Öncelikle yenilmememiz lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille
Daraltma
X
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynanmamış sayılsaydı kart cezalarımız sıfırlanmış olması gerekirdi.Ueafa o maçlarının hepsini resmi olarak oynandı kabul ettiTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA puan sıralaması başlığında da birkaç kez dile getirmiştik ama bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim. Ön eleme maçlarında oynanılan maçlar için UEFA kulüplere puan vermez. Dolayısıyla Benfica veya Bilbao maçında aldığımız beraberlikten dolayı herhangi bir kulüp puanı kazanmadık. Bert Kassies bu anlamda önemli bir kaynaktır. Lâkin ortada bir çelişki karmaşası var. http://www.uefa.com/memberassociatio...lub/index.html adresinden de görüleceği üzere UEFA'nın resmi sitesindeki bu sezon alınan puan sıralamasında, Şampiyonlar Ligi yerine Avrupa Ligi'nde oynuyor gözüküyoruz. UEFA da kendi içerisinde çelişkili davranıp buradaki sıralamayı birkaç kez değiştirdi. Avrupa Ligi play off'una katılan takımlara verilen 1.5 puanı 2 hafta önce de eklemişlerdi. Daha sonra bunu kaldırdılar ama bu hafta yeniden eklediler. Bu konuda hesaplama sayfasını düzenleyen kişilerin, yaptığı bir hata da ortaya çıkmış olabilir. Benim mantığıma göre Avrupa Ligi play off'una katıldığı için verilen 1.5 puanın normal şartlarda geri alınması gerekiyor. Zaten Şampiyonlar Ligi'ne katıldığımız için 4 giriş puanını almış olduk. Geçtiğimiz sezondan elde ettiğimiz Şampiyonlar Ligi ön eleme oynama hakkıyla birlikte, yeni sezona zaten 1.5 puanla giriş yaptık. Ancak hem Benfica'yı hem de play off turunda çıkacak diğer rakibimizi yenip eleme yoluyla Şampiyonlar Ligi'ne kalsaydık bu 1.5 puan silinip yerine 4 puan eklenecekti. Benzer bir durum Avrupa Ligi için de geçerli. Avrupa Ligi play off'unu oynama hakkı elde ettiğiniz de 1.5 puan veriliyor. Ancak gruplara kalıp, puan kazandığınız anda size verilen o 1.5 puanı geri alıyorlar. Ben yine de Bert Kassies'e 1.5 puan karmaşasıyla ilgili mail attım. Bu durumu öğrenip gerekli bilgilendirmeyi yapar diye umuyorum...
bu siteye bakarsak kimi puan almamış kimi 1 almış kimi 1,5 kimi de 2... ilginç bi puanlandırma sistemi var uefanın beşiktaşın eleme puanı 0 mesela ama bursasporunsa 1,5.. ben bizim 1,5 puanın trabzonsporun elemelerde aldığı iki beraberlikten geldiğini düşünüyordum. çünkü cl de beraberliğin değeri 1 el deyse 0,5.. neyse böyle iyi olmuş inşallah değişmez puanlamamız
Yorum
-
İlk olarak drogba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/...tcoef2012.html
bu siteye bakarsak kimi puan almamış kimi 1 almış kimi 1,5 kimi de 2... ilginç bi puanlandırma sistemi var uefanın beşiktaşın eleme puanı 0 mesela ama bursasporunsa 1,5.. ben bizim 1,5 puanın trabzonsporun elemelerde aldığı iki beraberlikten geldiğini düşünüyordum. çünkü cl de beraberliğin değeri 1 el deyse 0,5.. neyse böyle iyi olmuş inşallah değişmez puanlamamızTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Biz bu macı alırız... her sey düzelir.. yine bana kızacaksınız ama ne yapayım valla kirli liğde bir sezon geri kalalım hiç takmıyorum biz asıl olmamız yerdeyiz vitrindeyiz burda yapacaklarımız önemli biz illaki yine avrupaya gidecegiz play off sag olsun...
hızlı giden atın b.ku seyrek düşermiş biz itlerin ipini saldık cekecegimiz zamnıda biliriz herkes rahat olsun... şimdi bazılarına hava basıyoruz patlayacaklar... patlayacaklar...Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
Yorum
-
balmont,pedretti,hazard,sow bu dörtlü çok tehlikeli
hazard messi kadar tehlikeli bir oyuncu özellikle sürati ve kolay adam geçmesi messidende iyi bence. balmont orta sahada adeta bir pittbull sert futbolu ve güçlü fiziği ile ön planda ilerlemiş yaşına rağmen 90 dakika her yerde görebilirsiniz
şenol hocanın bu dört oyuncuya dikkat etmesi lazım
defansları bizim için avantaj olabilirtatanga
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum