biz 90 dk boyunca hucum edicek kondisyona suanda sahip deiliyz şenol hocada bunu farkınd aoldu çin 2. yarı onun için fazla saldırıyoruz ilk yarı skoru sabit tut 2. yarı saldır kondisyondan kaynaklanan bişe bu zaman ilerledikce bu dakikalar büyür
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk öncelikle şiddetten uzak bir maç olmasını temmenni ediyorum, Gs maçının ikinci yarısı Samsunspor fena top oynamadı sadece şansız bir şekilde mağlup oldular.Bizim oyuncularımızda kafa olarak bu maça farklı çıkacaklardır, o yüzden maçı zorda olsa alacağımızı düşünüyorum.Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!
Yorum
-
----------------Tolga--------------
Celustka---Giray----Mustafa---Cech
--------------Zokora---------------
----Colman----Sapara----Adrian----
--------Burak-------Halil-----------diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
volkan bence son maç çok iyiydi glowacki mustafadan daha iyi durumdaİlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle----------------Tolga--------------
Celustka---Giray----Mustafa---Cech
--------------Zokora---------------
----Colman----Sapara----Adrian----
--------Burak-------Halil-----------
benim kadrom şu
--------------tolga---------------
celustka--giray--glowacki---cech
volkan----colman--zokora---adrian
------halil--------burak---------
2. yarı : sapara,henrique,serkanSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Evet Volkan iyiydi ama benim yazdığım gibi de kadro fena durmadıİlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevolkan bence son maç çok iyiydi glowacki mustafadan daha iyi durumda
benim kadrom şu
--------------tolga---------------
celustka--giray--glowacki---cech
volkan----colman--zokora---adrian
------halil--------burak---------
2. yarı : sapara,henrique,serkan
Glowacki sakatlanmaya müsait olduğu için, şimdilik ligde kullanmasakta olur.Malum Şampiyonlar ligi var.diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
Yabancı kontejyanından hocam o alakası yok sakatlıkla. Celustka'da yedek oturdu malesef. Kaldırsalardı şunu tamamen madem ya.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle birşey varmı ya hoca sakatlanır korkusundan Glowackiyi oynatamıyor,bazen üzülüyorum şu hocanın durumuna.
Dün Galatasaray- Samsun maçını izledim bizim Mustafa'dan hiç bir artısı yok, hatta hava toplarında Mustafa'ya göre çok daha arkada.İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserkan ve yumlu oynamasin mümkünse.Giray da saatli Bomba.Ama baska kimse yok ;(
Kemal Tokaki almaliydik.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
geçen sene sonu yaptığımız muhabbeti şimdi de yapacağım ama bence önemli bir konu şöyle ki fb maçını salı günü kendi sahasında oynayacak ve muhtemelende kazanacaktır.9 puana yükseldiken sonra biz daha samsun maçına çıkmadan 3 haftada 8 puan fark yemiş olacaz.futbolcularda olumsuz etki yaratabilir diye düşünüyorum benEski Nick : @phxsuns61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum