ridvan agliyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bize az para alan adam değil adam gibi stoper lazım. Adını ağzına almam dediğin Egemen sayesinde geçen sene az gol yiyorduk. Adam çabukluğuyla Giray'ın açığını kapatıyordu. Egemen olmasına rağmen bize defans lazımdı, ancak o da gitti. Egemen ile Selçuk bizdeyken adam gibi oynadılar mı? Oynadılar. Adamlar başka takıma gittiyse ben adamlara suç bulmuyorum. Onlara o zamana kadar sözleşme imzalatamayan yönetime suç buluyorum. Yönetiim adamların gideceğini anlayınca uğraştı ama geç kaldılar maalesef.İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim öztürk için uğraşıldı alınamadı, kulübü vermedi.
Serdar Kesimal Mayıs ayında Fb'ye transfer oldu.
Stoper konusunda eksiğimiz olduğunu kabul ediyorum.
Fakat Egemen'in adını ağzıma bile almam.
Eimizdeki yerlileri lig periyodunda kullanacağımız için değerlerini( ne kadar az da olsa) bilmek zorundayız.
Ayrıca M.Yumlu bu takımda en az para alan adamdır.
Yorum
-
olacak ...............İlk olarak bferda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolmazsa da canı sağolsun.
Yorum
-
Bende merak ediyorum bunu...İlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel 18de var mı ?HAMİ_41
Yorum
-
İlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel 18de var mı ?Pawel 18'de...İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende merak ediyorum bunu...
Yorum
-
Pawel oynasın istiyorum. Hissediyorum o adam bu seneye damga vuracak. Elimizdeki tek ' gerçek forvet ''' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Olacakları söyleyeyim ben sana.Kadıköydeki maçta olaylar çıkar yaralamalar kavgalar vs. Bunu bahane gösterip trabzondaki maçı ya taraftara kapatırlar yada tarafsız bi bölgede oynatırlarİlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGercek olan su yeri degil ama
Ligin en atesli maci fenerle aramizdaki mac olacak
İns seyircisiz olurda daha atesli olur bizim icinKUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum