Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öncelikle yenilmememiz lazım.

Yorum

• bizim oynayacağımız maçlar kadar interin bundan sonra kalan maçları da önemli, inter kalan 5 maçın 4'ünü alır bizle de berabere kalırsa süper olur, interin en az kayıpla bu gruptan çıkması lazım

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oynanmamış sayılsaydı kart cezalarımız sıfırlanmış olması gerekirdi.Ueafa o maçlarının hepsini resmi olarak oynandı kabul etti
        UEFA puan sıralaması başlığında da birkaç kez dile getirmiştik ama bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim. Ön eleme maçlarında oynanılan maçlar için UEFA kulüplere puan vermez. Dolayısıyla Benfica veya Bilbao maçında aldığımız beraberlikten dolayı herhangi bir kulüp puanı kazanmadık. Bert Kassies bu anlamda önemli bir kaynaktır. Lâkin ortada bir çelişki karmaşası var. http://www.uefa.com/memberassociatio...lub/index.html adresinden de görüleceği üzere UEFA'nın resmi sitesindeki bu sezon alınan puan sıralamasında, Şampiyonlar Ligi yerine Avrupa Ligi'nde oynuyor gözüküyoruz. UEFA da kendi içerisinde çelişkili davranıp buradaki sıralamayı birkaç kez değiştirdi. Avrupa Ligi play off'una katılan takımlara verilen 1.5 puanı 2 hafta önce de eklemişlerdi. Daha sonra bunu kaldırdılar ama bu hafta yeniden eklediler. Bu konuda hesaplama sayfasını düzenleyen kişilerin, yaptığı bir hata da ortaya çıkmış olabilir. Benim mantığıma göre Avrupa Ligi play off'una katıldığı için verilen 1.5 puanın normal şartlarda geri alınması gerekiyor. Zaten Şampiyonlar Ligi'ne katıldığımız için 4 giriş puanını almış olduk. Geçtiğimiz sezondan elde ettiğimiz Şampiyonlar Ligi ön eleme oynama hakkıyla birlikte, yeni sezona zaten 1.5 puanla giriş yaptık. Ancak hem Benfica'yı hem de play off turunda çıkacak diğer rakibimizi yenip eleme yoluyla Şampiyonlar Ligi'ne kalsaydık bu 1.5 puan silinip yerine 4 puan eklenecekti. Benzer bir durum Avrupa Ligi için de geçerli. Avrupa Ligi play off'unu oynama hakkı elde ettiğiniz de 1.5 puan veriliyor. Ancak gruplara kalıp, puan kazandığınız anda size verilen o 1.5 puanı geri alıyorlar. Ben yine de Bert Kassies'e 1.5 puan karmaşasıyla ilgili mail attım. Bu durumu öğrenip gerekli bilgilendirmeyi yapar diye umuyorum...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          UEFA puan sıralaması başlığında da birkaç kez dile getirmiştik ama bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim. Ön eleme maçlarında oynanılan maçlar için UEFA kulüplere puan vermez. Dolayısıyla Benfica veya Bilbao maçında aldığımız beraberlikten dolayı herhangi bir kulüp puanı kazanmadık. Bert Kassies bu anlamda önemli bir kaynaktır. Lâkin ortada bir çelişki karmaşası var. http://www.uefa.com/memberassociatio...lub/index.html adresinden de görüleceği üzere UEFA'nın resmi sitesindeki bu sezon alınan puan sıralamasında, Şampiyonlar Ligi yerine Avrupa Ligi'nde oynuyor gözüküyoruz. UEFA da kendi içerisinde çelişkili davranıp buradaki sıralamayı birkaç kez değiştirdi. Avrupa Ligi play off'una katılan takımlara verilen 1.5 puanı 2 hafta önce de eklemişlerdi. Daha sonra bunu kaldırdılar ama bu hafta yeniden eklediler. Bu konuda hesaplama sayfasını düzenleyen kişilerin, yaptığı bir hata da ortaya çıkmış olabilir. Benim mantığıma göre Avrupa Ligi play off'una katıldığı için verilen 1.5 puanın normal şartlarda geri alınması gerekiyor. Zaten Şampiyonlar Ligi'ne katıldığımız için 4 giriş puanını almış olduk. Geçtiğimiz sezondan elde ettiğimiz Şampiyonlar Ligi ön eleme oynama hakkıyla birlikte, yeni sezona zaten 1.5 puanla giriş yaptık. Ancak hem Benfica'yı hem de play off turunda çıkacak diğer rakibimizi yenip eleme yoluyla Şampiyonlar Ligi'ne kalsaydık bu 1.5 puan silinip yerine 4 puan eklenecekti. Benzer bir durum Avrupa Ligi için de geçerli. Avrupa Ligi play off'unu oynama hakkı elde ettiğiniz de 1.5 puan veriliyor. Ancak gruplara kalıp, puan kazandığınız anda size verilen o 1.5 puanı geri alıyorlar. Ben yine de Bert Kassies'e 1.5 puan karmaşasıyla ilgili mail attım. Bu durumu öğrenip gerekli bilgilendirmeyi yapar diye umuyorum...

