İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille
Daraltma
X
-
ne zeminmiş mübarek 3 ayda oturmadı........İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLille iyi bir takım kuşkusuz ayağa hızlı pas yapan br takım imajı var ne kadar seyretmesemde. Ama zeminin kötü olması bizim lehimize olacak...
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
sabri ugan kim? adını duymadım şu zamana kadar hiç.İlk olarak snn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok şükür!
buldum sabri uganı
http://www.youtube.com/watch?v=3ScR2eU1fYY
En son Necmi6161 tarafından düzenlendi; 26.09.2011, 10:15.
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesabri ugan kim? adını duymadım şu zamana kadar hiç.
" SENİN ASİL DURUŞUN YETER "
Yorum
-
yadaİlk olarak ido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle------------tolga-----------
celustka-giray-glovacki-cech
-------colman-zokora-------
serkan----adrian--------halil
---------henrique----------
------------tolga-----------
halil-------adrian--------alan
Yorum
-
halil ve henrique'nin yerlerinin değişmesi gerek sanırımİlk olarak ido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle------------tolga-----------
serkan----adrian--------halil
---------henrique----------adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem
Yorum
-
henrique geriye yardım etmez ama halil savunmaya kadar gelir diye böyle yaptım.İlk olarak Telha TANYILDIZI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehalil ve henrique'nin yerlerinin değişmesi gerek sanırım
Yorum
-
--tolga-----------İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyada
------------tolga-----------
halil-------adrian--------alan
halil-------adrian--------Sapara(Serkan)
Ben olsam Alanı her maç 2. YARI SÜRERİM, ilk 11 topçusu değil, çok top kaybı yaşıyor kendinin de takımın da moral motivasyonunu bozuyor. Piotr nerede arkadaş yaa, ne oldu bu adama? Tam onun maçı???Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum