Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    henrike ile nasıl olacak bu iş bilmiyorum.
    hocam fener taraftarının Alex'i yuhaladığı günleri de gördük.

sonuçta bir oyuncu her döneminde harika oynayamaz.
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Aceleye gerek yok Önce sabirli ve takim oyunu oyniyalim sonuc kendİlİgİnden rahatca gelİr

Yorum

• manisa,belediye

-manisa ve belediye maçlarında futbolcularımız kendilerini genel olarak sahaya kendilerini veremediler.
        -bir oyuncu gününde olmaya bilir bu sayı bizde çok fazla bizi eksik oynatıyorlar,henrigue niye bu kadar inat ediliyor belediye maçında isteksiz olduğu çok net görünüyordu bunu şenol hoca görmediğini düşünüyorum!
        -volkan şen yeteneklerini bilmesem tamam ama bursada oynadığı oyunu
        oynamıyor.şu anda volkan orta yapamaz durumda
        -samsun maçında puan kaybını düşünmek istemiyorum.% 100 kazanılması gereken bir maç futbolcuların inter maçında olduğu gibi iştahlı olacağını düşünüyorum.3 puan zamanı geldi

Yorum

• Henrique kötü olduğu için değil, diğer tek oyuncuyu hazır tutmak açısından pawel in bu maçta forvet oynamasından yanayım..
          Çarşamba - pazar periyodunda sakatlıklar olacağına oynamayan oyunculara şans vermek daha iyi bence.. Ha bu durum bizim ligde yukarılara tutunmamızı engelleyebilir ama benim kafamda önceliğim şampiyonlar liginde.. Gruptan çıkalım, bir de tur geçelim gruptan sonra.. ligde de play off a kalalım ve türkiye kupasını alalım.. Gerisi çok önemli değil benim için.. Bu sene lig zaten öylesine oynanıyor gibi.. Şikebahçe ve bjk nın ne olucağı belli değil.. Gs ise borç batağında.. Uefa onları da men edebilir.. Şaşırmayın.. "Tek temiz takım" olarak kalmaya devam edelim o da bir gururdur dostlar.. Ayrıca Avrupa'da son yılların en önemli deplasman galibiyetini alan takımın taraftarı sonraki maçta takımını yalnız bırakıyorsa o taraftarın da çok beklentiye girmeye hakkı yoktur bence..
          20+10+20+11 = 61
          2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kemal Tokak Mustafanin bin kati.Trabzonspora Egemen veya Puyol gibi sert oynayan Stoper lazim.Mustafa güclü degil,Banceyi hayatta durduramaz diye düsünüyorum.

Abartininda bu kadari, ayrica Mustafa son maclarda oldukca iyi.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben de sizin gibi düşünüyorum, Mustafa fena oynamıyor...

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şenol hocanın Henruqie yi keseceğini düşünüyorum.kesmelide

defans hattımız artık standart olmalı

--------------tolga---------------

celustka--giray--glowacki---cech

volkan----colman--zokora---adrian

------halil--------burak---------

bu kadro bence bizim ideal kadromuz olmalı.

2. yarı henruqie,sapara,aykut girebilir.

Çok güzel bir kadro.İnşallah bu şekilde çıkarız

Yorum

Mustafa iyimis yok daha neler.Serkan da iyi degil mi?
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mustafa iyimis yok daha neler.Serkan da iyi degil mi?
                    Serkan eskiye göre kötü, ama insallah daha iyi olacak.
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Serkan eskiye göre kötü, ama insallah daha iyi olacak.
                      benim serkana ve alanzinho ya tahammülüm kalmadı şahsen.

defolsun gitsinler.

bu kadar düşüncesiz,laubali ve umursamazlık olmaz.

Yorum

• Ben zokorayi stopere cekip aykutu defansif liberoya cekerdim

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          benim serkana ve alanzinho ya tahammülüm kalmadı şahsen.

defolsun gitsinler.

bu kadar düşüncesiz,laubali ve umursamazlık olmaz.
                          Düşüncesiz, laubali demeyelim. Alanzinho mücadele etmek istiyor ama yapabildikleri bu kadar. Alanzinho konusunda sana hak veriyorum.

Serkan konusunda sizlere hayret ediyorum. Kimi getirelim arkadaşlar onu gönderip ?
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben zokorayi stopere cekip aykutu defansif liberoya cekerdim
                            Aykut çok ağır kalır o bölgede. Zokora'nın kademe anlayışı ve liderliği o bölgede harika. Yerini vermeyecek tek adam bu takımda. Yerini değiştirmek de yersiz olur. Ayrıca stoper oynayamaz bence, boyu yetersiz. Stoper bilgisinin de iyi olduğunu zannetmiyorum.
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Düşüncesiz, laubali demeyelim. Alanzinho mücadele etmek istiyor ama yapabildikleri bu kadar. Alanzinho konusunda sana hak veriyorum.

Serkan konusunda sizlere hayret ediyorum. Kimi getirelim arkadaşlar onu gönderip ?
                              mustafa bile daha iyi oynuyordu bi ara serkandan.

celustka var birini getirmek zorunda değilsin.

alanzinho umursamaz oynuyor. bunun aksini söylemesin kimse.

takım adına olumlu yaptığı birşey yok. sadece koşuyor serkan. alanzinho ara sıra koşuyor onunda pres yaptığı yok.

elimizde kalacak alanzinho ve serkan, devre arası elden çıkartalım.

Yorum

• Dogum gunumde bi 3 puan hediye et Trabzonum cok bişey istemiyorum yani
                                İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X