Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu akşam lille o stadta antreman yapmasa .yağmurla birlikte bataklığa döner zemin.anlamıyorum kardeşim daha yeni revizyondan geçmemiş miydi saha ,komple değişmişti zemin. umarım adam gibi yapmışlardır akarını
    Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• Lille kariyerinde 36 maçta 25 gol atan ve fiziği ile oturmamış bir defans hattına sahip olan takımızı çok zorlayacak bir oyuncuya sahipler ileri uçta, Moussa Sow..
      Kaleci Tolga bu maçta tekrar ya kahraman olur yada defansın hatalarının diyetini ödeyen kişi olur. Mümkün olduğunca çok pas yaparak adamlara kendi yarı sahamızda top yaptırmamamız lazım. Beraberlik bile çok iyi sonuç bu aşamada. Temkinli olmamız lazım.
      perdere la trebisonda
      @miractopal

Yorum

• Burak Yılmaz: Umut'u bu sezon çok arıyorum. Beni maçlarda o kadar rahatlatıyordu ki sorma. Bir de Umut'un adam kovalama özelliği vardı. Kene gibi yapışıyordu rakibe...
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Biletlerin fiatlarina bak ohaaaaa

Yorum

• bu maç kim ne ders desin inter maçından zor olacak takım taraftarın gazına gelip de topla tüfekle hücum yapmamalı uyutup aniden golü atıp maçı bitirmeli
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Birlikte oynarken müthiş bir ikili oluşturmuştuk. Bazen maç içinde çok yorulduğum zamanlar olurdu. Umut’a gidip, on dakika benim kanadımda oyna. Biraz dinleneyim derdim. İki kişilik enerji harcar açığımı kapatmaya çalışırdı.

BY17
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Çok tehlikeli bir takım. Çok dikkatli olmalıyız.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• bu bılet fıyatları nedır ya.trabzonun ekonomısı belli.ıns stad dolar.dayımla konustum gıdıcem dedı ama ıns maddı sıkıntısı olan bır ınsan kendısı cok da istiyor gıtmek ama ıns gıder bugun tekrar konusucam.
                  Bu mactan puan ya da puanlarla ayrılalım yeterlidir.sonuc onemli değil.kimin attığı da onemli değil gol ya da ıns golleri.yeterki puan alalım.cok cok iyi bir takımla oynuycaz.takımımız ıns bunun bılıncınde olur ve fiziksel psikolojik olarak hazır olurlar.dualarımız takımımızla.

trabzonsporumuza başarılar dileriz... İnşallah ülkemizi tekrar gururlandırır. (yazan bir fenerli dostum.Feneri sevmem ama bu arkadaşta beni tebrik etti burdada benım kullanıcımdan yazmak istedi.)
                  2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• Kendi evimizde iyi oynuyamıyoruz

Lille maçı İnter maçından çk daha zor olacak.

1-1 diye geçiyor içimden. Bu da iyidir.

Galibiyet alırsak yolu da yarılamış oluruz zaten.

Yorum

• lil analizi yapabilcek var mı?? sakatı formda ismi falan bilen varmı en azından kısa bir bilgi??
                      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• avnı akerdekı maraton trubunu ıptal edılsın artık maçlarda yıkılsın daha ıyı zira goruntu kırlılığı tek bır ses cıkmıyor cekırdekcı tayfa ınsanın sınırlerını bozuyor..

Yorum

• kızmayında bişi sorcam

cevabını göremedim de star şifre koycak mı
                          Oscar CARDOZO
                          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Keşke 50 TL olsaydı biletler .
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İnter Milan maçının aynı taktığı ile sahaya çıkmalıyız. 11 kişi topun arkasına, deplasmanda oynuyoruz gibi...zokayı yutan lille takımını kontra toplar ile vurmak .....Yoksa bizim takımın rakibe ilerde baskı yapıp gol atacak henüz bir yapısı yok. Defansımız bizi zorlar......Onun için akıllı oynayıp ( gerekirse 1 puan iyidir) sonuca gitmek lazım.
                              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• gruptan cıkmak ıstıyorsak beraberlık falan hıkaye lıllı evımızde yenmek zorundayız oyle abartılacak bır takım değıl gucler esıt ev sahıbı olmanın avantajıyla yenmemız lazım lıllı evınde yenemıyorsan kımı yenceksın sampıyonlar lıgınde lıllın altında değıl ustunde takımlar var..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X