Lucio nasıl bir oyuncudur öyle. İlk yarıda bir pozisyonda ileri çıktı ağzım açık kaldı, öyle bakakaldım resmen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille
Daraltma
X
-
Evet Tribünde Olacakİlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca bu maçta da cezalımıydı ????Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
Evet bu maçla cezası bitecek diye biliyorum yani gelecek maçta kulübede.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca bu maçta da cezalımıydı ????
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCSKA'nın golü ofsaytmış beyler..

Şaka bir yana, CSKA'yı çok beğendim..
öndeki adamları iyice silmelisin. fenerlilerden azıcık ders alman lazım
Yorum
-
bombaaaaaaaaİlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCSKA'nın golü ofsaytmış beyler..

Şaka bir yana, CSKA'yı çok beğendim..
ay inanmam
paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
-
Ev sahibi ekip olarak biraz defansif bir kadro olabilir ama kontrollü oyun iyidir.. Serkan ise yine soru işareti.İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadro belli olmuş.Hayırlısı olsun................
Tolga- Celustka,Giray,Glowacki,Marek Cehc- ,Serkan, Colman, Zokora, Adrian - Henrique, Halil
Yorum
-
İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestad dolmaz diye lüzumsuz bişi yazacak yerde bu maçı nasıl kazanabiliriz onu yaz, bu maçın heyecanından bahset, bu maçın keyfini yaz..
neyse şu güzel akşamda senle tartışamıcam
iyi seyirler特拉布宗冠軍
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum