Dün Galatasaray- Samsun maçını izledim bizim Mustafa'dan hiç bir artısı yok, hatta hava toplarında Mustafa'ya göre çok daha arkada.
Kemal Tokak Mustafanin bin kati.Trabzonspora Egemen veya Puyol gibi sert oynayan Stoper lazim.Mustafa güclü degil,Banceyi hayatta durduramaz diye düsünüyorum.
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Samsunda istenmeyen olaylar çıkacak galiba..Çıkacak olaylarda samsun taraftarı ile bizim aramızdada değil kendi taraftarımız arasnda çıkacak olaylar..TG çok fazla sayıda bilet almış sağlam geliyorlar yani..GG ise biiletsz kalmış ama onlarda orada olacak biletsiz girmeye çalışacaklar felan..Aklı olan o maça ailesiyle gitmesin..
Dayanağın ne bunu söylerken ?
Şöyle şeyler yazıp ortamı saçmasapan yere germeyin. Bir deli kuyuya taş atar misali herkeste taşın peşine düşmese bari anasını satayım.
Herhangi bir grupla alakalı değil bizim sıkıntımız. Samsunspor maç oynamadan cumartesi akşam biletler çıkıyor. Hiçbir haber yok buna dair. Bir adam gidiyor 400 tane ayırtıyor kendi grubuna, öteki gidiyor 150 tane ayırtıyor kendi grubuna, bi dernek 300 tane kendi eşine dostuna ayırtıyor ismini kullanarak. Yarım saat sonra bilet yok anasını satayım. Alınan biletler stad çevresinde borsalanıyor sonra. Benim maça gitme hakkım resmen gaspediliyor ama kimsenin umrunda değil. Trabzon'da yönetimin içinde bir vatandaşı kullanıp, belediyeden bir adamı kullanıp bilet daha çıkmadan ayırtma işine giren, bizim hakkımızı gasp eden, bu işin içinde parmağı olan her birey için iyi niyetli değiliz bu saatten sonra. Ama bilet yokda biletsiz yola çıkacaklarda kavga yapmaya gelecekler gibi komik birşeyde yok. 80 lerdeydi onlar, salak değiliz hiçbirimiz, daha geçen hafta gerizekalılar diye bağırdığı için ceza yedi bir arkadaşımız. Şimdi İstanbul'dan kalkıcaz da Samsun'a gidicez kavga etmeye kafamız o kadar çalışıyor bizim.
İnşallah bilet sorununu halledip orda olcaz, inşallah galip gelip gittiğimiz gibi döncez geri. Dahası yok.
serkan ve yumlu oynamasin mümkünse.Giray da saatli Bomba.Ama baska kimse yok ;(
Kemal Tokaki almaliydik.
böyle ilginç yorumları nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum..
kemal tokak kimdir ya iyi misiniz..
serkan ve giray ile bir mi tutuyorsunuz bu adamı..
kendinize gelin ya.. Trabzonspor'un defansını kemal tokak'a mı bıraktınız..
böyle ilginç yorumları nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum..
kemal tokak kimdir ya iyi misiniz..
serkan ve giray ile bir mi tutuyorsunuz bu adamı..
kendinize gelin ya.. Trabzonspor'un defansını kemal tokak'a mı bıraktınız..
Ne sacmaliyorsun ya Serkan 6 Aydir inanilmaz kötü.
Giray Militoya zorla Gol attiracakti.Müthis assist yapiyor rakiplere.
Kemal Tokak seneye bjk veya gsye giderse ah neden almadik dersiniz siz.
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Kemal Tokak Mustafanin bin kati.Trabzonspora Egemen veya Puyol gibi sert oynayan Stoper lazim.Mustafa güclü degil,Banceyi hayatta durduramaz diye düsünüyorum.
Kaç kere izledin hocam adamı ?
2 Samsunspor maçına da baktım hiç bir şeye benzemiyor. Hiç bir ekstra olayı yok ne sürat ne hava topu hakimiyeti.
Ayrıca Kemal'in kuvvetli olduğu da yok, bütün ikili mücadelelerde yerdeydi dün. Alıcı gözüyle izledim bizimle çok adı geçtiği için.
Asıl hata Egemen'i tutamamaktır. Ersan falan hikaye, ligin en iyi yerli stoperi bence. Çok yazık oldu. Eğer Fenerbahçe bu işlere kalkışmasaydı elimizdeki kadroyu kesinlikle koruyacaktık şampiyon olduğumuz için. O takım bu takviyeler ile bu gruptan birinci çıkardı.
En son Oğuzhan tarafından düzenlendi; 19.09.2011, 16:39.
Ne sacmaliyorsun ya Serkan 6 Aydir inanilmaz kötü.
Giray Militoya zorla Gol attiracakti.Müthis assist yapiyor rakiplere.
Kemal Tokak seneye bjk veya gsye giderse ah neden almadik dersiniz siz.
tamam sen haklısın.. ben başka maç izledim galiba..
Gelecek transfer dönemine 4-5 ay varken, şunu almalıyız, bunu almalıydık diye konuşmak mantıklı değil. Takımı destekleyin yeter. Gelecek güzel olacak,buna inanıyorum.
Samsun ve Karabük maçlarını kazanırsak moraller yerine gelir camiada.
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Giray sadece mücadele ve yüreğiyle oynayan bir arkadaşımız,futbol sadece yürekle değil ayakla oynanır buda Girayda yok,Giray saatli bomba lafına katılıyorum.
Çok aceleciyiz. Benfica maçlarından sonra böyle konuşmuyorduk bu oyuncu ile ilgili. Benzer şekilde Adrian da aynı durumda. Manisa maçında iyi, İBB maçında kötü. Bence her ikisi de takıma ve lige alışınca çok işler yapacak, biraz sabırlı olalım lütfen !
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum