UEFA haftanın takımı TRABZONSPOR !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
arkadaşlar işinize yararmı bilmem ama maçın tamamını indirmek isteyen arkadaşlar filesonic için premium şifre veriyom yalnız acele etsinlr
kullanıcı adı perry_zane@yahoo.com
şifre Deon16
acele edinFutbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir
Johann CRUYFF
Yorum
-
Allah razı olsun abi.İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar işinize yararmı bilmem ama maçın tamamını indirmek isteyen arkadaşlar filesonic için premium şifre veriyom yalnız acele etsinlr
şifre Deon16
acele edin
Yorum
-
sen işini bilirsinİlk olarak oğ 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maça bilet almadım ve galip geldik.
Yorum
-
Helal sana..İlk olarak oğ 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maça bilet almadım ve galip geldik.''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen güzel düğün hediyesı be....mutlulugum katlandı....
Allah hayırlı uğurlu etsin.2 Gündür Yüzüm gülüyor.İşyerinde stresten geberiyordum işim nedeniyle Trabzonum sayesinde 2 gündür huzura erdim
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
- Selçuk inan'ada yollayın izlesinde Avrupa görsün ezik...İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar işinize yararmı bilmem ama maçın tamamını indirmek isteyen arkadaşlar filesonic için premium şifre veriyom yalnız acele etsinlr
şifre Deon16
acele edin
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
kaan sezyum dün gece ntvde burcu esmersoy ile konuşurken ilker yasine güzel geçirdi
kaan s ilker y ile dalga geçince burcu e "onların işini sen yapabilir misin" dedi
kaan s.nin cevabı:
"ilker y TS atınca gol dedi sadece, yapamasam da böle olmıycağını anlayabiliyorum"
aferim len kaan
onur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum
-
Beyler golü HD indirebilecek bi yer var mı ?En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 19:16.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum