Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ağabey, Galibiyetimizi mi? Maglubiyetimizi mi konuşacaklar?
    galibiyet olursa avrupa
    mağlup olursak türk basını demek istedi
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Sormak istiyorum Aykut´u neden bu kadar övüyorsunuz?

Bizim görmedigimiz bisey mi var?

Serkan bir iki mac kötü oynayabilir , ama yine`de Sampyonlar Ligi tercübesi var , o bile olmasi Takimi daha iyi taniyor. Takim`i yönlendirebilecek bir oyuncu , cünkü cok uzun zamandir Takim`da. En azindan Aykut`dan daha faza yönlendirebilir. Ben Aykutu ne Benfica maclarinda begenmedim acikcasi.

Rize`ye karsi iyi oynadigi icin`mi bu kadar övülüyor?
      Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aynen ççç
        nedir bu eziklerin çektiği arkadaş ya bazen acıyorum bu şr..zlere
        olay ne idi

ayrica, gülmekten öldüm : http://www.youtube.com/watch?v=9FXqi...eature=related
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Basliga biraz renk gelsin...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kadıköyden MAVİİİİİİİİİ
            QUOTE=Berat Akçay;1918043277]Kadiköy 'den TRABZONNNNNNNNNNN[/QUOTE]

[

hepsi iyide en anlamlıları bunları
            Oscar CARDOZO
            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yıl 2011 internete can çekişerek giriyoruz.Biraz beklersen yükleyip yollarım.
              tamam bekliyorum yollayacağın zaman haber ver mail adresimi söylim sana...
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sormak istiyorum Aykut´u neden bu kadar övüyorsunuz?

Bizim görmedigimiz bisey mi var?

Serkan bir iki mac kötü oynayabilir , ama yine`de Sampyonlar Ligi tercübesi var , o bile olmasi Takimi daha iyi taniyor. Takim`i yönlendirebilecek bir oyuncu , cünkü cok uzun zamandir Takim`da. En azindan Aykut`dan daha faza yönlendirebilir. Ben Aykutu ne Benfica maclarinda begenmedim acikcasi.

Rize`ye karsi iyi oynadigi icin`mi bu kadar övülüyor?
                ilk benfica karsilasmamizda zaten Aykut girdi, oyuncularin pesine kosmadi takip etmedi ve golleri yedik, alanzinho falan kosmuyor diyorsunuz da pek gorevi degil kosmak, ama Aykut onun için oyuna girmesine ragmen resmen golleri hediye etti, kimseye yakin oynamadi bozmadi rakibi, ama bilbao ile oynadigimizda toparlamisti daha iyi idi bence, ama Serkan ile baslamak bence de daha dogru, yoruldugunda Aykut girsin, yorgunken çikmasi lazim hemen çunku saçma sapan fauller hatalar yapiyor Serkan yorgun oldugunda....
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  olay ne idi

ayrica, gülmekten öldüm : http://www.youtube.com/watch?v=9FXqi...eature=related
                  bu ne yaa ççç

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaslar normal uydudan şifresizmi şimdi bak hayat memat meselesi

Starı aradım 2 kere farklı numaralardan sami kardeş. heryerden şifresiz yayınlanacağını söyledi.

Komşumda lig tv var. oda digitürkü aradı. eğer star şifre koyarsa moviemax speed kanalından maç açılacaktır dediler.

Ama star şifresiz vericek
                    Oscar CARDOZO
                    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• yahu vakit geçmek bilmiyor. mideme agrılara girdi valla
                      Gerçekçi Ol İmkansızı İste...

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tamam bekliyorum yollayacağın zaman haber ver mail adresimi söylim sana...
                        Bu linki, kendi mail adresine girip kendine de mail atabilirsin

Bakasının göndermesine gerek yok

Yorum

• hay bu ttnetinya tam sorun yaratacak günü buluyor.

Yorum

• internet sizdede sorunlumu buna sevindim valla sıf bende sanıyodum
                            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu linki, kendi mail adresine girip kendine de mail atabilirsin

Bakasının göndermesine gerek yok
                              iyide izleyemedinkten sonra link pek işe yaramaz you tube falan alayı engelli burda sadece mailime mp3 olarak gönderebilirseniz ordan alabilirim...
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• TTnet'i anladım dabu vodafone ne oluyor yahu ? Sayfayı görebilmek için 3 kere yenilemem gerekiyor..
                                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

Yükleniyor...
                                X