Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ovunque é Trabzon per noi

Yorum

• bana göre Gruptan çıkmak, şampiyonluk kadar önemli
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bana göre Gruptan çıkmak, şampiyonluk kadar önemli
        iki kere sampiyon olacagima bikere sampiyonlar ligi yari final oynayim...hayatda degismem....

Yorum

• Acayip heyecanlıyım. Acaba nasıl olacak nasıl oynayacağız ne yapacağız of
          Més Que Un Club

Yorum

• Not Afraid

ognuno dı noı TRABZON

Yorum

• Çok Heyecanlıyım.

Saldır Trabzon'um olllleeeyy :meşale1:.Saldır Trabzon'um Oooolleyyyyy :meşale1::meşale1:

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• fenerin bize avrupada en büyük kazığı boşyere oynadığımız uefa maçlarında kaybettiğimiz cezalı oyuncular ve transfer süresi darlığı sebebiyle cech, sapara ve vittek.i sahada ilk defa bu kadar önemli bi maçta görebilecek olmamız

ilk maçlarında ne oynayacaklar bilemiyoruz
                En son socrates tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 13:01.
                onur, emek, başkaldırı...
                kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                LiverpoolFC

Yorum

• Şampiyonlar Ligi müziğini duymayı sabırsızlıkla bekliyorumdum.

Şampiyonlar ligi müzik çalarken seranomi eşliğinde kameranın tek tek oyuncuları gösterme anını ve o anda Trabzonspor forması oyuncuları görmeyi yıllardır isterdim.

O gün bugün işte !

Oyna dik Oyna Trabzonspor !
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Korner mi bakıyorum hayır köşe vuruşu
                    hazırlıklı olalım bunlara bu gece ççç
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• efendim ben ortalığı bulandırayım her ne kadar star tv "şifresiz" yayın yapılacağını da söylese ben güvenmiyorum bunlara. olurda şifre girerse nasıl izleyebilirizi öğrenmek istiyorum. tivibu yada digiturkweb tv aracılığıyla izlenebilir mi? bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim
                      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok Heyecanlıyım.

Saldır Trabzon'um olllleeeyy :meşale1:.Saldır Trabzon'um Oooolleyyyyy :meşale1::meşale1:
                        .....TS.............TS......

Böyle büyük maçlar öncesinde Final Countdown dinliyorum acayip heyecan veriyor insana.

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          efendim ben ortalığı bulandırayım her ne kadar star tv "şifresiz" yayın yapılacağını da söylese ben güvenmiyorum bunlara. olurda şifre girerse nasıl izleyebilirizi öğrenmek istiyorum. tivibu yada digiturkweb tv aracılığıyla izlenebilir mi? bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim
                          Tivibu ve DigitürkWeb aracılığıyla sıkıntısız bir şekilde izlenebilir .
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kendi adıma cevap vereyim. İçimde çok yoğun hissetmedikçe ben yeniliriz demem. Benim için her daim kazanmak için çıkıyor sahaya Trabzonspor. Bu yüzden de içimde kötü bir his yok, mağlubiyet beklemiyorum diyorum.
                            Aynen katılıyorum ve çok sabırsızzlanıyorum

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              efendim ben ortalığı bulandırayım her ne kadar star tv "şifresiz" yayın yapılacağını da söylese ben güvenmiyorum bunlara. olurda şifre girerse nasıl izleyebilirizi öğrenmek istiyorum. tivibu yada digiturkweb tv aracılığıyla izlenebilir mi? bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim
                              Öyle bir hata yapmazlar Yapamazlar

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Böyle büyük maçlar öncesinde Final Countdown dinliyorum acayip heyecan veriyor insana.
                              Bu maçta Champions League şarkısını dinle Daha süper oluyor .

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Star Tv'de bu maçın reklamını gören oldu mu?
                                Bundan önceki yıllar, her arada gösterim oluyordu. Ama şimdi hiç rastlamadım, umarım rastlamadım yani.

Yorum

Yükleniyor...
                                X