Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere;1918060569[B tarafından gönderildi
    ]Puan kaybı muhtemel bir maç daha.[/B].işimiz zor..Yumlu,Serkan oynarsa puan kaybı olasılığı daha yüksek olacaktır...
    sorun puan kaybımı ? bence sorun iyi futbol konusu.buda takım oyunundan geçer.

takımın sabit ve kararlı bir 11 inin olmamasının buan etken olduğu söyleniyor.katılıyorum.ancak yavaş yavaş 11 imizin oturması gerektiğini düşünüyorum.

ayrıca manisa ve istanbul takımları sadece bizi değil geçen yıl fb gs ve bjk yide ciddi manada bozguna uğratmıştı.

Samsun maçını rahat kazanırız demiyorum ama İyi futbolla kazanmamız gerektiğini düşünüyorum.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Mustafa Sarp'ı nasıl durdurucaz kara kara onu düşünüyorum, uyuyamadım dün gece.
      6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi,
        Hayır almamaları da benim suçum değil dimi?...
        Hoca,yönetim herkesin payı var bu işte...
        Bu rezilliği izlemek zorunda bırakılmak kimin yüzünden acaba
        Kesinlikle Suçun Değil!

Pay, Paydadan Küçük.Basit Kesiriz.
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• kemal,danny hamlesi çokmu zordu ? matrix
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Bir çok kez söyledim, Yumlu Giray'ın ilk zamanından çok daha iyi.İzleyenler, alınması için mücadele edilen Kemal Tokak'tan daha iyi olduğunu gösteriyor.

Yumlu gitgide üzerine koyuyor, mücadele ediyor.

Bir hata yapınca üstüne çullanılması yanlış.Mustafa Yumlu bu takımın stoperi olaiblecek bir oyuncu.

Öz evlat olmanın dezavantajı bu.Allah yardımcın olsun Mustafam.Ne diyeyim.

edit: Stoper transferi yapılmaması, yönetimin çok büyük bir hatasıdır.3 stoperle 3 kulvar olmaz.
            Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Öz evlat olmanın dezavantajı bu.Allah yardımcın olsun Mustafam.Ne diyeyim.

edit: Stoper transferi yapılmaması, yönetimin çok büyük bir hatasıdır.3 stoperle 3 kulvar olmaz.
              Geçen sene Trabzon'da Bjk'ye attığı gol harici yaptığı olumlu bişey söleyin..
              Eskişehir'deki Eskişehir maçında az daha kendi kalemize atıyordu topu.0-0 biten.
              Bu yıl da aynı,parayı alan yatıyor kardeşim.
              Ne pozisyon alma,kafaya çıkış,oyun kurma vs.bir stoperde bulunması gereken çoğu özellik Mustafa'da yok.
              Hayır Mustafa yarım stoper bile değil.
              Giray+Glovacki+Mustafa<2.Egemen öle anlatıyım
              ölümüne trabzon !

Yorum

Yapilsin diye 10 tane mesajim vardir Yönetim Basliginda. Bazilarida tepki gösteriyordu.

Neyse idare edecegiz iste. Takima gelirsek ben oynadikca daha iyi olacagimizi düsünüyorum. Önemli olan takim olabilmek, bunun icinde ilk önce sabir ve zaman gerekli.

Not: Mustafa konusunada aynen katiliyorum.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Eskişehir'deki Eskişehir maçında az daha kendi kalemize atıyordu topu.0-0 biten.
                  Ne pozisyon alma,kafaya çıkış,oyun kurma vs.bir stoperde bulunması gereken çoğu özellik Mustafa'da yok.

Örnek verdigin Eskisehir macinda sag bek oynadi. Hatirlatirim. Ayrica cokta iyi oynadi.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kemal,danny hamlesi çokmu zordu ? matrix
                    Stoper Geniş Ve Derin Kadromuza Gerekli Hamleidi.İnşallah Devre Arası Yaparlar.

