Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence saha dışında herşey bizim için iyiydi bugün
    adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tolgaya ne diyorsunuz tolgaya ?

Artik kaleci oldu diyebiliyormusunuz?
      Valla sen olsan "bir çiçekle bahar gelmez" derdin gerisini bilmiyorum
      *
      *
      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İstediğimizi aldık bence Serkan ve Henrique gerçekten çok aksatıyor bizi. Henrique iyi güzel ancak çok yavaş. Bize Burak ve Adrian gerekiyor. Bunların haricinde vurdu mu golünü atacak sağlam bir forvet gerekiyor. Maçlara resmen forvetsiz çıkıyoruz. Burak gol atıyor ancak kendisi sağ açık.

Neyse hala lideriz Mutluyuz.
        Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• halil çok iyi niyetli ya bazen çıldırtsada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyo daha iyi olur inş

Yorum

• halil ya..adamın acıklamalrı okadar icten ve doğalki...ben golcüyüm ama defansif oynuyrum...önemli olan trabzonspor un başarısı...helal olsun sana be...mücadelen yeter...

Yorum

• Henriquenin vurdumduymaz hareketleri bana gore cok amatorce. Bu sistemde Umutu aratiyor diyebilirim Ama bir lig macinda kesip CLde oynatmak bu hareketlere yol acabilir.

Yorum

• alabilecegimiz en iyi puan olasiliklarindan biriydi..2 macta 6 puan kim hedefliyordu sampiyonlar ligi baslamadan?

bu beraberlik en az inter galibiyeti kadar önemlidir..
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  -----Zokora---Adrian----

Burak----Henrique----Halil

---------Pawel----------

Yakında ideal kadromuz bu olacak inanıyorum
                  Pawel yerine burak daha iyi olur santrfor olarak, bildiğiniz gibi çok iyi defans arkasına sarkıyor.

Yorum

• halil pokemon gibi, kanat oynayınca evrim geçiri hamit oluyor yahu bi garip oldum onu o şkeilde oynarken görmek cok iyi mücadele etti :

Yorum

• Lucescu futboluna devam.Bu zeminde bu kadar futbol olur.Serkan,Alanzinho,Henriqenin bir an önce kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor..
                      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Halil'i gitgide Hamit'e benzetiyorum...
                        Fizik olarak degil tabii : )

Yorum

• Man.Unt 3-3 Basel .. İlginç. Hemde 3-0 Dan 3-3 Olmuş..

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada evimizde oynayacağımız ilk Cl maçı 35 gün sonra, milli maç arası nedeniyle 18 gün sahayı kullamyacağız.İnş. çimler için uğraşılır

Dün tam olarak dinleyemedim ama sanki başkan bahsettiğin bu 18 günlük boşlukta yurtdışundan çim mi getircez ne dedi tam anlayamadım açıkcası
                            milan

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oynamıyor kardeşim gerisi hikaye.Adam kafasına göre takılıyor............
                              Katılmıyorum.
                              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• ilker yasin e maç boyu saydırdım zorla mı veriyorlar bunu bizim maçlara sus otur aşağı ne gereksiz adamsın sen maç boyu ezdi bizi golden sonra çevir kazı yanmasın..!

karşıdaki takım fransa şampiyonu kadrosunda var 15-20 milyonluk adamlar ne bekliyorsunuz gol şov mu yapalım fb bjk olsa çok bi b.k olacak sanki biz en iyi şekilde temsil etmekteyiz ülkeyi vermesinler şu odunları bizim maça ilker yasin bizim maçları anlatmak zorunda mı öyle bir zorunluluğu mu var beyler ?

ama harbiden çaktırmadan iğneliyor sabır sabırda bir yere kadar karşımızda samsun ibb felan yok saldır saldırda gör bilmem neyin bilmem nesini, futbolu bir sen mi biliyorsun ?!
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X