Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bitti.

Mağlup olduk.

Yorum

• atamayana atarlar.

dakka olmuş 85, büyükşehir gol kovalıyor, niye çünkü sen ezememissin, bitirememissin, korkutamamıssın.

bu maç teknik anlamda hezimettir.
      şuan aklımdaki soru şu: şenol hoca bu maçtada cezalı olsaydı ünalın yönettiği takım ne yapardı ????

not: takım yorgun bahaneside kabul görmez, inter maçı cokta efor sarfedilen bir maç değildi.
      "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• mac bitti..
        .

Francesco
        Totti

Yorum

• Gol atamayacağız dedik dedik dedik. Bu tarzda değil 6 16 forvetin olsun atamazsın. Burak'a nazar değmesin..

Yorum

• İbb de İyi Takım Arkadaşlar İnter Deplasmanından Döndük Transferlerde Hucuma Yapılmayan İyi Transferler

Jaja Olsaydı Ahh...
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• bitti cok sinirlendim ama napalim ... iyi geceler herkese , sitemden izliyenlere tskrler
              Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• Biz Avrupa'da çok puan toplayıp seribasi olmaktan bahsediyoruz ama önce Avrupa'ya katılmak gerek.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• e tabi stad da "yer yer boşluklar" artar artık.

Yorum

• Herkesi saygıya ve Takıma desteğe davet ediyorum.Ayıp eden iyi gün dostu taraftarlar var....
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• En azından Avrupa ligine gideriz gerisi önemli değil sonuçta şampiyon olmamız imkansız..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 32 hafta var önümüzde.İnşallah takım toparlanır.

Yorum

• Rezillik................
                          7

Yorum

• Ileride organize olamamizin tek sebebi bence Henrique.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gol atamama sorunu bu sene başımızı ağrıtacak gibi
                              ben katılmıyorum gol atacak kadar net pozisyona girmedik
                              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Millet şimdi car car konuşup takımın psikolojisini iyice bozmaya çalışacak. İBB'de rezil bir oyunla hak etmeden bizi yendi ya daha başka bir şey demiyorum...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X