Takımımızda maalesef bir sistem yok,sanki biri oyunculara çıkın oynayın,bişeyler yapın demiş gibiydi...Adriana gelince,maçta saman alevi gibi ara ara görünüyor...Henrique vasat....bu senenin en iyi transferleri Zokora,celutska ve colman...başka da yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
Lig Tv de maçı izledikten sonra kanal değiştirip NTV yi açtım. Rıdvan zevkten dört köşe olmuş, pis pis sırıtıyor. Aykut efendi de çıkmış Trabzonsporun Şampiyonlar Ligi' ne gitmesi doğru değil filan diyor. Bunlar hep o MAA ve ekibi konuşturuyor. Şikecileri düşürmezsen böyle zeytinyağı gibi üste çıkarlar.
Yorum
-
Ben çooook mutluyum renkdaşlar.fenerliler çat çat çat çatlıyorlar.Onlar çatladıkça biz engelleri aşacağız.Şenol hocamızla ve topçularımızla onları ezmeye devam edeceğiz.Hangisini yazayım.Urfa faciası,anons hatası,Ş.L. kovulması,onlar na puan alırken biz ilk maçta hem de İNTER'i yendik.Yaradan vurdukça vuruyor fenelilere.............2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
seneye orada olamayınca gelir heyecan geri.İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün heyecanım ŞL de olduğu için eskisi gibi içim yanmıyor.Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
onlar sike liglerinde oynamaya devam etsinler, nasil olsa sezon sonu 2.lige düscekler, tabi sereften yoksun tff adaletli davranirsa...
bizim sampiyonlar ligimiz var, oraya konsantre olup ligtede akilli oynayip seri galibeyetler almamiz lazim..
bir 3-4 maclik seri bizi kendimize getiririm takimin tümüyle kopuk oynamama sarti ile !
Yorum
-
Takım iyi aslında. Biz ne zaman pas yapmayı bırakıp macera aradık mı saçmalıyoruz. Geçen yıl rakipleri pas manyağı yapıyorduk, sahada yardımlaşma süperdi. Bu sene lig maçlarında bunu göremiyoruz. Bakın İnter maçına. Çok akıllı, çok basit oynuyorduk. Pas yapıyorduk. Topu alan oyuncumuzun etrafına hemen 1-2 oyuncumuz daha geliyordu top almak için, boşa çıkıyordu. Bunu sürekli yapmalıyız iyi oynamak istiyorsak.
Pas yapmayı bırakıp uzun toptu, çalımdı falan yapınca takım çekilmez oluyor. Yeni bir takımız biraz sabır göstermeliyiz. Şenol Hoca umarım paslı oyunu ligin geneline en kısa zamanda yayar.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
2 hafta üst üste sarı kart gören oyuncu bir sonrakı hafta cezalı olur.. Colman iki mactada sarı kart gordu, haftaya Colman cezalı..İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bilenlerden cevap istiyorum evde bu konuyu tartışıyoruz.
2 hafta üst üste sarı kart gören (Colman ve Zokora) bir sonra ki maç oynamıyacaklar mı?
Ben öle değil diye biliyorum ama kardeşim ve babam öyle olduğunu iddia ediyorlar.
Yorum
-
Arkadaslar niye stress yapiyorsnuz bilmiyorum ama bu ligin hukmu yok...
Kanunen bu ligin iptal edilme yetkisi var ama bizim taraftar olarak yetkimiz varmi bilmiyorum...
Baslanmis bir ligin sistemini degistirmen usulsuzlukdur sirf para kaybi olmamasi icin klubler susuyor ama benim bir taraftar olarak hakkim varsa iptal icin savciliga bile basvurmayi dusuniyorum...
Sikecilerle oynanan bir ligin anlami nedir...?
Bu lig Digitürk icin oynaniyor ve ben SL ligi disinda tribunde olunmamasi gerektigini düsüniyorum....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

.Yemin ediyorum çok kötü oldum yahu inşallah en kısa zamanda döner aramıza .

Yorum