Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lig TV'nin kadrosunda Serkan da kesik yemiş gözüküyor. Belli ki Alanzinho ve Pawel yedek başlayacak. Gol gerekmedikçe de kolay kolay oyuna girmezler...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• bu arkadaşlar bank asyadayken her maçını izliyordum. acayip heyecanlıydım, zaten haftada iki maçım vardı, biri trabzon diğeri samsun.. hangi maçlarıydı ordumuydu tam hatırlamıyorum. malum tezahuratı yaptılar bizim için.. ....... trabzon olamazsın şampiyon) o gün bugün bu maçı bekliyorum. açık konuşuyum, 3'ten aşağıya tatmin olmam.. ev arkadaşım samsunlu vallaha atarım evden aksi bir durumda..
      En son domivamis tarafından düzenlendi; 20.09.2011, 15:59.
      "Trabzonspor'luluk; hayata karşı dik durmanın, futbola yansımasıdır" (KAZIM KOYUNCU)

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocaya bak hocaya ey gidiii hocaaaaaa.Henriquemi oldu şimdi 5 puanın sorumlusu yazıklar olsun sana,hayatımda en zıt olduğum hoca tipleridir oyuncusunu ortaya atan hoca.Yazık tek kelimeyle yazık,Henriqueyi bırakacağına kendini kadro dışı bıraksaydın ya.
        Sen ne diyon ya ?
        Twitter Adresim

Yorum

• Şenol hocanın aşılayamadığı konsantrasyonu Samsun aşılayacak.

Mağlup olacağımızı ancak bunun Lille maçına olumlu yansıyacağını düşünüyorum.

Yorum

• 2 maçtır sahada uyuyan ve sayısız top kaptıran Henruqie yi kesen Şenol hocamı Ayakta alkışlıyorum

Şu kadroda çıkarsa tam 10 numara olacak

-------------tolga------

Celustka giray glowacki cech

------zokora-----colman-------

volkan------adrian-----halil-----

------------burak
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocaya bak hocaya ey gidiii hocaaaaaa.Henriquemi oldu şimdi 5 puanın sorumlusu yazıklar olsun sana,hayatımda en zıt olduğum hoca tipleridir oyuncusunu ortaya atan hoca.Yazık tek kelimeyle yazık,Henriqueyi bırakacağına kendini kadro dışı bıraksaydın ya.

Sana diyecek bir laf yok.Al TFF den bir lisans ne olur bu işi çok biliyorsunuz sizleri de görelim?
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Geçen seneki Gs takımına döndük. Takımın yarısı sakat resmen.
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih, seni son zamanlarda pozitif, olumlu görüyorum. Bu güzel bir durum.
                  Ama Mustafa, üzgünüm. Mustafa konusunda hemfikir değiliz. Umarım toparlanır.
                  Ben pozitif olunca takim kaybediyor. Bak Inter macinda ne kadar negatiftim ama kazandik.

Samsunspor bizi yener.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Mustafa son maçlarda berbat oynuyor yahu ne iyisi. Son maçı açın bi daha izleyin. Ayağının değdiği 3 topun 2'sini taca atıyor. Böyle stoper olunmaz. Gitgide kötüleşiyor bu çocuk...
                    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• -----------------tolga-------------

---celustka---gıray---glo---cech----

------zokora------colman---------

burak------adıran-------volkan----

--------------halil---------------

kadro bu olmalı bence.....

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben pozitif olunca takim kaybediyor. Bak Inter macinda ne kadar negatiftim ama kazandik.

Samsunspor bizi yener.
                        Negatif değil gerçekçisin

Yorum

• Bu arada her ne kadar sezon başındaki fırsatları değerlendiremese de Pawel'in hala elimizdeki en iyi golcü olduğunu düşünüyorum.(Burak ayrı bi kategoride benim için )

O bakımdan hala kazanabiliriz diye düşünüyorum bu adamı...
                          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Bu gibi haberleri çok göreceksınız.Haftaya bakarsınız bir başka oyuncu kadro dışı kalır.11 yabancımız var birileri mutlaka dışarda kalacak.
                            Şenol hocayı bu kararından dolayı saygılarımız iletiyorum.Henrique formsuz ve hiçbir varlık gösteremıyor bu hem kendisini hırslandırmak için hemde takım için olumlu bir karar

Yorum

• Bu samsun takımı fink le mustafa sarp la filan oynuyor. E bunları yenemezsek kimi yeneceğiz? Samsunun forvetlerini iyi tutarsak maçı rahat kazanırız.

Yorum

• Lig Tv'nin verdiği kadro çok iyi , işallah o kadro ile çıkarız...

Henriqe'nin 18 dışında kalması normal, çok formsuzdu bu aralar...Dinlenmesi lazımdı...Bakalım belki Pawel fırsat bu fırsat yapar birşeyler...

Volkan-Burak-Halil üçlüsü çok çok iyi olacak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X