya var.
                          Bilet Satışı Varmı Bugun .??

Yorum

• haydi az daha yüklenelim. #parayladegilemekle
                            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Burak Yılmaz atacak bir tane demedi demeyin
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Bence Pawel Brozek oynamali. Bu oyuncuya yeterli sans verilmedi bence. Ben Pawel'de kalite olduguna inaniyorum. Burak iki Sampiyonlar ligi macinda daha yok. Iki macda Trabzon icin cok onemli. en azindan hem Burak hem Pawel, iki forvet oynayabilirler, ya da 45'er dakika oynasinlar. Ama Buraga iyi bir alternatif Pawel.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X