bu siteye bakarsak kimi puan almamış kimi 1 almış kimi 1,5 kimi de 2... ilginç bi puanlandırma sistemi var uefanın beşiktaşın eleme puanı 0 mesela ama bursasporunsa 1,5.. ben bizim 1,5 puanın trabzonsporun elemelerde aldığı iki beraberlikten geldiğini düşünüyordum. çünkü cl de beraberliğin değeri 1 el deyse 0,5.. neyse böyle iyi olmuş inşallah değişmez puanlamamız

Yorum

• şimdi bir daha baktım ve el deki beraberlik de 1 puanmış yani cl yle aynı, saçmalığa bak.. ben pes ediyorum.. uefanın işine akıl sır ermez

Yorum

• İlk olarak drogba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/...tcoef2012.html

bu siteye bakarsak kimi puan almamış kimi 1 almış kimi 1,5 kimi de 2... ilginç bi puanlandırma sistemi var uefanın beşiktaşın eleme puanı 0 mesela ama bursasporunsa 1,5.. ben bizim 1,5 puanın trabzonsporun elemelerde aldığı iki beraberlikten geldiğini düşünüyordum. çünkü cl de beraberliğin değeri 1 el deyse 0,5.. neyse böyle iyi olmuş inşallah değişmez puanlamamız
              Hocam üstte de yazdım. Gruplara kaldığın zaman sana verilen 1.5 puan geri alınıyor. O yüzden BJK'ye verilen 1.5 puan da geri alındı. Bursa play off'da kaldığı için 1.5, Antep 3.ön eleme de kaldığı için de 1 puan aldı. Yoksa o puanların galibiyet, beraberlikle ilgisi yok...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Biz bu macı alırız... her sey düzelir.. yine bana kızacaksınız ama ne yapayım valla kirli liğde bir sezon geri kalalım hiç takmıyorum biz asıl olmamız yerdeyiz vitrindeyiz burda yapacaklarımız önemli biz illaki yine avrupaya gidecegiz play off sag olsun...

hızlı giden atın b.ku seyrek düşermiş biz itlerin ipini saldık cekecegimiz zamnıda biliriz herkes rahat olsun... şimdi bazılarına hava basıyoruz patlayacaklar... patlayacaklar...
                Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• asıl hesap su kulubün gelişmesi için

lig de 34+6 40 mac yani

şampiyonlar liğinde grup macları 6 mac.. + 4 mac final demek yani 10 mac

futbolcular 10 mac yüksek konsantre ve yüksek kondisyonyala su macları bir tamamlasın önümüz cok acılacak...
                  Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• kesinlikle ama kesinlikle savunmaya öncelik vermeliyiz beraberlik bize yarar
                    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• kapatın şu başlığı gözünüzü seveyim, lig gidiyor elden.
                      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Yenemiyorsak bile yenilmeyelim yeterli kendi evimizde
                        ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Şu Avni Aker'deki taraftardan sıtkım sıyrıldı artık..Hiç mi heyecan olmaz bir statta hiç mi organizasyon olmaz, herkes mi ayrı telden çalar..Bazen şehrin bu takımı haketmediğini hakkını veremediğini düşünüyorum artık.

Yorum

• Haftaya C.L maçımızın olduğunu hatırlayınca tüm sıkıntım,üzüntüm geçiyor.
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• şampiyonlar liginin bir numaralı stratejisi... önce yenilme! alamadığımız 3 puanı rakibe vermemmeliyiz...

Yorum

• balmont,pedretti,hazard,sow bu dörtlü çok tehlikeli

hazard messi kadar tehlikeli bir oyuncu özellikle sürati ve kolay adam geçmesi messidende iyi bence. balmont orta sahada adeta bir pittbull sert futbolu ve güçlü fiziği ile ön planda ilerlemiş yaşına rağmen 90 dakika her yerde görebilirsiniz

şenol hocanın bu dört oyuncuya dikkat etmesi lazım

defansları bizim için avantaj olabilir
                                tatanga

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X