Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şampiyon kulüpler kupasında çok maç oynadık da Şampiyonlar liginde ilk maçımız..

Başarılar Trabzonsporum..

Vuralım ! 28 yıl sonra rövanşı alalım..

*28 yıl önce küçük bir çocukken Trabzonda ki Trabzonspor-İnter maçına gidememiştim..köydeydim o gün..beni maça götürmesini beklediğim bir abim tabiri caizse beni ekmişti..Tuncay'ın o muhteşem golünü o zamanlar tvden izlemiştim ama asıl maçta aklımda kalan an İnter kalecisi Zenga'nın Tuncay'ın golünde ki muhteşem uçuşunu kale arkasından yakalayan Karadeniz gazetesinde ki fotoğraftı..arşivlerinde mutlaka vardır..harika bir fotoğraftır..ve geçen 28 yıla rağmen hala aklımdadır..
    Cocuklugumdan beri San Siro'da nasil hakemlerle elendigimizi babamdan dinledim. Kaleci Senol'a golde yapilanlari, penaltiyi... Vakit rovans vakti, hem Trabzonumuz icin, hem de Senol Gunes icin. Haydi Trabzonum...

Yorum

Ve hayallerimiz gercek oluyor o müzik eşliğinde bordo mavili 11 koca yürekler sahaya çıkacaklar süper bir 90 dakika olacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

oooyna dik oyna kolar çubuk olacaaaakk...trabzonumuz canımız....
        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

oyun karakterimiz çok önemli.........

inatçı hırcın mücadeleci bir oyun şaşkına çevirtir interi....
          üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

Trabzonspor İnşallah Kazanıp Türkiye'mizi En İyi Şekilde Temsil Eder..

Yorum

İlk maç, ilk sayfa...

Yerimizi alalım.

Beraberlik süper olur, Allah utandırmasın.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

bir beraberlik..
                hayali bile güzel.

Yorum

Rakibin çok eksikleri var, zorlanmayız.
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

0-3 alırz cok raht bir şekilde

Yorum

İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      0-3 alırz cok raht bir şekilde
                      Galiba sen bunu yanlis yere yazmisin

manisa basligi burda http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=32638

Yorum

----------------------------ToLGa-----------------------------

SeRKaN-----------GiRaY--------------CeLuSTKa-------------CeCH

--------------------ZoKoRa ------ CoLMaN----------------------

----------HaLiL--------------SaPaRa-----------------???????

----------------------------HeNRiQue----------------------------

alanzinho ikinci yarı olur gibime geliyor soru işaretini dolduramadım..
                        üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ----------------------------ToLGa-----------------------------

SeRKaN-----------GiRaY--------------CeLuSTKa-------------CeCH

--------------------ZoKoRa ------ CoLMaN----------------------

----------HaLiL--------------SaPaRa-----------------???????

----------------------------HeNRiQue----------------------------

alanzinho ikinci yarı olur gibime geliyor soru işaretini dolduramadım..
                          henrique yi soru işaretli yere koyup,

vittek i forvete alsak nasıl olur vittek i unutuyoruz ama kadromuzda önemli bir yere sahip olacaktır...

Yorum

Benfica ve Bilbao maçlarını oyun açısından değil de avrupa arenasındaki duruş,direnç,tecrübe açısından değerlendirirsek,hiç de fena görüntümüz yoktu...Zaten ilk planda oyun değil,duruş önemli...Bu duruşu sergileyemezsek Bursadan farkımız kalmaz...
                            Ben herzamanki gibi umutluyum...
                            # BMN #

Yorum

ayrıca celustka bek oynamalı. glowackiyi kesinlikle oynatmalıyız. golwackisiz bir defans göbeği olmaz bence CL de...

celustka çok iyi bir bek ama glowacki nin yerini stoper mevkisinde dolduramayabilir.

Yorum

1 puanla dönersek şampiyonlar ligine çok iyi bir başlangıç yapmış oluruz.
                                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Yükleniyor...
                                X