Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Senol abi senin elemani ne zaman oynatmayi düsünüyorsun ?
    İrfan o ikimizin elemanıydı Sanırım Hocanın kafasında hiç yok o eleman.
    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      başlamadı bile 4 ay daha var ocak ayına :d
      Uzak kaldik bu ara forumdan,futboldan.Eyvallah.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İrfan o ikimizin elemanıydı Sanırım Hocanın kafasında hiç yok o eleman.
        Ne umutlarla almistik oysa...

Yorum

Çok memnun oldum Adaş Ben Sapara oynarsa Zokora bu role bürünmeye ihtiyaç duymaz diyorum.Adrianı sola Burak'ı forvete sağa da Volkanı denemesi lazım Hocanın böylece sağdan soldan gelebiliriz ve bekler de hücuma rahat katılır.Henrique biraz dinlensin.Yani orta saha

------------------Zokora------------

------Colman ----------------Sapara olmalı iç saha maçlarında
          Aynen katılıyorum. Ben Henrigue 'nın kadroya girmekte zorlanacağını düşünüyorum..Şenol Hoca ona bayağı taktı, Bu akşamda lafını soktu ki bence de haklıydı..Sanırım İkinci Jaja vakasını yaşayacağız
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Jaja'yı ben de çok begeniyordum kaliteli oyuncu kimse kalitelsiz demez ama Jaja'nın başlığına bakarsanız orda da oyuncunun form grafiği hakkında yapılan acımasız eleştirileri görürsünüz yani Jaja da putlaştırılacak kadar dört dörtlük bir oyuncu değildi bizim camia olarak en kötü yanımız iyi bir oyuncu gittiğinde bizim de onun peşinden gitmemiz.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• Takımımızın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.

Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
              Gol: Trabzonspor: 0 – Büyükşehir Belediyespor: 1
              Toplam Şut: Trabzonspor: 14 - Büyükşehir Belediyespor: 9
              İsabetli Şut: Trabzonspor: 4 - Büyükşehir Belediyespor: 3
              İsabetli Orta: Trabzonspor: 3 - Büyükşehir Belediyespor: 1
              Faul: Trabzonspor: 21 - Büyükşehir Belediyespor: 21
              Korner: Trabzonspor: 4 - Büyükşehir Belediyespor: 5
              Ofsayt: Trabzonspor: 5 - Büyükşehir Belediyespor: 2
              Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 57 - Büyükşehir Belediyespor:% 43

Maç boyunca 3 orta ile oynamak da ne demek anlamıyorum???Modern futbolda böyle birşey nasıl olabilir
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• uzaktan şutlar haricinde pozisyonumuz varmı maçta

Yorum

• ----------------Tolga---------------

Celutska - Giray - Mustafa - Cech

----------------Zokora-----------

-------Colman---------------- Sapara ---------

Volkan ------------ Burak --------- Adrian

Birde bunu denemeliyiz bence çok verimli bir kadro olur hem bozar hem ayağa pas yapar bu kadro ileri 3 lünün tamamı araya atılan toplara hamle yapar.İstediğimiz zamanda kanatlara yıkarız oyunu.Bekler de çok rahat hücuma çıkar.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Jaja'yı ben de çok begeniyordum kaliteli oyuncu kimse kalitelsiz demez ama Jaja'nın başlığına bakarsanız orda da oyuncunun form grafiği hakkında yapılan acımasız eleştirileri görürsünüz yani Jaja da putlaştırılacak kadar dört dörtlük bir oyuncu değildi bizim camia olarak en kötü yanımız iyi bir oyuncu gittiğinde bizim de onun peşinden gitmemiz.
                    Tuğberk ne dersin benim dizilişe

Yorum

• Bu arada Adrian solda oynar mı demeyin adamın ilk yeri orası

Yorum

----------------Tolga---------------

Celutska - Giray - Mustafa - Cech

----------------Zokora-----------

-------Colman---------------- Sapara ---------

Volkan ------------ Burak --------- Adrian

Birde bunu denemeliyiz bence çok verimli bir kadro olur hem bozar hem ayağa pas yapar bu kadro ileri 3 lünün tamamı araya atılan toplara hamle yapar.İstediğimiz zamanda kanatlara yıkarız oyunu.Bekler de çok rahat hücuma çıkar.
                        kadro çok güzel de abi, Mustafa-Giray olmuyor bence.
                        Glo-Giray veya Glo-Mustafa olmalı stoperler.
                        O zaman Sapara'dan feragat etmek zorunda kalacağız.

Yorum

• şu zayette midir ne haltsa. geçen sene burağın kafasını yardı çocuk beyin kanaması tehlikesiyle oynadı kaç maç. bu senede vitteki sakatladı.bu kasapları oynatan hocanında sahada tutan hakeminde...
                          twitter @hopeMit

Yorum

• Bütün planlarımız alt üst oldu..

Maalesef takımda hucum pres adına birşey yok. Forvetlerimizin hiçbiri topa basmıyor..Kım yapacak merak ediyorum..Valla UMUT BULUT un kıymetini hala anlamayan arkadaşlar, inşallah onun bitmek bilmeyen enerjisini aramayız.

Şimdi Touluse forması giyen bir oyuncuyu bize önerseler)

Her sene ortalama 40 maç oynuyor..Hiç sakatlanmamış.. Her yıl 15 garanti gol atıyor....5-6 asisti var...Ve bitmek bilmeyen bir gücü var..Kaç paraya alabiliriz))

Bakalım Aldığımız Henrigue bize neler katacak.?

Yorum

Bu arada Adrian solda oynar mı demeyin adamın ilk yeri orası
                              Abi orta saha çok sağlam dengeli ama Burak yanlız kalır bence Forveti çiftlersek ideal kadromuz olur. Adrian dediğin gibi solda oynamaya alışkın bir oyuncu Sapara ile de maç içinde yer değiştirebilirler.
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kadro çok güzel de abi, Mustafa-Giray olmuyor bence.
                                Glo-Giray veya Glo-Mustafa olmalı stoperler.
                                O zaman Sapara'dan feragat etmek zorunda kalacağız.
                                Orada şansımız yok 5 Türk hikayesi açıkçası Serkan'ı da 11 de görmek istemiyorum.Alışırlar birbirlerine biraz daha oynarlarsa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X