Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçta ilgimi çeken noktalardan birisi, Lille nin bizim kulladığımız frikikte 5-6 futbolcumuzu birden bir anda ofsaytta bırakmalarıydı. Güzel çalışılmış bir taktik örnek olmalı bize.

Yorum

• Renktaşlar, ben verdiğiniz linkleri gördüm, gs ve bjk taraftarlarının yorumlarını...

evet teşekkür edelim iyi niyet var.Ama oyuncu kalitemize laf ediyorlar...sorun şu ki zaten bu mantık hatası yüzünden kaç yıldır verdikleri paraya göre başarısız oluyorlar.

Allah akıl fikir versin ne diyim.

Takım olmanın, daha doğrusu kolektif futbolda sistem takımı olmanın,herşeyden önce bulunmaz bir nimet olduğunu hala anlayamıyorlar,simler onlar için hala önemli maalesef.

Beni fazla ilgilendirmez,ama şunu bilsin buradan takip edenler, aldığımız bütün yabancılar kaliteli isimler bu sene... cech,celustka,paulo vs vs...adrianı saymıyorum bile.

Bunu şimdi anlamamaları doğal.

Ama takım,geçen seneden daha iyi.Uyum sorunun aştığımızda hepsi bunu görecek.Yeni kurulan takımın üzerinden 1 sene geçsin bakalım.O zaman yine ''biz nerde hata yaptık'' diyecekler...
      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neyse...
        Bilmem ekranlara yansıdı mı, bir ara(çoğu ara olduğu gibi) rakip nerdeyse tüm hatlarıyla bizim yarı sahamızda, bizimkiler de öyle.
        Lille kalecisi ceza sahasından çıktı, çizgiye geldi ve ısındı Bir uyana bir buyana koşu yapıyor. Dalga geçti resmen.
        Çizgi derken hangi çizgi ceza alanı çizgisi mi taç çizgisi mi orta saha çizgisi mi?Bissürü çizgi var .

Yorum

• İlk olarak KOSİFOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maçta ilgimi çeken noktalardan birisi, Lille nin bizim kulladığımız frikikte 5-6 futbolcumuzu birden bir anda ofsaytta bırakmalarıydı. Güzel çalışılmış bir taktik örnek olmalı bize.
          Biz yapsak birinin ayağı kayar düşer armut gibi ofsayt mofsayt kalmaz .

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Renktaşlar, ben verdiğiniz linkleri gördüm, gs ve bjk taraftarlarının yorumlarını...

evet teşekkür edelim iyi niyet var.Ama oyuncu kalitemize laf ediyorlar...sorun şu ki zaten bu mantık hatası yüzünden kaç yıldır verdikleri paraya göre başarısız oluyorlar.

Allah akıl fikir versin ne diyim.

Takım olmanın, daha doğrusu kolektif futbolda sistem takımı olmanın,herşeyden önce bulunmaz bir nimet olduğunu hala anlayamıyorlar,simler onlar için hala önemli maalesef.

Beni fazla ilgilendirmez,ama şunu bilsin buradan takip edenler, aldığımız bütün yabancılar kaliteli isimler bu sene... cech,celustka,paulo vs vs...adrianı saymıyorum bile.

Bunu şimdi anlamamaları doğal.

Ama takım,geçen seneden daha iyi.Uyum sorunun aştığımızda hepsi bunu görecek.Yeni kurulan takımın üzerinden 1 sene geçsin bakalım.O zaman yine ''biz nerde hata yaptık'' diyecekler...
            Bjkliler bi zahmet oyuncu kalitesinden dem vurmasınlar bu seneki kadronun aynısıyla geçen sene Kiev'deb iki maçta topla 8 tane yediler, boş boş konuşmasınlar bence
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biz yapsak birinin ayağı kayar düşer armut gibi ofsayt mofsayt kalmaz .
              biz fenerbahçemiyiz renkdaş beceriksiz olalım biz TRABZONSPORUZ.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunu bizim Tolga'da yaptı Sibel
                Bununki uzun sürdü ama çok komikti

Yorum

• Birde Trabzon top oynamadı diyen zekilere sesleniyorum,o zekilerin içinden iyi derecede yabancı dil bilen varsa avrupa basınına baksın...

Trabzonun net pozisyonu yoktu diyorlar, bizim net pozisyonumuz yoksa, lillenin onlarca vardı sanki..Net olarak 2 pozisyonları vardı,biri gol oldu.Bunu düşünmüyorlar.

Aslında düşünemiyorlar,oyunu okuyamıyorlar.Oyunu tahmin eden Zokoraydı...maçtan önce ne demişti''Orta saha maçı belirleyecek''

gerçekten de öyle oldu.Orta saha mücadelesiydi maç.Dışarıdan izleyenin kafası basmazsa basmıyor işte.

Ulusal medya adının taşıyan yavşak köpeklerin Trabzon top oynamadı gibisinden yorumları insanları bayağı yanıltmış.Aynı basın Trabzon italyada şansa kazandı derken,avrupa basını Trabzonun oyununun modern deplasman futbolu olduğunu belirtiyordu birçok kez...

Salak yorumcvularımız olunca,sonuca bağlı yorum yapan salak taraftarlar türüyor bu İstanbulda...

Ne dedikleri benim için çok mühim değil, kendi takımları içinde bu aptal yorumları yapıyorlar, takımlarına zarar veriyorlar.

edit: yanlış anlaşılma olmaması için,bu yorumumda önceki iki yorumum gibi gs ve bjk taraftarının sadece bir kısmınadır.Hani kendi takımlarının oyuncularını inci, başkalarınınkini altın kaplama zannedenlere...
                  En son Barış Burak tarafından düzenlendi; 28.09.2011, 14:24.
                  Entropi İyidir.

Yorum

Maçta ilgimi çeken noktalardan birisi, Lille nin bizim kulladığımız frikikte 5-6 futbolcumuzu birden bir anda ofsaytta bırakmalarıydı. Güzel çalışılmış bir taktik örnek olmalı bize.
                    Her türlü ofsayttaydık.Amatörce.Ama gol atma arzusu yüksek.
                    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

biz fenerbahçemiyiz renkdaş beceriksiz olalım biz TRABZONSPORUZ.
                      Yok yanlış anlamayın şakasına söyledim.Ama açıkçası ben defansımızı beğenmiyorum.

Yorum

• Başka bir takım 4 puan toplasa medya'da borozanlar öttürürlerdi.. kimsede tık yok!
                        Neyse.. bu da bizim farkımız sanırım..

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her türlü ofsayttaydık.Amatörce.Ama gol atma arzusu yüksek.
                          Ben ofsaytta değildik demedim ki?
                          Lille güzel bir taktik uyguladı bizde uygulayalım bu taktiği diyorum.

Yorum

• Arkadaslar youtube linki yokmu mac ozeti veren ??
                            # 61 Onur Recep Kivrak
                            " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Dün maçtan sonra haber kanallarına bakayım dedim bizden bir haber var mı altyazı filan.NTV,SKYTÜRK,CNNTÜRK,HABERTÜRK,TGRTHABER'de hiç bir şey yoktu (ya da ben kaçırdım günahlarını almayayım).Ama fenerbahçe 2. maçında 4 puana ulaşmış olsaydı haberler canlı bağlantılar yaparlardı.Maalesef basınımızda tarafsızlık hiç yok.
                              En son evrents tarafından düzenlendi; 28.09.2011, 13:38.

Yorum

• Beyler bana maçın ingilizce anlatımı lazım var mıdır ?
                                FIRTINA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X