Her Futbolcunun Bir Değer ve Ederi Vardır.Yukarıda Yazdığın Futbolcuların ikiside Değer ve Ederinin Üstünde Rakamlar yazıldı,Çizildi..
                    O rakamlara İhtiyacımız Doğrultusunda Aradığımız Özellikte Çok Daha iyi Stoperler alınmalı.

Yeni Sistemle Devre Arası Transfer Dönemi Değerli Oldu Bir Çok takım Bu Dönemde Önemli Hamleler Yapacaklar..

Tabi Kadro Derinliğimizde Boğulmazsak Bizde.

Bekliyoruz...
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Peki egemen nerede şu an? Bir egemen etmeyen o isimler var elimizde. Onlara olumsuz eleştiri yapmak katkı sağlar bize? Dersen ki bu benim görüşüm, eyvallah.

Yorum

Armağan es-es maçında Mustafa sağbek dğeilmiydi?
                        Mustafa'nın parayı alıp yattığını ima etmen bile onun emeğine saygısızlık değil mi?
                        Pozisyon almak yok,kafaya çıkış yok,oyun kurma yok diyorsun.Tek katılacağım oyun kurma yeteneğinin şu an az olmasıdır.Diğerlerine katılmıyorum.

Ben bu önyargının cidden özevlat olmayla alakası olduğunu düşünüyorum.Ne demek bir tane olumlu bir şey yok demek ya? Bu kadar basitti de biz mi izleyemiyoruz bu oyunu...

Tolgaya ben yıllarca güvenemedim.Bu hatayı Mustafa'da yapmam.Ondaki MÜCADELE yi gördükçe.

Allahaşkına, kontratındaki para bile en son onun yatıyordur belkide, aldığı para nedir ki onun üzerine yatacak Armağan.Etme gözünü seveyim.

Şu adamların mücadelesini bu kadar basite indirgemeyin.

edit: ayrıca glowackinin kademe anlayışı egemenden çok daha iyi.Haa yavaştır birşey diyemem.Ama bölgesine zeka olarak daha hakim.Fb maçında sakatlanmadan herkes buzadam diyordu, malum uzun sakatlık oldumu taraftarımız çok nankör olur, cam adam oldu şimdide taraftar gözünde...
                        En son Barış Burak tarafından düzenlendi; 20.09.2011, 19:55.
                        Entropi İyidir.

Yorum

• Bakacağız...
                          Bu takım giden isimlerden sadece Egemen'i arıyor..
                          O da elindeki stoper adamlarının Egemen etmediğini kanıtlıyor bu kadar basit..
                          Keza Henrıque hakkında da şüpheler doğmaya başladı umarım sıyırır bizi şüphelerden...
                          Halil,Zokora bu 2'si tuttu sadece...Adrian'da da devamlılık sorunu var gibi..Bakalım ne olacak
                          ölümüne trabzon !

Yorum

Abi,
                            Hayır almamaları da benim suçum değil dimi?...
                            Hoca,yönetim herkesin payı var bu işte...
                            Bu rezilliği izlemek zorunda bırakılmak kimin yüzünden acaba
                            Bana Serkan'dan daha iyi yerli sağbek, Yumlu'dan daha iyi yerli stoper ismi verir misin?

Yorum

• ---------------------------Tolga---------------------------
                              Celustka---------Giray---------------Glo--------------Cech
                              -----------------------Zokora----------------------------
                              Volkan---------Colman------------Adrian-----------Halil
                              ----------------------Burak---------------------------
                              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

..
                                edit: ayrıca glowackinin kademe anlayışı egemenden çok daha iyi.Haa yavaştır birşey diyemem.Ama bölgesine zeka olarak daha hakim.Fb maçında sakatlanmadan herkes buzadam diyordu, malum uzun sakatlık oldumu taraftarımız çok nankör olur, cam adam oldu şimdide taraftar gözünde...
                                şu egemen olayını da bir türlü anlamıyorum.Bizdeyken şampiyonluğa oynayan takımın stoperi olamaz denilen adam için şimdi Terry'yi, Lucio'yu falan kaybetmişiz muamelesi yapılıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X