Buna katilmiyorum. Sezon yeni basladi ve oyuncularimiz bu agir mac trafigine alismali. Ingiltere/Ispanya liglerinde aslar her CL macinin ardindan dinlendiriliyor mu? Hayir.
Tabi rotasyon olmali ama IBB onemli bir lig maci, hafife almamaliyiz bence.
Ya bu Malex kadar ballı bi insan görmedim ben .Rasgele vuruyor 0 dan gol oluyor sonra yatıyorlar golün üstüne gaziantep ceviremez bu maçı kötü zaten formsuz hepsi Cenk e bak naptıgı belli değil
Takim birbirine iyice alissin, su ligte her maci kazanabiliriz. Maclari seyrediyorum da, dengimizde olan bir takim bile yok. Yeter ki biz gücümüzü, inancimizi sahaya yansitalim.
Sagolsun bizanslilar bizi böyle motive etmeye devam ederlerse özel motivasyona gerek kalmaz!
Not: Tolunay Kafkas´in günleri sayili gibi...
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Buna katilmiyorum. Sezon yeni basladi ve oyuncularimiz bu agir mac trafigine alismali. Ingiltere/Ispanya liglerinde aslar her CL macinin ardindan dinlendiriliyor mu? Hayir.
Tabi rotasyon olmali ama IBB onemli bir lig maci, hafife almamaliyiz bence.
Asları dinlendirmezsek dumura uğrarız. Zokora nın inter maç sonuna doğru nasıl nefes aldığını hatırlayın. Bu adamlar her hafta çarşamba cumartesi maç trafiğini kaldırmaz. O yüzden yedek ağırlıklı takımla maça çıkmamız gerek. Yedek derken Serkan, Zokora ve Colman dinlendirilmeli.
Yorum