Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kim mi ? Seçim zamanı olanları unuttun galiba renktaş. He diyorsan ki, öyle bir şey yok. Kale arkasındaki taraftar gruplarımız 300er lira vererek aldılar kombinelerini. O zaman kusura bakmasınlar, günahlarını aldım.
    .
    Seçim zamanından bize ne sonuçta bu kombineler kulübe parası verilerek alındı, herşeye muhalefet olmayalım, kombineler kulüp tarfaından bedava verilmiyor.

Her neyse bu konu kapansın, herkes ezbere konuşuyor çünkü.
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamam sizin köy onlarınkindende büyük oldumu?
      Hala devam ediyorsun utanmadan sıkılmadan.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Seçim zamanından bize ne sonuçta bu kombineler kulübe parası verilerek alındı, herşeye muhalefet olmayalım, sonuçta kombineler kulüp tarfaından bedava verilmiyor.

Kulüp tarafından bedava verilip verilmediğini bilmiyorum ama valiliğin ve işadamlarının alıp bedava dağıttığı kombineler var.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Seçim zamanından bize ne sonuçta bu kombineler kulübe parası verilerek alındı, herşeye muhalefet olmayalım, sonuçta kombineler kulüp tarfaından bedava verilmiyor.

aynen herkez bi tutturmuş gidiyo kombineler bedava alındı diye..hiç bişeden haber iniz olmadan insanları lekelemek bu kadarmı kolay...

Yorum

• Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Gruptan çıkınca kadrolar tekrar mı veriliyor ve transfer dönemi açılıyr mu o ana dek?? Bir üst turda Samba, Volkan, Olcan falan düşündüm de
            Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aynen herkez bi tutturmuş gidiyo kombineler bedava alındı diye..hiç bişeden haber iniz olmadan insanları lekelemek bu kadarmı kolay...
              Hayret düzgün de konuşabiliyormuşsunuz köy möy katmadan.

Yorum

• Neyse, gerilmeyelim boşuna. Hepimiz aynı saftayız
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Gruptan çıkınca kadrolar tekrar mı veriliyor ve transfer dönemi açılıyr mu o ana dek?? Bir üst turda Samba, Volkan, Olcan falan düşündüm de
                  Grup maçları aralıkta bitiyor.Devre arası alınan oyuncular da oynatılabiliyor diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim de.Yanılıyorsam kusura bakmayın.

Yorum

• Öncelikle takımımızı mevcut şartlarda gösterdiği mücadele için yürekten kutluyorumm..

İlk yarıdaki tutukluk hariç ikiçi yarının son yarım saatdeki canlılıkla beraberliği hak etmiştik..

İnter maçında olduğu kadar çok pozisyonda vermedik ortada bir oyun oldu..

Saha zemininin bozuk olması büyük ölçüde bizim yararımıza oldu,ama her ne olursa olsun o zemin o ışıklandırma ş.liginde oynayan bir takıma yakışmıyor..

Süper ligde bile avni aker kalite olarak ilk 10 a giremez bu durum gerçekten acı verici...

Gerekirse a.gücü maçıda başka bir şehirde oynansın fakat kesinlikle bir çözüm bulunsun..

Bu maç geride kaldı cska maçlarından alacağımız 4 puan bizi bir üst tura atacaktır ilk deneyimde güzel başlangıç mutluluk verici..
                    En son bordo08 tarafından düzenlendi; 28.09.2011, 14:15.
                    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Grup maçları aralıkta bitiyor.Devre arası alınan oyuncular da oynatılabiliyor diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim de.Yanılıyorsam kusura bakmayın.
                      Sağol kardeş.. Öyle oluyorsa ve gruptan çıkarsak o gazla çok iyi oyuncular alabiliriz... Takım güzel oynuyor ama yine de ben 2-3 transfer yapılmasını istiyorum...
                      Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak kacandan tarafından gönderildi
                        salak taraftarlar türüyor bu İstanbulda...

Çok terbiyesizce yazılmış bir yazı.yakışmadı sana.sen beğenmiş olabilirsin.ama herkes beğenmek zorunda değil.sen yorum yapabiliyorsan beğenmeyende yorum yapabilir.öyle bir ayrım olsaydı bu forumun ne anlamı olurdu.
                        bende Trabzon'un oyununu beğenmeyen zekilerdenim.ama hiçbir basından etkilenmedim.kendim seyrettim.yorumumu bu şekilde.beğenmedim.ama mutluyum.

iyi de ben bu yazıyı Trabzonspor taraftarına atfetmedim ki...

yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim,benim yazım, önceki iki yazım gibi,gs ve bjk taraftarının bir kısmınaydı.

Dediğim gibi bu yorumumda Trabzonspor taraftarını kasdetmedim.İstanbul diye o yüzden vurguladım.Yanlış anlaşılma oldu sanırım,kusura bakmayın.
                        En son Barış Burak tarafından düzenlendi; 28.09.2011, 14:29.
                        Entropi İyidir.

Yorum

• renkdaslar macin özeti iyi ses kalitesinde varmi? benim bulduklarimda ya ses kalitesi kötü yada direkt penaltiyi veriyor...yani penalti verilmeden taraftarin ugultusunu ve bir anki sevincini duymak istiyorum...
                          ...imza...

Yorum

• full maç linki arayrım bende...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herseye ragmen sonuctan dolayi cok mutluyum...

Tebrikler Trabzonspor...

Macla ilgili biraz sonra yazacagim..

Kötü oynadik. Bircok faktör var tabiki. Bunlarin icindeki en büyük faktör Alanzinho'nun yaptigi top kayiplari.

Alan ile baslamanin ne kadar yanlis oldugunu daha önce bircok macta gördük. Inter macinda yine buna yakin bir performans ortaya koymustu. Karabük macindaki performansi sanirim Senol Hocayi yaniltti. Alan bir oynar bir oynamaz.

Bu denli yetenekli bir Futbolcu bu kadar pas hatasi yapmaz, yapmamali. Kaptirilan toplar kalemizde hep tehlikle oldular. Ofansif anlamda da hicbir katkisi yoktu. Macin en kötü ismi ve ayni zamanda takimi frenleyen bence Alanzinho idi. Sanirim bunda herkes hemfikir.

Alan'in yanina birde Colman'i koyabiliriz. Oda kötü olunca ortaya cok daha kötü bir tablo cikti.

Sistem Inter macindaki sistemdi ve cok dogru bir tercihdi. Halil ve Henri'nin defansif anlamda cok katkilari oldu.

Dedigim gibi Alan ile Colman ikilisi, özellikle Alan, takim oyununu büyük ölcüde etkilediler.

Yenilen golde saniyorum yine orta sahada kaptirlan bir top vardi. Tabi Sow da cok sansliydi. Ama neticede bu toplar tehlikeye yol aciyorlar. Umarim ayni hatayi Moskova macinda tekrarlamayiz.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 61_Hasan_69

Bir mesajını koyarsam buraya yüzün kızarır mı ? burda bilmişlik taslayıp ahkam keserken dön arkana bir bak.
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X