Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biletler tükenmek üzere dedi NTVSPOR canlı bağlantıda ?

Yorum

• İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bılet fıyatları 100tl den baslıyor satıslar cok yavas gıdıyormus umarım rezıl olmayız bos trıbunlere sampıyonlar lıgı maçı oynayıp trabzon gıbı bır sehırde cok bu para maça bıletı ıcın..
      Bu bilet işleriyle uğraşan bir çocuğa sordum öğleyin;bilet kalmadı dedi..kombine harici 8 bin bilet bitmiş mi,emin misin diye ısrarla sordum;bilet yok abi dedi hepsi satılmış..

Bana da tuhaf geldi ama bilet yok diyor adam..bilemiyorum doğru mu..
      Herkese Merhaba

Yorum

• stadyuma çok yakınız kime sorsam herkes bilet arıyorum diyor bilet nerede var ?
        7 GELİYOR 7

Yorum

• biletlerin hepsi satıldığı doğru ise süper haber.
          Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Bütün biletlerin satılmasına neden bu kadar şaşırdınız ki ?

Yorum

• Biletlerin hepsi satılmış,20 bin bayrak hazırlanmış,TSCLUP ta forma kalmamış,

Yorum

• Trabzon da ilk ŞL maçı..

biletlerin tükenmesi normal..

ama maça gidenler bu kadar para verdim bağırmam falan demez inşallah..

Yorum

• Bu maçta o stad ful dolmuyorsa hangi maçta dolacak..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Son 5 saat 30 dakika ..............................
                    En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                    En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Star Avrupaya yayini kapatiyor, degil mi?

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lades gibi aklımızda ne unutması.
                        illa kazanmak mı lazım? o, maçı tvden izlerken ben ona somak istiyorum... sahi volki koyduk mu?

Yorum

• Eğer biletler tükendiyse helal olsun Trabzon halkına. Bugün baskı kurmak sahada oynayacağımız futboldan daha önemli.
                          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• O stad bir şekilde dolar bence meraklanmaya gerek yok önemli olan tribündeki taraftarın etkisi ne olacak ? Rakip takım oyuncularının ayaklarını titretebilecekmiyiz ?Bunları konuşmalıyız tartışmalıyız .Neyse maça gelecek olursak Lille bizi üstüne çekmeye çalışacaktır mutlaka.. biz de hurra saldırırsak cezayı kesebilecek oyunculara sahipler bu yüzden kontrollü ataklar gerçekleştirmeliyiz.. orta saha elemanları yardımlaşmayı çok iyi yapabilmeli çünkü rakip takımın orta üçlüsü bu konuda çok iyi.. bir şekilde orta sahada üstünlüğü ele almalıyız bu konuda Colman çok önemli eğer o gününde olursa Trabzonspor da gününde olur .Benim için 1 puan yeterli bir sonuç ama mutlaka ve mutlaka kaybetmemeliyiz eğer Lille'e burda 3 puan verirsek açık söylüyorum İnter galibiyetinin hiçbir anlamı kalmaz bu bilinçte maçı sabırlı bir şekilde bitirip önümüze bakmalıyız .Umarım bir kez daha tarih yazarız .Dik oynayın !
                            En son Samet Berber tarafından düzenlendi; 27.09.2011, 16:25.

Yorum

• İşsiz güçsüz olduğu halde bilete 100 TL veren adamlar var etrafımda.

Neyse bu konu kapansın.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bıraz once cnn de ertem şener cok guzel konustu trıbunler dolsun dıe dil döktu ..aslında hıc bu sozlere gerek kalmadan her mac full cekmemız lazım ama seneler gectıkce trbzon halkı ılgısızlesıo mu nedır cozemedık
                                https://twitter.com/AlihanGedik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X