Biletler tükenmek üzere dedi NTVSPOR canlı bağlantıda ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille
Daraltma
X
-
Bu bilet işleriyle uğraşan bir çocuğa sordum öğleyin;bilet kalmadı dedi..kombine harici 8 bin bilet bitmiş mi,emin misin diye ısrarla sordum;bilet yok abi dedi hepsi satılmış..İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebılet fıyatları 100tl den baslıyor satıslar cok yavas gıdıyormus umarım rezıl olmayız bos trıbunlere sampıyonlar lıgı maçı oynayıp trabzon gıbı bır sehırde cok bu para maça bıletı ıcın..
Bana da tuhaf geldi ama bilet yok diyor adam..bilemiyorum doğru mu..Herkese Merhaba
Yorum
-
illa kazanmak mı lazım? o, maçı tvden izlerken ben ona somak istiyorum... sahi volki koyduk mu?İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLades gibi aklımızda ne unutması.
Yorum
-
O stad bir şekilde dolar bence meraklanmaya gerek yok önemli olan tribündeki taraftarın etkisi ne olacak ? Rakip takım oyuncularının ayaklarını titretebilecekmiyiz ?Bunları konuşmalıyız tartışmalıyız .Neyse maça gelecek olursak Lille bizi üstüne çekmeye çalışacaktır mutlaka.. biz de hurra saldırırsak cezayı kesebilecek oyunculara sahipler bu yüzden kontrollü ataklar gerçekleştirmeliyiz.. orta saha elemanları yardımlaşmayı çok iyi yapabilmeli çünkü rakip takımın orta üçlüsü bu konuda çok iyi.. bir şekilde orta sahada üstünlüğü ele almalıyız bu konuda Colman çok önemli eğer o gününde olursa Trabzonspor da gününde olur .Benim için 1 puan yeterli bir sonuç ama mutlaka ve mutlaka kaybetmemeliyiz eğer Lille'e burda 3 puan verirsek açık söylüyorum İnter galibiyetinin hiçbir anlamı kalmaz bu bilinçte maçı sabırlı bir şekilde bitirip önümüze bakmalıyız .Umarım bir kez daha tarih yazarız .Dik oynayın !En son Samet Berber tarafından düzenlendi; 27.09.2011, 16:25.
Yorum
-
bıraz once cnn de ertem şener cok guzel konustu trıbunler dolsun dıe dil döktu ..aslında hıc bu sozlere gerek kalmadan her mac full cekmemız lazım ama seneler gectıkce trbzon halkı ılgısızlesıo mu nedır cozemedık
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum