Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    neymiş o son yazdıgım? şikeden bahsediyosan yalnmı arkadşım adamlar hala devam ediuo galibiyete bnim takımım ne yapıo?
    Arkadaslar herkes en kaliteli kadro sikebahcede var diyordu ama adamlar bazi maclarda ruhsuz bir sekilde dolasip puan kaybediyordular adamlar isi siki tutunca iyi puanlar aldilar ama bunlara ragmen ne olur olmaz kim vurduya gitmeyelim sampiyonlugu garantiye almak icin isi saha disindada siki tutmuslar simdi bazilari diyorki s.bahce,nin buca sivas gibi takimlara karsi sikeyemi ihtiyaci var kardesim girmedimi girmez bazi maclar vardir onun icin bir sekilde bu camura bulasmislar futbolcular bu olaylardan cok etkilenmis ve simdi hepsi kapasitesinin uzerinde oynuyor zaten ligimizde malesef 2-3 takimin disinda yenilmeyecek takim yok adamlar 17,de 17 icin olumune top oynacaklarini belli ettiler cok istemek cok sey demek biz cok istedigimizi milonada gosterdik ve basardik su anda
    s.bahce gecen sezondan daha zayif ama istek ve arzulari en ust duzeyde adamlar koseye sikisinca kenetlenmek mecburiyetinde kaldilar bizim artik kendi maclarimiz disindaki olaylarla enerjimizi tuketmeyelim kenetlenme sirasi bizlerde lig veya avrupadan birisinde basarili olursak sezon sonu fazla uzulmeyiz rahat olalim kendi kendimizi krize sokmayalim sonu iyi olmaz s.bahcenin en guclu tarafi pislik ve krizlere aliskin olmalari

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi
      İçinden böyle geçiyorsa önce Metris'e uğra. Aziz Baban seni bir kutsasın Sonra git Fenerbahçe'yi tut. Formanı da ben alacağım söz !
      Amenooo !

"We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya futboldan anlamıyorsun yada provokatörsün acilen yöneticilerin sana ceza vermesi gerekiyor tüm mesajların kışkırtma kokuyor...

1-fener ilk ordu maçını izledin mi......izledim ilkyarı ordu 3-0 yapıyodu...

2-yada antepin orta sahasının yol geçen hani gibi olmasını......buna bişe diyemm ikinci yarı kötüydü antep..

3-şimdi gelmişsin fener hak ederek alıyor diyorsun....gecen sene hak etmedi ben sadece onu lafın gelişi söledim....

4-trabzonspor dün kötü oynamadı sadece gol pozisyonu üretemedi...iyi oynayana takım nasıl pozisyon üretemez cvp verrmisin?

5-ibb Avrupa da dünkü oyun şekliyle yenemeyeceği takım yok
        ...taç atışı sonucu gol yedik farkındaysan! bundan 3 sene öncede sivasta aynı şekilde taç atışından gol yemiştik..

ben trabzon'luyum hasbi hasta trabzonspor'luyum bunuda kimse tartışlamaz benle...
        ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Fenerin hicbir maci anasinin ak sutu gibi helal degil, baslarim Fenere de galibiyetlerine de tez zamanda cehennemin dibine giderler umarim... Kendi takimimizi elestirecegiz diye kansizlari, hirsizlari ovecek degiliz..
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Duygu sömürüsü taktikleri yemez. Ayrıca burada senin Trabzonsporluluğunu tartışmıyoruz zaten. Hüküm veriyoruz Senin gibi Trabzonsporlu olmaz olsun !
            ben duygu sömürüsü yapmıyorum yorum yaptım sadece bizde bilioruz fb'nin şikeli şampiyonlugu oldugunu..benim kimseye trabzonsporlugumu kanıtlamak gibi bir derdim yok...siz sadec bazı dedıklerımı yanlış anlayıp beni provakatör ilan ettiniz helal olsun size...

Yorum

• Mustafa bey olaya bir müdehale etseniz artık. Arkadaşlar utanmasa Yaşasın Fenerbahçe, Trabzon'a Ölüm diye başlık açacaklar...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

...taç atışı sonucu gol yedik farkındaysan! bundan 3 sene öncede sivasta aynı şekilde taç atışından gol yemiştik..

ben trabzon'luyum hasbi hasta trabzonspor'luyum bunuda kimse tartışlamaz benle...

5-)ben şuna inanadım artık bu ligde tek şike yapan takım biziz 2 haftada 1 puan aldık gecen sezon ki şampiyonluk fb'nin anasının aksütü gibi helaldir adamlar hala galibiyet almaya devam ediyo...tebrikler fenerbahçe....

ya sözünü sil yada özür dile nokta.
                Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

Mustafa bey olaya bir müdehale etseniz artık. Arkadaşlar utanmasa Yaşasın Fenerbahçe, Trabzon'a Ölüm diye başlık açacaklar...
                  mustafa gel kardeşim bu forumda beni linç edecekler gelde bana ceza ver...arkadaşları kırma...

Yorum

ben duygu sömürüsü yapmıyorum yorum yaptım sadece bizde bilioruz fb'nin şikeli şampiyonlugu oldugunu..benim kimseye trabzonsporlugumu kanıtlamak gibi bir derdim yok...siz sadec bazı dedıklerımı yanlış anlayıp beni provakatör ilan ettiniz helal olsun size...
                    Gün gelir de ben de böyle davranırsam siz de beni provakatör ilan edersiniz Bilmem anlatabildim mi ?
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

5-)ben şuna inanadım artık bu ligde tek şike yapan takım biziz 2 haftada 1 puan aldık gecen sezon ki şampiyonluk fb'nin anasının aksütü gibi helaldir adamlar hala galibiyet almaya devam ediyo...tebrikler fenerbahçe....

ya sözünü sil yada özür dile nokta.
                      bak işte siz şunu anlamıyosunuz gecen sene 82 puan bu takım almadımı aldı...

bu sene daha yeni başladık ama sonuç ne 1 puan..ben bu yüzden diyorum ki adamlar kaldııgı yerden devam ediyo ama biz dahja sanki hazırlık maçları oynuyoruz ben kötü bişe demedim...si,z olayı yanlış anlıyosunzu dogrudur aslında başkası yazsa bende bu tepkiyi gösterirm..

Yorum

• sayfa ziyaretçilere neden açık ?
                        u will need justice at the end..

Yorum

Gün gelir de ben de böyle davranırsam siz de beni provakatör ilan edersiniz Bilmem anlatabildim mi ?
                          sen davranırsan ben demem çünkü ben seni bu forumda biliorum ne yazıp ne yazmadıgını o yüzden o gözle bakmm sana..

Yorum

bu sene daha yeni başladık ama sonuç ne 1 puan..ben bu yüzden diyorum ki adamlar kaldııgı yerden devam ediyo ama biz dahja sanki hazırlık maçları oynuyoruz ben kötü bişe demedim...si,z olayı yanlış anlıyosunzu dogrudur aslında başkası yazsa bende bu tepkiyi gösterirm..
                            Hayatımda bu kadar düz mantık bir düşünce görmedim. O takımdan kimler gelmiş kimler gitmiş, hafta arası neler olmuş bir düşün.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Ya sen dalga mı geçiyorsun bizimle. Bu mu kötü bir şey dememek. Şikeyi biz yaptık, Fener'e helal olsun anasının ak sütü gibi helal demekten daha kötü olan nedir onu bana bir açıklar mısın ?

Adam bizle dalgasını geçti... İçindeki Fenerbahçeli'yi çıkardı ortaya, monitörün başında kahkahalar atıyor... Biz de burada kendimizi paralıyoruz. Hayret ya. Sinir tepeme çıktı yemin ediyorum.
                              Ayağa KALK!

Yorum

hala savunmaya çalışıyorsun ya yazıklar olsun

geçen seneki kadrodan 9 kişi eksik bu takımda tabiki ilk haftalarda sıkıntı çekiceğiz.
                                Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X